Проф. Драганов седнал зад волана след 100 гр водка

Той твърди, че не е шофирал, а паркирал семейната кола
81
Проф. Драганов седнал зад волана след 100 гр водка
Проф. Драганов. Снимка: архив, БулФото

100 грама водка с таратор - толкова призна, че е изпил преподавателят в Софийския университет проф. Драгомир Драганов преди да седне зад волана вчера. Пробата с дрегер показа 2.44 промила алкохол.

През ноември миналата година проф. Драганов влезе в новинарските емисии заради клипче, озаглавено „Морал на градус". Тогава „Ранобудните студенти” разпространиха видеото, на което се виждат той и колегата му проф. Костадин Рабаджиев във видимо нетрезво състояние - в зала и в коридорите на Алма матер.

Още по темата
Вчера професорът за втори път беше заловен да шофира с 2.4 промила алкохол. Пред bTV той разказа, че не е шофирал, а паркирал семейната кола.

„Уговорката беше аз да изкарам колата и да я прибера, а през другото време да кара жена ми. Жена, когато паркира, ми настръхват малкото коси”, сподели проф. Драганов. Той твърди, че бил заловен от полицията на метри от къщата си.

Днес проф. Драганов пак беше зад волана. „Моля, моля един месец имам право да карам с акт”, заяви той. Кръвната проба трябва да покаже с точност какво количество алкохол е изпил професорът.

Самият той смята, че това е война за унижение и клевети, защото Драганов се самоопределя като „откровен критикар на МВР”. Професорът не смята, че дава лош пример. Той предполага, че след 10 дни ще бъде обявен за издирване, тъй като заради изпит няма да се яви при разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Драгомир Драганов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Лъжеш се преди 10 години
До АнонименПозволяваха си и по Татово време, но нямаше кой да ни го ъобщи. Нали не мислиш, че Батето е карал винаги трезвен.
52
1
 
1
 
! Отговори
lusi vasileva преди 10 години
Този симпатяга лъже. 2.4 промила алкохол означава минимум 500г водка.Човека има проблем с алкохола,това се вижда,затова вече не го канят по студията.Алкохола на никого не прощава,нито на професори,нито на бачкатори.Той е по-силен от тях,защото те са му позволили.
51
2
 
2
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Ако съм студент,кога професора ще е по доволен,като знам историята или извадя бутилката и кажа "Наздраве".
50
1
 
2
 
! Отговори
Nona преди 10 години
Сигурно не е имало повече от 100 грама,а и по- добре,че щеше да стане.....
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проф. Джибри Драганов е същинска карикатура!Довел се е до нивото на квартален пияница!
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е виновен тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава. С други думи - защо, аджеба, не са му отнели шофьорската книжка? Плюс ... една красива сума за глоба? В Западна Европа и в САЩ законът е еднакво валиден за всички, а тук? Вижда се. Затова и ВИНАГИ ще си останем това диво племе, което сме. Неприятно, но факт.
47
0
 
8
 
! Отговори
покъртително преди 10 години
Нормалните хора като ги спрат с над 1.2 промила им взимат книжката и слагат белезниците. Тоя надругия ден пак кара и пак се поклаща!!! Щото "таратора без водка не бил таратор" !!!
46
2
 
10
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
То се пита дали професорът изобщо сяда на волана без водка ?!
45
2
 
7
 
! Отговори
Дрегер преди 10 години
Тест за правосъдието и управляващите
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
2,44 промила не са 100гр водка. Аз така го виждам. ***! Качил се да кара 5метра и да паркира и точно тогава полицаите го хванали. Сигурно са стояли и са чакали да се качи и да мръдне 1 метър. Жалък *** - бил е депутат, професор. Т.е. това ни е интелигенцията.
43
2
 
19
 
! Отговори
ДС-то преди 10 години
Този човек не трябва да се ОПРАВДАВА, а ДА СЕ ЛЕКУВА!
42
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кога пък тоя стана професор? Помня го като дупутат от БСП, който го снимаха как показва среден пръст на говорещия на трибуната! *** и половина, бивш сътрудник на ДС, съсипал с доносите си сума ти хора, но сега като го гледам каква *** е станал ми става драго на душата, все пак има възмездие за такива!
41
3
 
7
 
! Отговори
червен професор преди 10 години
Я съм д'ръта пияница,................................
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този човек трябва да се лекува от алкохолизъм
39
1
 
30
 
! Отговори
Разликата преди 10 години
Малката разлика между демократичните държави и комунистическа България. Преди години една от дъщерите на президента Буш беше хваната от полоцията в заведение, когато не е била навършила 21 год. Тя е била на 20.5 г. Вупреки , че не се е напила, само затова , че е присуствала в заведението след 21:00 ч. е била в ареста за 3 дни. А тук разни *** - като се напият трябва да ги потупваме по рамото.
38
2
 
30
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Може би веселият професор пропуска факта, че за всички седнали на шофьорското място, отчитане на алкохол в кръвта над 1,2 е криминално деяние, а не нарушение. Настръхвала му косата, когато трезвена жена паркира... На мен ми настръхва цялата козина, като помисля, че деградант като този е свободен на улицата. Какво чакаме да направи? Да танцува гол румба на жълтите павета или да убие невинен човек... просто паркирайки?
37
1
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
Как така Моля, моля един месец имам право да карам с акт ??? Когато алкохолът е повече от 1.2 промила СУМПС се О Т Н Е М А !!!
36
0
 
31
 
! Отговори
Боже, пази България! преди 10 години
Комунистическа работа. За тези хора правилата не важат. Овчев карал с превишена скорост в София, този е мъртво пиян... Тези хора ни управляват и ни преподават...
35
1
 
8
 
! Отговори
д0 44 преди 10 години
До STANIKСамо за статистиката: Драганов не е подчинен на министърката, негов работодател е ректорът на СУ. Моля горното твърдение да не се разглежда като оценка на поведението на Драганов или възможностите на министърката. Но, може би, като смекчаващо вината обстоятелство да изтъкна фактът, че досега министрърката не е известна като пияница (за разлика от Драганов). Така, че точно в случая не виждам връзка между министърката и факта, че Драганов е карал кола пиян.
34
2
 
19
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Не беше ли този същия, който се беше напил в университета и ругаеше протеститращите студенти. И това ми било професори, и изискват уважение и се имат за нещо велико. ***!!

Спонсорирани публикации