Шестима отведени в полицията след протеста в Телиш

150-250 души блокираха главния път София-Плевен за около 30 минути
17 ное 2013 15:41, Елка Василева
39
Шестима отведени в полицията след протеста в Телиш
Снимка: архив, БТА

След днешните протести в село Телиш в сградата на полицейското  управление в Червен бряг са доведени лица във връзка с опазването на обществения ред. Това заяви за БТА регионалният говорител на МВР в Плевен Мариана Цветкова.

Тя уточни, че в селото обстановката в момента е спокойна.

Още по темата

Според участници в протеста шестима души са били закарани в  полицейското управление в Червен бряг и техни роднини им търсят  адвокати.

По рано днес преди обед около 150-250 човека са блокирали движението по главния път София-Плевен за около 30 минути в знак на протест срещу разкриване на бежански лагер от закрит тип в бившето военно поделение и нежеланието да бъде изнесено оттам оборудване, което е било доставено за тази цел.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
8
 
! Отговори
Бенковски преди 10 години
Вятър ечи, Балкан стене,сам юнак на коняс тръба зове свойте братя:всички на оръжие! Дойде време, ставайте,от сън се събуждайте,доста робство и тиранство,всички на оръжие! Който носи мъжко сърцеи българско име,да препаше тънка сабя,знаме да развие!
29
1
 
18
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
"Шестима отведени в полицията" - арабската *** дето наръга Вики гръцката полиция трябваше да го залови, а нашите полицаи големи професионалисти се извъдиха когато собствения си народ трябва да тормозят. Какво става с иракчаните дето набиха мъж в София ей така за да си го върнат на някой? Те в ареста ли са? Не ми се вярва! Следващия път като ходите да протестирате и да пушите и да пийвате водичка че да ви дигат заплатите не чакайте съчувствие от народа!
28
0
 
0
 
! Отговори
Телиш преди 10 години
До ssОт кого да очакваме подкрепата ? https://facebook/groups/315433869525/
27
1
 
21
 
! Отговори
ss преди 10 години
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ТЕЛИШ ИДВАМЕ, ДРЪЖТЕ СЕ.
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Една продажна *** ни управлява.Дали ще се осъзнае ,ако почнат да ни взривяват?Долу всички партии!
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чужденците трябва да бъдат настанявани в буферни зони до границата и да не се разхождат из никакви населени места, камо ли в София и други градове. Огромна част от тях не са никакви бежанци, а са ислямисти с определени цели у нас и в Европа. Само *** и *** могат да пуснат такива хора ,че и документи да им дават.
24
2
 
7
 
! Отговори
Шопиянец преди 10 години
аТАКА! Да види и провинцията как е. Е, как е? Харесва ли ви новата руско-турска власт?
23
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
pretpochitam cherni i vsaki drugi ot kolkoto nadypeni anglicani koito se napivat kato praseta se vi se germanci i norvejci ama te ne vi iskat golamo saocysvie imate ama nestryvate edna rajdasal stotinka mafio vseki iama blizak v chojbina pojelavam da my se slyche neso mnogo hybavo i da ne misli da se varne v mezerna bg no da se smeni grajdasvoto da nego sra che ot bg
22
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бай ХасанМоже да са пияни англичани,но не са *** ***-ЯСНО ли ти е!!!
21
34
 
3
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
До Анонимен 14 АМИ ТУРИСТИТЕ КАТО ДОЙДАТ ЛЯТОТО ???? КАКВО ВЕРИГА ПРОДАЖНИЦИ , КАТО ВИДИТЕ ПИЯНИТЕ АНГЛИЧАНИ И ВИ СЕ ОТВАРЯТ КРАКАТА , АХ ПЛЕМЕ ПРОДАЖНО ЗАСЛУЖАВАШ СИ СЪДБАТА
20
23
 
4
 
! Отговори
Бай Хасан преди 10 години
НЕ ИСКАМЕ ХОРА - ДАЙТЕ ПАРИ , НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА - СМЪРТ НА ЧУЖДЕНЦИТЕ -ЗА ПАРИТЕ СМЕ ГОТОВИ ДА СЕ ИЗБИЕМ - ВЪН МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ - НЕ ЩЕМ БЛИЖНИЯ - САМО ПАРАТА НИ ИНТЕРЕСУВА - СМЪРТ НА РАЗЛИЧНИТЕ - ИСКАМЕ ПАРИТЕ
19
3
 
42
 
! Отговори
Д-р Уотсън преди 10 години
Зад нас остана само Родината.Лошото е,че има една продажна *** от политици,начело с Кри'сталинка,и ***,които ни убеждават колко търпеливи трябва да бъдем.Да си е'ат майката,досега сме търпели,но повече не.Няма да търпим арабска и африканска *** да идва тук,като че ли и е бащиния,пък и да имат претенции,че не било качествено обслужването.Да го духат разни хелзински комитети.България на българите!
18
0
 
34
 
! Отговори
акуд преди 10 години
всенародно възстание
17
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долна милиционерска ***,начело с офчеф. *** крадат и убиват на воля,а тея торби арестуват тези който не искат ***.
16
0
 
40
 
! Отговори
Българка преди 10 години
До bgТичкайте Вие да се молите за помощ пред европейките посолства - ние ще подкрепяме нашите братя от ТЕЛИШ! България е зад Вас!
15
1
 
48
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
България е Телиш и Телиш е България!Едва когато си дадем сметка,че всички сме българи и обединени сме най-силни ,ще се справим с всичко!Помнете какво е показал хан Кубрат на синовете си относно общата сила!Не разбрахте ли вече,че точно това беше целта на ***-политици?Да ни овълчат,да извръщаме безучастно глави,да проявяваме пълна апатия и да бъдем разделени!Стига !Еднакво ни съсипват,еднакво трябва да отвърнем!Всички-малки и големи,глупави и умни!Силата е в нас,властта е в нас,не в тях!!
14
13
 
7
 
! Отговори
bg преди 10 години
кои сте вие бе хора .........та кои ви смята са фактор аааааааааааааа............имате един гол *** и празни тикви ,с кои се борите ............това са башибозуци,еничери и феодали на прехода които здраво са се уяли и нагушили че не да ви купят ама и хляб нема да ви дадат .....викаите ,,ПОМОЩ''както сме се освободили от турско така трябва да се чуе гласа ви в цял свят
13
3
 
29
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
Полицията в България е сбирщайн от мързеливи и прости в тежка форма ***(нямам предвид достойните хора от провинцията).В МВР не са такива.Те са също толкова виновни,колкото и техните господари.Бият,тормозят,заплашват,влачат,но периодично реват как заплатите им са ниски.Не оправдават и стотинка от това,което АЗ И ВИЕ плащаме,за да храним децата и жените им.Бият ни,а после искат СМС-и от нас за българската Коледа.Не,аз няма да дам!Децата на бащи и майки извън гнилото МВР по-малко скъпи ли са?
12
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко за тези фамилии, дето имат в родата си полицай.
11
29
 
3
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Не може да има анархия.Така трябва.Да се прекъсват в зародиш всякакви опити за дестабилизиране на държавата.