Двайсетина протестиращи искаха оставка пред НС

Студът разреди редиците на недоволните
Обновена: 28 ное 2013 21:41 | 28 ное 2013 21:39, Веселина Йорданова
65
Двайсетина протестиращи искаха оставка пред НС
Снимка: БулФото-архив

Не повече от двайсетина протестиращи срещу управлението на премиера Пламен Орешарски за поредна вечер се събраха пред Народното събрание с искане за незабавна оставка и провеждане на предсрочни избори.

С понижаването на температурите рязко намаля и броят на протестиращите, предаде Дарик радио. Въпреки това събралите се пред парламента продължават да скандират „Оставка", но без подкрепата на тъпаните и вувузелите, които огласяваха центъра на столицата повече от 160 дни.

На няколко пъти протестиращите започваха да скачат, докато скандират, това обаче по-скоро беше начин да се стоплят.

Малко преди 19:30 ч. протестиращите успяха да блокират бул. „Цар Освободител", но полицейското присъствие в района остава ненатрапчиво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
6
 
! Отговори
Христов преди 10 години
Няма мангизи , няма протест!
42
6
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 10 години
До АнонименИ БТВ и Нова са много гледани господине за разлика от ТВ 7 ,Алфа и т.н Нещо да кажеш по този въпрос
41
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свидетели сме на титанична битка между bTV и Нова. Само че битката не е кой ще направи по-добро предаване, ще има по-висок рейтинг и ще привлече повече зрители и рекламодатели. Това са маловажни неща. Истинската битка между bTV и Нова е за това кой ще обслужи по-пълно, по-цялостно, по-великолепно ГЕРБ. Засега борбата върви с променлив успех, но важното е, че и двете телевизии проявяват огромно старание в постигането на целта. Има само една малка опасност в желанието да се покажат като верни слуги на ББ и двете телевизии може да останат без зрителиПетър Волгин
40
13
 
0
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 10 години
Протстиращи са 20,а къде са контрапротестиращите. Останаха само драскачите продажници,които са на топло и платени.ОСТАВКА
39
1
 
12
 
! Отговори
до 42 преди 10 години
И КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ,АКО ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО,ИЛИ САМО ДА КРЯКАМЕ.ЕДНА ЯКА ТОЯГА ЗА ТЕЗИ НЕНОРМАЛНИЦИ.Даже много е толерантно правителството към тях!ВИДЯХМЕ,,МЕДА'' НА ГЕРБ.Такова жилене беше,че повечето ще го помнят,докато са живи.
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
еманацията на българската продажност няма почивен деналчни за пари и и власт са готови на всичкоимат парите имат телевизиите имат имоти дето и бай тодор нямаше и протестират за ощеи за още - абе *** народя няма душа да го доите повече свърши сеи вие ще се свършите
37
0
 
19
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
Как телевизиите отразиха протеста от 20 души:БТВ: "За пореден път хората изразиха недоволството си от кабинета "Орешарски" и поискаха оставка".НОВА: "Народът поиска оставката на правителството"ТВ7: "........."Канал3: "Виждаме вече прииждат хора, движението е спряно, граждани недоволстват срещу управлението.."
36
2
 
23
 
! Отговори
АМАН! преди 10 години
Дайте снимка, ние ги познаваме вече - Асен Генов, Ясен Атанасов, Васко Кънев, Милена Маринчева, Михаела Лазарова, Александър Кошничаров, Комитата, Ивет Добромирова....да продължаваме ли до 20? Това е най-долната и *** манипулация, която се е случвала в БЪЛГАРИЯ за тоя преход - с любезното съдействие на фондация "Отворено общество", "Капитал", Босфор ТВ, Нова-БойкоТВ и още куп независими медии! Срам ме е!
35
21
 
4
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Наглоста на комунистическата *** ,окупирала власта ги разреди редиците , нормално е хората да се уморят да протестират всеки ден и да започнат да подържат протеста на смени , в нужен момент разбира се ще се съберат.
34
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ivo kalpazanovНЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ВРЕМЕННО УПРАВЛЯВАЩАТА ТРОЙНА ИДИОТСКА КОАЛИЦИЯ
33
9
 
6
 
! Отговори
RADIANT преди 10 години
Q C T A B K A !NEOKOLONIALISTITE INSTALIRAHA TEZI KUKLI I VEDNAGA USTROIHA IMIGRANTSKATA INVAZIA ! VTORATA ZADACHA E DA PANETO ROBUTAT PODARIAVANETO NA ZEMIATA NA CHUJDENCI. TEZI TROINI PREDATELI PROSTO NE SA BALGARI ! O C T A B K A!
32
31
 
11
 
! Отговори
6502 преди 10 години
Как днес са двайсе утре са двайсе иляди... иде студ, иде мизерия и глад.. иде края на комунистите!
31
2
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Кой ли пък им вярва на тези на обещанията?
30
6
 
38
 
! Отговори
Венелин преди 10 години
Бойче, с 50 кинта толкова баце - 20 човека. Кой ще ти мръзне в този студ, ако не развържеш кесията? Я не се стискай, 2 милиарда празнува преди 2 години, дай поне по стотачка!
29
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ники, с лозунги не става бате! Трябва да си най-отпред. Във вашата махала има няколко. Хващаш, режеш на ситно, заливаш със сода каустик и вариш. Като не ти стиска да го направиш, не си чеши езика.
28
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бройката на обявените протестиращите е винаги такава,че да не предизвика инфаркт на суколя, бисеров, сиско съселот, на мама праситу, че те и без това са в не добро психическо здраве. А десе е в шок.
27
7
 
22
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Анонименпреди 1 часОт коментарите ви си личи че много ви страхуват протестиращите-------------------- Страх ни е, че от такива смотани протестетуиращи - БСП ще изкара още 45 години на власт!
26
9
 
24
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Тези смешковци са по-малобройни от чистачките в НС...
25
6
 
22
 
! Отговори
БСП В СЪРЦЕТО преди 10 години
Дойдох да се посмея от сърце :)
24
8
 
31
 
! Отговори
Искам оставка преди 10 години
Искам оставка на протестиращите! Това е една алчна, егоистична, декадентна, корумпирана мафия! Те са високомерни и арогантни, агресивни и пълни с омраза. Те искат с брутално насилие да разрушат демокрацията и да въведат диктатурата на улицата! Искам други протестиращи конструктивни и креативни, обичащи България!