Пълни автобуси и влакове превозват симпатизанти

ДПС платило 70 хил. лв. за два влака
Обновена: 16 ное 2013 11:16 | 16 ное 2013 10:58,
169
Пълни автобуси и влакове превозват симпатизанти
Снимка: архив, БТА

БСП и ГЕРБ мобилизират симпатизанти от цялата страна в подкрепа на техните партийни митинги – единият в София, а другият – в Пловдив.

14 вагона със симпатизанти и членове на ДПС са отпътували през нощта за София, за да се включат в митинга в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, предаде „Фокус“.

Влакът е организиран само за членове и симпатизанти на ДПС. Други пътници не са били допуснати. По информация на bTV пък ДПС са платили 70 хил. лева за два влака със симпатизанти.

Около 100 души с плакати и знамена вече има на гара "Подуене".

Сутринта десетки благоевградчани се отправиха с автобуси на протестни митинги в подкрепа на ГЕРБ и БСП.

ГЕРБ очакват да съберат около 20 хил. души, докато от БСП изразиха готовност да мобилизират над 50 хил. души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: протестисимпатизанти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
32
 
! Отговори
Тя преди 10 години
Чудя се само,дали полицията ще бие и хората от контрапротеста???????
113
1
 
44
 
! Отговори
Ловеч преди 10 години
Живея в центъра,пред нас имаше 10 автобуса със бабички!!!
112
1
 
42
 
! Отговори
asd преди 10 години
те тези симпатизанти незнаят кой е премиер сиг и името си немогат да напишатбсп толкова вече се *** че един митинг сами немогат да направят,добре че догана докара *** от селатаОСТАВКА!!!
111
1
 
26
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Рейсовете ще чакат ли да свърши мача или ще бързат обратно за сел?.
110
2
 
15
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Какво става с Дело Възродителен Процес а Тодор Живков с 5 Дела срещу него нито Затвоp нито разтрел , пример е Чаушеску в Румъния. През 1990 г. е образувано дело за насилствената смяна на имената на българските турци и принудителното им изселване от 1984 г. до 1989 г. В периода до 1998 г. Върховният съдвръща делото 4 пъти за доразследване във Военната прокуратура.На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода
109
19
 
7
 
! Отговори
fago преди 10 години
До Анонимен 122Ами да. Ако държавните служители служат на държавата, те нямат място на партийни митинги, протести и други псевдодемократични мероприятия! Да отидат да си получават заплатите от съответната партия и тогава да митингуват.
108
0
 
10
 
! Отговори
mi6o преди 10 години
igraqt s naroda kakto si iskat,hora sabudete se,nyama opraviq taz darjava
107
12
 
8
 
! Отговори
fago преди 10 години
До ДръндерИ какво имаш против пенсионерите, брато? Че ако ги нямаше тях, нямаше да те има и теб? Е, може този, който те е правил още да не е станал "пенсия", ама някой ден и това ще го бъде. И ти, вероятно, ще станеш (дори и да не си плащаш осигуровките?!)... ако още я има България.
106
4
 
6
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Време за мечтания:Някой *** си правят илюзиите, че днес България е Румъния от края на 1989 г.- ами да изкарат мъртъвците от моргите /както Секуритате направи/ и да ги разставят около Парламента , а Ани , Николай и вся осталъная в бели премени от проституиращите български телевизии да ги пръскат с вода, да ги и ги съживяватДолнопробна импорвизация. Ако затворят нон-стопите на В. Левски, Аксаков и другите околности на Парламента, ентусиазмът на т.нар. протестиращи доста ще спадне.
105
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Работещите в държавната администрация и присъстващи на митинга ще бъдат ли уволнявани ?????
104
27
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
ТЕЛЕВИЗИИТЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПАРДОННО НАЛАГАТ ТЕЗАТА ЗА ПОЛИЦЕЙСКО НАСИЛИЕ БЕЗ ДА ПОКАЗВАТ ПРОВОКАЦИИТЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!Абсолютно безпардонно налагат тезата за полицейско насилие без да показват провокациите на протестиращите и без да обясняват, че полицаите просто си свършиха перфектно работата.
103
1
 
