Протест срещу повишението на депутатските заплати

Недоволните отидоха пред централата на БСП
Обновена: 6 фев 2014 21:02 | 6 фев 2014 19:25, Елка Василева
168

Снимка: БТА

Около 100 души се събраха на протест на площад "Независимост". Протестиращите обявиха, че тази вечер са се събрали на протест срещу увеличението на депутатските заплати и срещу това, че те не са замразени.

Към тях се присъединиха Ранобудните студенти. Те носят плакати на политически лица с надпис (NOT)WANTED. Протестиращите носят български знамена и знамето на ЕС. Те скандират "оставка".

Малко по-късно протестиращите се насочиха към централата на БСП на ул. Позитано“. Там те скандират „оставка”. Недоволните развяват българското знаме и това на Европейския съюз. Представител на Ранобудните студенти развя тяхното жълто знаме.

Полицейското присъствие е засилено в района. Образуван е кордон около сградата на БСП. На място има и полицейски автомобил.

Пред сградата на Народното събрание също има събрали се протестиращи срещу правителството.

По-късно протестиращите отидоха пред Ректората на Софийския университет, където за кратко блокираха движението. Протестиращите се придвижиха дотам по бул. „Васил Левски”. Те скандираха „ мафия” и „оставка” , бият барабани и развяват българското и европейското знаме. При преминаването си по ул. „Граф Игнатиев” протестиращите са призовавали гражданите да се включат в протеста с думите: „Протестът е за вас, елате при нас”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
16
 
42
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Какво крякате вие, изверги ГРОБски, при положение, че Евро парламента обяви, че не съществува никакъв конфликт на интереси относно Моника Станишева? Няма толкова лесно да успеете да прехвърлите вниманието от разследването на вашия идол, Бойко Аз съм *** Борисов и далаверите му за милиарди!!!
110
12
 
40
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
А защо позволихте и не врякахте, когато Цветелинка спечели договора за винетките, когато изверга беше на власт? ГРОБски ***!!!! Съд и затвор за всички ви!!!
109
12
 
41
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
ГРОБарските далавери са това, което трябва да бъде разнищвано!!! Случайно ли мъжът на Десислава Атанасова печели обществени поръчки, когато тя е министър?
108
10
 
38
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Ей, гадове мършави, ГРОБарски, не разбрахте ли, че Моника Станишева не е направила нищо нередно, за разлика от на Боко ***, Цветелина???
107
4
 
43
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
DO GERB =GROB TI NE SI DOBRE, EI OTIDI DA SE LEKUVASH
106
13
 
36
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Въобще не се плашете от тази шепа платени подметки на престъпната групировка ГРОБ, г-н Премиер! Работете усърдно за мнозинството в България, което ви подкрепя безрезервно!!!
105
14
 
37
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Измитайте се от държавата по-добре, отколкото да продължавате да бъдете плащани с крадени от майка България пари. Като не ви харесва едно работещо правителство, никой не ви спира да се разкарате летище София ви чака. Разберете, че нищо няма да постигнете България е зад Орешарски и истинските българи искат ГРОБ да бъдат разобличени и осъдени, вие не сте нищо повече от платени ***!!!
104
16
 
37
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Колко ви е сганта днес? 10-20? ***, наркомани и псевдо-активисти платени от ГРОБ това сте вие!!!! България е зад правителството!!!
103
15
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Нещастни гамени ходете събирайте боровинки в Швеция, там плащат по-добре!!! Правителството няма да падне, защото България е зад него!!!
102
11
 
34
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Оставете правителството да работи, платени ***!!! Милиони похарчиха заради вас; крадени милиони ви плащат от ГРОБ!!!! Вие съсипвате държавата!!! Не ви е срам, Българи да се наричате!!! Орешарски не се поддавай на ***!!! Работи спокойно да разобличиш престъпниците от ГРОБ и да ги съсипеш истинската България е твърдо зад теб!!!
101
9
 
35
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Нещастни престъпници са ГРОБ какво очаквахте, че 2 мандата ли ще управлявате? То не може след толкова крадене и престъпления да ви остави народа.... ама вие нагли не признавате резултатие. Половин милион загубеняци гласуваха за вас, още половин милион *** купихте това ли е мнозинство? България ясно показа, че не ви желае!!! Престанете с протестите и оставете правителството спокойно да работи за стабилизиране на държавата докарана до фалит от ГЕРПедерите!!!
100
7
 
34
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Нагли *** получават заплати, плащани от хората а не стъпват в парламента!!! Вместо това пак с пари от държавата, плащат на *** и наркомани да крякат и нарушават реда на милиони работещи софиянци!!! Няма да успеете гадове едно нещо ви чака и то е съд и затвор за престъпленията и кражбите които направихте за 4г. Г-н Орешарски, изобличавайте и наказвайте тези престъпници България е зад вас!!!
99
4
 
38
 
! Отговори
47 преди 10 години
Спри да спамиш бе ***,човек не може да напише една дума от теб,ай сиктир от тук,скрий се защото създаваш обратен ефект,ай *** удари една ракия.
98
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Колко долно е да си платен *** на престъпна клика!!! То народа ви се смее, а вие като мишките и Марко Поло - ходите му по свирката, буквално!!! Какво ще правите, като се озове зад решетките Борисов, а? България подкрепя Орешарски!!!
97
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Не стига, че са платени с крадени пари от Борисов, но и допълнителни разходи за нормалните, работещи хора създават тези гадове с тези блокирания на движението!!! Не ви ли е срам? И имате наглостта да се наричате Българи гадини жалки!!!
96
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Арест, съд и затвор за платените *** на ГРОБ дали са *** *** пред НС, псевдо-студенти в СУ или други!!!!! Зад решетки до един национални предатели сте, животни такива!!! България си има правителство и то си работи!!!
95
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Врякащи ***, *** студенти, платени *** това ли са протестите за чиста България? Разберете, че сте обречени и сте марионетки на престъпници!!!
94
10
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
И какво, като сте окупирали СУ? Гамени долни сте, с половин мозъчна клетка между всички ви!!! ГРОБ и олигарха Плевневлиев ви използват, като евтини тампони!!!
93
9
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Тези протести са доказателство, че Господ не съществува, иначе досега чума да ви е тръшнала, *** платени!!! Но въпреки това, пак няма да успеете, защото България е силна и мнозинството подкрепя Орешарски!!!
92
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
И какво 220 дена крякате по София, каква е файдата? Работодателите ви от ГРОБ, като си свиркаха по морето вместо да работят, това не го отчитате, нали? Разберете, че България е твърдо зад правителството и вие сте обречени!!!