Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента

Митингът на управляващите беше нелеп, възмутиха се "Ранобудни"
Обновена: 16 ное 2013 21:37 | 16 ное 2013 21:37,
166
Малоброен #ДАНСwithme вика "оставка" пред парламента
Снимка: Булфото

Протестиращи срещу правителството се събраха за поредна вечер в столицата. Те скандираха „оставка” пред Народното събрание. Днешният антиправителствен протест обаче беше доста рехав.

Движението около парламента се извършваше свободно, преминаването не беше затруднено. Днешният протест беше доста малоброен, но отново шумен. Освен скандиранията, насъбралите се надуваха свирки и биеха барабани. Част от тях носеха български знамена.

Около парламента има полицейско присъствие, сградата е отново оградена с метални заграждения.

По-рано днес  „Ранобудните студенти” определиха провелите се днес митинг на БСП и ДПС като „нелеп”.
„Това е поредната част от декора на нашата фасадна демокрация”, Константин Голев. По негови думи митингът е бил отговор на студентските вълнения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-голЕма мутра от СерГей нЕма. Крадецът вика "дръжте крадеца!"
50
5
 
12
 
! Отговори
ddd преди 10 години
Кат ги гледам тез студенти чак ми става жал...Много енергия хвърлена на празно. Защо? Ми много просто:Ореха ще подаде оставка и после пак ще дойдат същите
49
5
 
2
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До 85 АнонименАбсолютно си прав човек.Ама на ,пуста му *ния,държи и не пуща Едното ти плюсче е от мене
48
7
 
9
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Да живее ОГЛУПАЦИЯТА :)
47
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма по-голяма простотия от тези протести и понеже са абсурдни, контрапротестите са още по-абсурдни. Никой не си дава сметка накъде отиваме.
46
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 77Има разлика между капитализъм и капитализъм. В единия остава достатъчно за хората, в другия не им се дава нищо. Погледни компании като гугъл, оракъл, амазон, интел и другите технологични гиганти-чист капитализъм, но така устроен, че служиелите да се чувстват у дома си и да са доволни-условия, заплата, натоваване и социялни пидобивки. И в бг има такива компании, често от "злия американски капитализъм", но хората там отново са доволни. Другото е комунистическия-бачкай и мълчи, че уволняваме
45
6
 
12
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До Анонимен No 75Я си пий хапчетата и бегай в Банкя пред централата на СИК да ревеш че Сергей те е онодил и по таз причина си на мнение, че е гей.*** там да видиш мутрата как ще те отцепи и се върни да докладваш.Мутрафон такъв, колко си долееееееен.
44
9
 
10
 
! Отговори
77 преди 10 години
снимка на MIlenaВ продължение на десетилетия БКП обясняваше на народа, че капитализма е кражби и бандитизъм. А после партията заяви:"Другари, всички ние трябва да станем капиталисти!"Съответно и го направиха.
43
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очевидно се говят за избори-ясно е. От 89-та насам това е 5-ти път. Почват протести, следва люта зима, иде февруари, хората огладняват и почва бой. Преклещени до стената подават оставка. Но преди това си подготвят някоя, да замаже положениео да им вдигне рейтинга - Жорж Ганчев, Царю, Болен, сега като гледам готвят Бареков за този пост.
42
18
 
10
 
! Отговори
Румен преди 10 години
Ако БСП е силна да направи едни ИЗБОРИ. ИЛИ ВИ Е СТРАХ ***?Можете ли да правите такива минитнги всеки ден 150 дни? Може да Ви повервам. Ако не ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ. Покажете че можете да спечелите страхвливци.
41
3
 
15
 
! Отговори
Men преди 10 години
А къде е проф.Калин Янакиев? Днес цял ден не го видях по никоя телевизия. Най-вероятно е в алкохолно умопомрачение.
40
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До DedoviaВиж сега, те бкп така ви учеха на математика-разделяме по равно:едно за тебе, пет за мене, едно за тебе, пет за мене. И не-нищо общо със сик-ако си извадиш главата от тлъстия червен ***, лесно ще намериш преди няколко часа публикуваните документи, доказващи, че сик=серГЕЙ станишев-по насоящем премиер зад маската орешарски.
39
11
 
18
 
! Отговори
Димитър преди 10 години
Викайте колкото щете...платени кукли на Бойко сте...всички го знаят!
38
7
 
16
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Алооуу , за какво им давате поле на изява на тия хора, кво ме интересува, какво е казал Константин някой си ???Студент значеше нещо преди 10 г., ся тия чалгари, кво да ги слушам, тези които преди по- малко от година са се правили на палячовци в училище !!!
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има надежда за младите, ако учат, успеят да завършат, намерят си работа по специалноста.Само че с пушене, бране на ягоди в Англия, чалгатеки в Студентски градняма как да имат бъдеще.
36
15
 
12
 
! Отговори
цж преди 10 години
Няма надежда за младите в тази турско *** комунистическа държава,харесвам протестите на студентите млади са искат промяна но червената мафия ще ги задуши,спасявайте се деца отивайте там където има изградени демокрации тука червените *** няма без бой да се дадат.Видяхте ли им електората днес колко жалка картина зомбирани пенсионери неграмотни *** и турци закарани под строй тези ще ни комадват.
35
6
 
16
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
герб залязват
34
5
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Одисей 1 Еми то тая наука социология малко мяза на синоптиците .Уж предсказват нещо,ама колко уцелват е друг въпрос. Ето ти още малко проста аритметика .900 000 гласували за БСП+400 000 за ДПС ,са повече от 1.1 млн гласували за ББ. А като добавим и факта,че общия брой гласували около 2.5 млн ,то това правителство си има реална солидна подкрепа. Не са виновни ,че останалите 2 млн(грубо) са спали и не са гласували
33
2
 
6
 
! Отговори
Питане преди 10 години
Някой що не попита дали Константин Голев е студент. Май вече не е и от доста време...
32
4
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
60 От написаното от теб става ясно , че си нямаш и понятие от науката социология