46
 
! Отговори
РАЗВЕЙ ПРАХ преди 10 години
Другарю Станишев аз съм от Кърджали и изпуснах влака за протеста ПРАТЕТЕ МИ ТАКСИ ДА ДОЙДА В СОФИЯ ,МНОГО МИ Е ВАЖНО МНОГО МИ Е СПЕШНОВСЕ ПАК КАЛЪБЪЛЪКА ДНЕС В СТОЛИЦАТА ТРЯБВА ДА Е ГОЛЯМ НАЛИ ТАКА ЩЕ СЕ ДОКАЖЕТЕ /ама само пред вас /айде ,че ние от кърджали и околията не сме ходили в София от Тошово време
102
3
 
19
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Писна ми тия *** БОйко и Станишев да си мерят....митингите. И на двата митинга виждам по телевизията или *** или пенсионери! От ГЕРБ направо един привърженик си го каза искаме си Бойко да се оправи държавата! Докато има 100-200 хиляди ***, които да подкрепят БСП и изчадието 'и ГЕРБ, няма да се оправим!
101
4
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет. Крайно време е прокуратурата да се задейства и се позове на погазване на конституцията и особено на ал.3 нарушаването й от ГЕРБ,Б
100
6
 
4
 
! Отговори
fago преди 10 години
До MАЙМУНИ ЧЕРВЕНИКаквото повикало, такова се и обадило, драги. Да кажеш нещо за 100-те гербаджии само във ВиК-то в Пловдив? Или верните на генерал-пожарникаря войни от всички съвети и министерства, които сега може да бъдат преброени в Пловдив? Е, другите да са честни, а той да си прави каквото си поиска ли?!
99
17
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Мутрата си е Мутра само че, къде ни бяха очите, ушите като се появи тоя мафиот! И Ройтерс ни го каза че Мутра ни управлява, ама никой не обърна внимание.Буда рекетьора и убиеца на човешки съдби!
98
0
 
24
 
! Отговори
1 преди 10 години
Еми днес политиците ни показват колко много си приличат всички.Плащат на простият и беден български народ да ги подкрепя по площадите.В края на деня всички ще обясняват колко са били много поддръжниците им и как са доказали,че народът ги обича.Утре дори и да има избори ще е все тая.Пак всички ще си гласуват за обичайните заподозряни.Единственото положително нещо би било отпадането на Атака.Ама тях ще ги замести най-големият приятел на ДПС -другарят Бареков.Тъй че живот в България няма.
97
0
 
14
 
! Отговори
MАЙМУНИ ЧЕРВЕНИ преди 10 години
ДО fago . СПОРЕД ТЕБЕ НОРМАЛНО ЛИ Е ДОГАН СО*ОЛА ДА ИЗКАРА ВСИЧКИ ОБЩИНИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ДПС ЩОТО ТАМ АКО НЕ ЧЛЕНУВАШ В ТАЯ ПАРТИЯ РАБОТА НЯМА...ТВА НЕ Е ИСКРЕНО ТОВА ЕКАТО ПЕТЯ БУЮКЛИЕВА ДЕТО НИКОЙ НЕ Е КАНИ НИКЪДЕ ДА *** А И ПЛАЩАТ ДОГАН ДА ВИЕ....ТОВА ЛИ СА 250 000 РАБОТНИ МЕСТА С ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ НА ЗАПЛАЩАНЕ И ТРУД
96
1
 
2
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
V tozi stud mitinga na BSP dano se e zapasil s Berlepril che shte izpukat ot visoko kryvno pensiite :D
95
1
 
11
 
! Отговори
cveta12 преди 10 години
Сега им е времето на хайрсъзите/крадците/.Половината ни полиция е на границата да я пази от бежанци,а другата половина-в София,да пази страхливите *** на управляващите ни наглеци.