Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента

Митингът на управляващите беше нелеп, възмутиха се "Ранобудни"
Обновена: 16 ное 2013 21:37 | 16 ное 2013 21:37,
166
Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента
Снимка: Булфото

Протестиращи срещу правителството се събраха за поредна вечер в столицата. Те скандираха „оставка” пред Народното събрание. Днешният антиправителствен протест обаче беше доста рехав.

Движението около парламента се извършваше свободно, преминаването не беше затруднено. Днешният протест беше доста малоброен, но отново шумен. Освен скандиранията, насъбралите се надуваха свирки и биеха барабани. Част от тях носеха български знамена.

Около парламента има полицейско присъствие, сградата е отново оградена с метални заграждения.

По-рано днес  „Ранобудните студенти” определиха провелите се днес митинг на БСП и ДПС като „нелеп”.
„Това е поредната част от декора на нашата фасадна демокрация”, Константин Голев. По негови думи митингът е бил отговор на студентските вълнения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
5
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Одисей 1КОй агенции бе ? Или по-скоро колко хора са питали? Щото ако са минали докато е бил протеста ,нормално е от 2000 души 80 процента да го подкрепят. Така че нито диктатура има,нито предсрочни избори се очертават. Абе ,както писах неведнъж,точната бройка на двата протеста,не ме интересува,а това,че в София е бил по-многоброен протеста и това е.Чиста математика ,батка. 5000 в София са повече от 2-3000 в Пловдив и точка(пиша примерни цифри)
30
4
 
8
 
! Отговори
iKoko преди 10 години
на мен пък девойката на преден план ми харесва :)
29
8
 
7
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
47 първо нямам нищо общо с ГЕРБ , второ всички социологически агенции съобщават за подкрепа на протрстите и ЗА ОСТАВКА между 60-80% , трето в момента ни управляват с едва 23% от гласовете на избирателите , а такава електорална подкрепа по всички правила в политологията водят до две неща или до ДИКТАТУРА или до ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ . Научете се че на този свят си има закономерности които освен в природата се общоприложими и в обществото .Ненич виж снимките от лятото и днес на Орлов мост
28
6
 
14
 
! Отговори
Христо преди 10 години
След митинга на БСП и ДПС пришълците захвърлиха на улицата българските знамена, които им бяха раздадени. Що за кощунство беше това и що за българи бяха тези хора!По-късно Ранобудни студенти минаха и събраха тези знамена...
27
7
 
8
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
УЛТРА готините мацки: на протеста *против* РЕШАРСКИ и за ОСТАВКА (,бе)! :DКак да не се присъединиш към такъв протест :DПП: Бас държа, че тия момичета имат зъби, за разлика от връстниците им, които цял живот гласуват за БСП/ДПС и вече са с 3-4 чавета и стотоци левове напред :-/
26
3
 
10
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Одисей 1Е каквито и да са,хора са и са повече от вас герберите и това е . Чисто математически ,герберския ви протест се оказа по-малоброен,примири се и толкова Е каква разлика да правя между 2 цирка? Дали е платен БСП-ДПС цирк или #ДАНСwithme цирк ,все си е тъпотия. Ближи си раните и недей се заяжда,бездруго вие 150 дена вече си развявате баиряците .
25
11
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Така нареченият МИТИНГ на управляващите беще под мотот"Не на омразата". В този форум се лее неистова омраза към тези млади и свободни хора. По телевизията показаха старци с изкривена от злоба лица които крещяха с ОМРАЗА когато преминаваха покрай Университета. Отново комунистите показаха своят лукав и подъл нрав.
24
3
 
11
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До 42Ти да не си от Ранобудните студенти с профил математика?Като ви гледам глупавите физиономии разбирам защо ви излизат криви сметките.Странно, че не те е срам да подкрепяш мутри.
23
1
 
7
 
! Отговори
Баш Майстора преди 10 години
Ама наистина лудите нямат умора !!! Кога ли ще разберат, че ги използват, с извинение оправят и т.н.
22
6
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
40 а ти сериозно ли си мислиш , че ако полицията се опита да направи това София няма да възстане , това че си седим по къщите и си гледаме работата не значи че не смес тях , комунистите знаят мноо добре това за това са избрали меката отбрана , правят го вече 160 дни , но правят и все повече грешки . Днес беше поредната им грешка че докараха ДПС на Орлов мост , България това няма да им прости , а и показа че май теорията че управлява на практика ДПС е вярна.
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така, били 75000. Хайде сега една проста сметка. Чу се за две влакови композиции от по 14 вагона. Да бъдем мноооооооого оптимистични и да ги напишем 2800 човека. Остават 72200. Значи те са дошли с автобуси. ОК 72200/50=1444 автобуса. Средната дължина на един междуградски автобус е 13.20 метра. По 1444 = с малко закръгляне 19 километра. Това е от околовръсното на Сливница , до околовръстния на Цариградско. И по сходни сметки - авобусите са около 80*~50=4000+2800=6800. 6800 *** и турци.
20
4
 
8
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Девойкети от снимките да поработят сега малко за мутрафоните пък после мутрафоните АКО дойдат на власт ще поработят малко за тях. Ще ги уредят в специализираните места, я в Италия, я в Германия или Холандия. Който веднъж се хване с мутра добро не вижда и трудно се измъква.Мутрата пред нищо се не спира, но този път няма да стане!
19
3
 
6
 
! Отговори
БАДЖА 2 преди 10 години
Та гледам по КАНАЛ-3 едно репортерче снима на 12.11.13 вечерта пред парламента, където на полицаите им се запалила главата как да изметат *** от площада, а тоя се завира в тях и им показва конституцията и им обяснява как требва да зарежат работата си и да му оказват съдействие, щото имал право по конституция ..... гаче той не е длъжен по конституция да оказва съдействие на полицаите или най малкото поне да не им пречи .....Та тоя с БАДЖА и оня с КОНСТИТУЦИЯТА требва май да бегат до Карлуково ......
18
6
 
8
 
! Отговори
Христо преди 10 години
След митинга на БСП и ДПС пришълците захвърлиха на улицата българските знамена, които им бяха раздадени. Що за кощунство беше това и що за българи бяха тези хора!По-късно Ранобудни студенти минаха и събраха тези знамена...
17
7
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
26 Ти това днес на Орлов мост протест ли го наричаш , явно не се различваш много от неграмотната циганя на митинга на ДПС щом като не можеш да направиш разлика между двте събитоия случващи в София.
16
0
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До 30 Еми те ако не покажат такива мацки,кой ще чете за протеста? Де му се вика,нали трябва да има хубава опаковка. Точно тия ,малко ме съмнява да са наясно какво правят там де,ама халал да е
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СМЪРДЕЛИ СОРОСЧЕТА--ПРОДАЛИ СЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...!!!!
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ченгетата броят както им наредят, иначе вън и трябва бачкане,а така дремеш и хоп пенсионер.
13
8
 
15
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Минаха си поредната вечер.Тяхното стана ,като ходете до WC-то МОля симпатизантите на ГЕРБ,да млъкват какви били на днескашния протест в София. Каквито и да са,се оказаха повече,така че да спрат да чоплят подобни простотии Щом са толкова силни-вилни,що не събраха в Пловдив 10 000? Защо,а? Пък и защо обиждате български граждани изповядващи исляма? Те са си родени тука,както и техните баби и дядовци.Това ли им е голямата търпимост а?
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Одисей 1Автобусите на биесиепе са били паркирани на свободните места от автобусите на герп, които са заминали за Пловдив.