Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски

Не познавам народ, който да преуспее разделен, смята бившият премиер
222
Заедно можем да изведем каруцата, зове Сакскобургготски
Симеон Сакскобургготски. Снимка: Булфото

Не познавам народ, който да преуспее разделен, заяви бившият премиер Симеон Сакскобургготски, който присъства на церемонията по случай 100-годишнината на ВАС.

"Не познавам нация, не съм срещал нация или народ, който да преуспее, който да постигне целите си, разделен. Това е нещо, което считам за много важно. Мисля, че има много начини да се постигне добруването на обществото", допълни патронът на НДСВ, цитиран от "Фокус".

По думите му ако започнем да търсим допирните точки, вместо това, което ни дели, можем да успеем като народ. "Ако има малко повече диалогичност, взаимоуважение, но и същевременно най–вече да се вслушваме в думите на другия, преди да се изкажем и въобще да положим толерантността", заяви още той.

По думите на Симеон Сакскобургготски  човек трябва да уважава всички, мнението на всеки един.

"И с това желание да видим едно общество, което се обединява, и което може наистина да изведе, ако мога така да се изразя - каруцата. Ако теглим всички в една и съща посока, съм твърдо убеден, че ще се постигне", каза още бившият премиер.

По време на церемонията за празника на Върховният Административен съд Сакскобургготски подчерта, че за него ролята на ВАС е гаранция за едно демократично общество и върховенството на закона е в основните на една държава и най-вече в държава-членка на ЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
10
 
14
 
! Отговори
БГ преди 10 години
МНОГО СА ГО ЗАКЪСАЛИ *** ЩОМ ОТНОВО СЕ ОБАЖДА ТОЗИ ***.ТАЗИ КОМУНИ- СТИЧЕСКА ***.ВИНАГИ КОГАТО СЕ ПОЯВИ ТОЗИ ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ВИЖДАМ ***. КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.ТЕЗИ КОИТО ОСКВЕРНИХА ГРОБА НА БАЩА МТИ И УБИХА ЧИЧО ТИ. "ВЕРВАМЕ "ТИ СИМЕОНЕ! ТИ НИКОГА НЕ СИ ЛЪГАЛ НАРОДА.ОЧАКВАМЕ СЕГА *** ДА НИ "УПРАЯТ" ЗА 80 ДНИ КАКТО ТИ НЕГОДНИКО НО "УПРАИ" ЗА 800.ЗА ДНЕШНИЯ ХАЛ НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ СИ ВИНОВЕН ТИ И ТВОИТЕ ***. ТИ ЗНАЕШ,ЧЕ СИ ПОЗОР ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ МОНАРХИСТИ.ВЪН!!!
95
9
 
21
 
! Отговори
Став преди 10 години
Национален предател и евтино продажно ***. Добре, че е той, да не ни е яд, че сме република.
94
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Явно сме направили пълно завъртане, след като Дедо пак се нареди на опашката за усволяване на блага.
93
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яко са я закъсали комунистите щом опряха и до другаря ''цар''.Тоя *** дето ни оправя 800 дни и накрая се оказа, че всъшност оправил себе си.Остана само един дворец дето не е прилапал...Срам за баща си.Пълен ***, да беше научил поне български...
92
2
 
2
 
! Отговори
VB преди 10 години
Оставете каручката, само тя ви е в главата! :DDD
91
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Коя каруца бе,другарю Цар?Тая, с която лично се оправи и облагодетелства тебе и цялото ти семейство за по-малко от 800 дни.Скрий се и замълчи!
90
7
 
11
 
! Отговори
www преди 10 години
До монархистНай упсешно ама нещо от от 30 на 0 процента му падна рейтинга на предпоследните избори, хахахахаахх !!!
89
4
 
4
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Понеже, такова - българският народ е единен в умразата си към евреите, ние му доставихме две компартии да се разделя.
88
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
бляблябляяяяяяяяяя...Една каруца празни та дрънкат приказки.Малко повече диалогичност. ХАХА! Поне още един-два века. Може и пет-шест.Ако теглим всички в тая същата посока като Царо, ще се получат поне още десет века ОФЧО МАЛОУМСТВАНЕ. Въпросът е дали по време на такова едно гениално теглене ще са останали българи в България. А иначе, земята отдавна ще е продадена. Боже опази ни от "родолюбци" като Сакса и ко дето искат да потеглят страната към тотален мрак. То не че сега е много светло де.
87
8
 
31
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
Какво по-обидно за българския народ, този господин пак да се яви да дава съвети?
86
3
 
19
 
! Отговори
Не-царист преди 10 години
Изказването на господина за нуждата от единение е правилно. Проблемът е, че това е нещо непостижимо за нас докато мислим на дребно, или поне мнозинството. Единение няма да има докато хората гласуват заради обещание за 5-10лв коледни надбавки, а политиците действат на принципа "след мене и потоп".... Каруцата май още дълго ще седи в канафката. Дано да не съм прав!
85
33
 
13
 
! Отговори
345 преди 10 години
По-добре Царя отколкото , *** гербери и навързани като свински черва червени ***. И без друго по негово време имаше икономически бум и минимална безработица..
84
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мадридския крадец да не се обажда защото не му се е разминало.....
83
7
 
11
 
! Отговори
до 100 преди 10 години
Айде да е добро, но чак най, едва ли. И завистта ви погуби, Царя ви предложи на вас първо коалиция и точно вие разбихте истинското дясно. А Царя благодари на Костов и продължи същия курс. Иначе 2001 година , ако не беше той, щяха да са ***. Справка: Избори за президент - победа на Първанов срещу Стоянов.
82
34
 
13
 
! Отговори
монархист преди 10 години
Бог,Цар и Отечество !!! Да живее Царя !!! След комунизма неговото управление беше най-успешното за целия преход и във външен и вътрешен аспект.
81
12
 
21
 
! Отговори
Студент МУ преди 10 години
Червена ***, докарана 2001 година да обещае на хората 800 дни към рая, а всъщност смени най-успешното правителство на СДС и си присвои заслугите на себе си, след което си взе царските имоти и се скри в дън земя .. една от най-срамните личности от иначе некрасивата история на България след 1944г.
80
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз като много други гласувах за този крадец! И СЕ ИЗВИНЯВАМ! НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ВИНАГИ В ПОСЛЕДНИТЕ 24 ГОДИНИ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЯКОЙ, ЗА ДА НЕ ДОЙДЕ ПАК НЯКОЙ КОГОТО СМЕ ВИДЕЛИ! СЕГА ОБАЧЕ АКТЬОРИТЕ СЕ ИЗЧЕРПАХА! И ПАК З СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ КАЖА, ЧЕ АКО ЩЕ И ДЯВОЛА ДА СЕ ПОЯВИ, ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО, САМО И САМО ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ ЧЕРВЕНИТЕ БАРОНИ!!!!! КОМУНИЗМЪТ ТРЯБВА ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА СИ ОТИДЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
79
4
 
12
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Червените докато не фалират държавата (пак) - няма да си отидат! '97 номер2!!
78
9
 
22
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Мони дървото довкара каруцата в калта да не кажа в гом...@ А тоя Мадридски крадец кога ще върне НАДВЗЕТИТЕ СИ ГОРИ КОЙТО ТАКА И НЕ ПРИТЕЖАВА. И тоя влиза в списъка ми за хората който трябва да бъдат обесени при първа възможност.
77
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Деди-Клептомана, за пръв път е прав, докато сме толкова враждебно разделени прокопсия няма да има.....