Протест срещу повишението на депутатските заплати

Недоволните отидоха пред централата на БСП
Обновена: 6 фев 2014 21:02 | 6 фев 2014 19:25, Елка Василева
168

Снимка: БТА

Около 100 души се събраха на протест на площад "Независимост". Протестиращите обявиха, че тази вечер са се събрали на протест срещу увеличението на депутатските заплати и срещу това, че те не са замразени.

Към тях се присъединиха Ранобудните студенти. Те носят плакати на политически лица с надпис (NOT)WANTED. Протестиращите носят български знамена и знамето на ЕС. Те скандират "оставка".

Малко по-късно протестиращите се насочиха към централата на БСП на ул. Позитано“. Там те скандират „оставка”. Недоволните развяват българското знаме и това на Европейския съюз. Представител на Ранобудните студенти развя тяхното жълто знаме.

Полицейското присъствие е засилено в района. Образуван е кордон около сградата на БСП. На място има и полицейски автомобил.

Пред сградата на Народното събрание също има събрали се протестиращи срещу правителството.

По-късно протестиращите отидоха пред Ректората на Софийския университет, където за кратко блокираха движението. Протестиращите се придвижиха дотам по бул. „Васил Левски”. Те скандираха „ мафия” и „оставка” , бият барабани и развяват българското и европейското знаме. При преминаването си по ул. „Граф Игнатиев” протестиращите са призовавали гражданите да се включат в протеста с думите: „Протестът е за вас, елате при нас”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Жалки подметки сте вие. За шепа стотинки и бира и наркотици от ГРОБ, съсипвате стотици хиляди софиянци, които работят и се опитват да живеят нормално! Ако има справедливост, да ви изсъхнат ръцете дано!!! Заслужавате да гниете, като престъпниците, които ви плащат!!!
90
10
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Вие сте национални предатели и трябва да бъдете арестувани, платени подметки!!! За съжаление премиерът е твърде разумен и ерудиран, за да падне до вашето ниво, но скоро на мнозинството от България ще ни писне и ще видите тогава!!! А вие, г-н Орешарски, продължете да преследвате престъпниците от ГРОБ!!!
89
9
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Нищожно, платено малцинство, докарано с автобуси от дълбоката провинция се опитва да провокира законно, избраното правителство вече 220-ина дена, но без успех. Защо ли е така? Ами, защото България стой твърдо зад Орешарски и иска да види *** от ГРОБ в затвора!!!
88
9
 
34
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
*** платени и жалки сте!!! Освен парите от ГРОБ, друго не виждате, но Господ ще ви накаже, *** долни! България подкрепя Орешарски и той ще успее да вкара господарите ви в затвора!!!!
87
8
 
34
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Продължавайте напред с работата си, г-н Премиер!!!! Не се поддавайте на малцинството, платено от ГРОБ с крадени пари!!! България е зад вас, министри, разобличете престъпниците крали от държавата през последните 4 години!
86
8
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
От алчност сте слепи нищо не постигате. България е зад правителството, а вие продължавате да виете, като животни, под командите на ГРОБ!!!! Нещастни *** измитайте се от България!!!
85
8
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
И каква е равносметката след 220 дена протести: правителството работи; София ви мрази; България ви мрази... жалки сте, платени сте, малко сте, не сте мнозинство!!!!
84
8
 
33
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Гадове нещастни малко сте, платени сте, нищо няма да постигнете!!! България е зад Орешарски и ще изобличи престъпната пасмина наречена ГРОБ!!!
83
8
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Гамени и ***, как може да имате наглостта да се наричате българи? Взимате пари от престъпници, за да протестирате. Няма да го бъде вашето България подкрепя правителството!!!
82
8
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Цветанов аут!!! Фидосова аут!!! Зевзека Плевневлиев мълчи и се крие!!! Борисов пази се от Йосич и народното възмездие с цената на над 50000 лева охрана!!! Все още тези изверги плащат на шепа *** и наркомани да забавят неотложното, но то ще се случи ГРОБарите на съд и зад решетки!!! Изобличете ги г-н Орешарски!!! Размажете ги България е зад вас!!!
81
7
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Жалки сте хахаха!!!.... ако ГРОБаджийте имат пари, нека още 1200 дена до следващите избори да плащат.... ще го преживеем, но няма да им позволим да си покрият следите!!!! Работете спокойно министри!!! Разкриите далаверите на животното Борисов и го съсипете!!!!
80
6
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Група *** викат и протестират за по една двулитровка и шепа стотинки това ли е демокрацията? Но за щастие, този път правителството знае, че мнозинството го подкрепя, и не им дреме!!! Евала г-н Орешарски, зад вас сме, а ние сме България!!!
79
6
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Ако толкова искате промяна, направете си партия или организация и щом сте толкова много си гласувайте за нея през 2017г. Сега няма да постигнете нищо, защото България е зад правителството и иска разобличаване на престъпленията на ГРОБ!!!
78
7
 
32
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Шепа платени несретници се опитват да свалят едно демократично избрано, легитимно и признато правителство, за да предотвратят изобличаването на една престъпна клика.... е, няма как да стане при положение, че България иска да види Борисов и сие зад решетки и правителството работи, за да постигне точно това!!!!
77
1
 
36
 
! Отговори
47 преди 10 години
Правилното е: депутатската заплата да бъде обвързана с минималната заплата и минималната пенсия,а опозиционните мераклии за показност няма да имат шанс за изява.
76
10
 
33
 
! Отговори
AntiGROB преди 10 години
Вместо да се опитвате да измислите за каква сламка да се захванете, удавници ГЕРПедерастки, погледнете си вашите светилища Цветанов и Найденов, който имат десетки доказани случая на нарушаване на всякакви правила за облагодетелстване от длъжност!!! Няма, какво да се захващате спрямо Моника Станишева, защото времето ви е малко, преди лидерите ви да бъдат затворени и да си подвият опашките под задниците!!!!
75
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До AntiGROBА на теб кой ти плаща???Кой???
74
6
 
32
 
! Отговори
AntiGROB преди 10 години
Ръководителя на пресцентъра на Главната дирекция за комуникация към ЕП, Марджори ван дер Брок категорично заяви вчера, че няма конфликт на интереси относно проекта на Моника Станишева и ЕП... какво толкова сте се подмокрили? Я си погледнете лидерите на вашата партия обвиняем Цвинокио; покрил се и треперещ Бойко; изгонено дебело животно Фидосова; ***, зевзек Плевневменяемски!!!!
73
8
 
32
 
! Отговори
AntiGROB преди 10 години
Изро*а Борисов всячески се опитва да отстрани вниманието от себе си, измисляйки клевети и лъжи относно жената на Станишев! Явно му става топло под дупето и започва да усеща, как *** ще си играят с него в Централния!!!!!
72
9
 
33
 
! Отговори
AntiGROB преди 10 години
Вместо да се говори за Моника Станишева, споделете дума или две за Цветелина Бориславова и нейното облагодетелстване по времето на диктатурата на ко*елето Борисов!!!! 40 милиона само от договора за винетките, оставяме СИ Банк и далаверите покрай нея настрана!!!!