Пълни автобуси и влакове превозват симпатизанти

ДПС платило 70 хил. лв. за два влака
Обновена: 16 ное 2013 11:16 | 16 ное 2013 10:58,
169
Пълни автобуси и влакове превозват симпатизанти
Снимка: архив, БТА

БСП и ГЕРБ мобилизират симпатизанти от цялата страна в подкрепа на техните партийни митинги – единият в София, а другият – в Пловдив.

14 вагона със симпатизанти и членове на ДПС са отпътували през нощта за София, за да се включат в митинга в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски, предаде „Фокус“.

Влакът е организиран само за членове и симпатизанти на ДПС. Други пътници не са били допуснати. По информация на bTV пък ДПС са платили 70 хил. лева за два влака със симпатизанти.

Около 100 души с плакати и знамена вече има на гара "Подуене".

Сутринта десетки благоевградчани се отправиха с автобуси на протестни митинги в подкрепа на ГЕРБ и БСП.

ГЕРБ очакват да съберат около 20 хил. души, докато от БСП изразиха готовност да мобилизират над 50 хил. души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: протестисимпатизанти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
15
 
! Отговори
ПРОСТИЯ преди 10 години
ДАМИ И ГОСПОДА ! ДНЕС ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ НА СБЛЪСЪК МЕЖДУ ДВЕТЕ МАФИЙ В БЪЛГАРИЯ !КАНИ СЕ ПРОСТИЯ НАРОД ДА УЧАСТВА !ЩЕ ИМА МНОГО ЗРЕЛИЩА НО ХЛЯБ НЯМА РАЗБИРА СЕ..
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов заяви, че народът искаГЕРБ да оглави протестите и затова се стяга шествие. То обаче нямало дае в София, а в Пловдив. Малко по-късно официално Ранобудните студентиохладиха мераците на Борисов да яхне недоволството им, като категоричносе разграничиха от него и го призоваха да си ходи.
72
3
 
14
 
! Отговори
снимките показват преди 10 години
Вижда се ,че и бисипе и дуписе са етнически партии- едните с избиратели ***, другите -турци....
71
1
 
8
 
! Отговори
MАЙМУНИ ЧЕРВЕНИ преди 10 години
Стига с тоя ГЕРБ нали са комунисти като ВАС масоните на ДС... стига сте правили некви двубой на измислени пертии и ***..... ОСТАВКА НА И*РОДИТЕ ОТ ХУНТАТА И ОСТАВЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИОТСКИТЕ СИ РЪЦЕ... КОМУНИСТА Е КАТО *** ЛЪЖЕ И КРАДЕ ТОВА СИ МУ Е ПРИРОДА......ЗАТОВА ЧЕХИЯ УНГАРИЯ ПОЛША СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПЕРДИ НАС.....
70
13
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Само децата не са разбрали, че Борисов и Цветанов садокарали ултрасите на протестите. Единственият, който може да извадипари за това, е Борисов
69
3
 
21
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
На БСП не им ли стига, че един път се *** вече, обаче мизерниците не пускат кокала.... Докато БСП съществува под каквато и да била форма тази държава няма да има оправия! В учебниците по история след време трябва да напишат, че са най-голямата грешка на България от векове насам!!!
68
4
 
7
 
! Отговори
Внимание-фашизъм! преди 10 години
[15/11/2013 22:21:09] Росето: Хора, в София се случва нещо страшно. От цяла България прииждат полицейски части и се разполагат из града. Хотелите са фрашкани с полицаи от къде ли не.След като бяхме блокирани от десетки полицаи във Факултета по Журналистика и ни се пречеше да преминем към "Св. Александър Невски", след като пяхме химна и "Хубава си, моя горо", след като всеки наш въпрос защо ни спират да се придвижваме свободно, щом не сме извършили НИЩО, бе посрещан с мълчание, най-накрая ни пуснаха. На храма последва словесен сблъсък с десетки полицаи ЗАЩО не мога да премина през огромния
67
9
 
6
 
! Отговори
*/* преди 10 години
Нещо много слаба е народната памет.Нещо много бързо "забравихме "за неуката Румяна Желева и нескопосаните и изяви в Брюксел.Пак така забравихме за Ваню Танов и Мишо Бирата.За това че полицията в България при Бойко наброява над 65000,за подслушването и тефтерчето на И.Ф.Ама и медийте не си дават много зор да ни ги припомнят нали?
66
3
 
7
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Полицията трябва да се прибере и да ги оставят да се бият двете агитки.Колкото по-малко бесепари и гербери останат толкова по-добре за България.
65
12
 
4
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Докато Борисов беше главен секретар на МВР, мутрите си имаха полиция,докато беше кмет, си имаха град, а докато беше премиер, си имахад ържава!
64
11
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
В историята ни не е имало по мазен и *** управник, както и толкова глупаво население че да вярва в мазник като тоя Мутрафон самообявил се за борец против комунизма, въпреки че самият не само е бил *** ами и на отговорен пост рожба на комунистическо Симеоново, крадливо, и нагло дете и по *** тарикатско, сега се сетило, че членувало в СИК и самото то забравило за далаверите си, както и за аофшорките за пране на пари с аверите си Алексей Петров Трактора и Румен Пашата Боко Тиквата е създание което показва деградацията на един народ вярващ в простотията.
63
0
 
9
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Не разбрахме ли най- накрая, че всички са срещу нас българите в собствената, ако мога все още така да я нарека България.Или България ще остане на българите, или няма да остане, това е най- важната ни и съдоносна дилема като народ сега и в близко бъдеще.
62
0
 
13
 
! Отговори
другар ефенди преди 10 години
Да е ни е честита великата ноемврийска социалистическа, отоманска революция!Да ни е честита манифестацията! Сега требва да помогнем и на съветските другари да се врънат на качествено новия път на социализмЪма!Да помогнем и на отоманските товарищи да си вкарат дръжавата у правия път!Напред към социализъма и комунизъма другари!
61
1
 
20
 
! Отговори
k*r za dps преди 10 години
Хиляди турци и *** днес в София. Повдигами се
60
0
 
14
 
! Отговори
морето преди 10 години
В турските села в Бургаско дават по 100 лева на човек. Организирани са и са качени на влака за София.
59
10
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Гробарите загробиха България! Не може една страна като България в 21 век да се управлява от Мафията! В БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА НЕ БИВА ГЕРБ ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ!Без Мутрафони!
58
9
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Партийната дясна ръка на Иван Портних във Варна Павел Христов е събирал спешно актива на ГЕРБ в морската столица вчера в 21:00 часа. Христов е спуснал разпореждане всички, които са назначени на работа от ГЕРБ, задължително да бъдат качени на автобусите за организирания от ГЕРБ протест в Пловдив.Казано им е било, че ако не могат самите те да пътуват непременно да осигурят хора. Подтекстът на разпореждането му е бил мислете му, ако не дойдете, може да останете без работа.
57
0
 
8
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
До Анонимен 66 Някои возят прасета, други овце...
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Правете всичко възможно да има алтернатива. Пропиляхте 5 месеца в нищонеправене, въобразявайки си, че правите нещо. Работете, бе! Идете при хората, опитайте се да върнете доверието. Опитайте! Едно политическо послание извън оставка нямате за толкова време. Единственото ви действие е да се гледате в пъпа самовлюбено, красиви, интелигентни и единствени под слънцето. Малко, но качествени. Свършете си работата! Тогава искайте оставка. Тъжно е да ви гледа човек. И невъзможно без да се ядосва. Правителството, на което искате оставката, е златен шанс за вас!
55
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кому беше нужно това? Защо водите шалварестите овце под строй в София?