Таткото на захвърленото бебе в Казанлък иска да си го прибере

Родителите на 17-годишния Христо го подкрепят
Обновена: 1 ное 2014 18:00 | 1 ное 2014 14:22,
50
Таткото на захвърленото бебе в Казанлък иска да си го прибере
Снимка: архив, Reuters

17-годишният баща Христо на захвърленото бебе в Казанлък иска да прибере обратно момченцето, а родителите му го подкрепят.

Новороденото, което беше намерено в контейнер на 21 октомври, беше кръстено Димитър от социалните работници.

Още по темата
„Ние с мъжа ми твърдо сме решени да подкрепим сина ни. Каквото е неговото желание, винаги ще застанем зад гърба му, засега той иска детето да се прибере вкъщи, но ще видим нататък какво ще стане”, каза пред Нова тв бабата на захвърленото в Казанлък бебе - Даниела Келенджиева.

„Шокирани сме заради това, че децата ни не са споделили с нас какво се случва, но трябва да ги подкрепим. Голяма е грешката им, но за всяка грешка има и прошка. Ако ДНК-тестът показва, че детето е на сина ми, ще го вземем, няма да го оставим”, категоричната е Даниела. 

Тя разказа, че Христо и майката на бебето - 14-годишната Антония, много съжаляват за постъпката си и искат да си вземат детето. Родителите на Антония също били в шок от случилото се.

Майката на Христо е убедена, че детето не е захвърлено в кофа за смет, а е оставено в жилищен вход, който е бил отопляван. Там обаче хора са го помислили за боклук или животно, изнесли са го пред входа и клошар го занесъл до контейнера.

"Те не са престъпници, че да си изхвърлят детето на боклука", сигурна е Даниела.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
59
 
! Отговори
666 преди 9 години
В тая работа има много неща, които не се връзват. Първо да, как така го оставили във вход, пък някой друг го занесъл на контейнера, та то така си мълчеше и не мърдаше ли, кво. Ай стига и ние сме гледали бебета, не ми обяснявайте че стоят мирно, няма такова нещо нито за секунда. Второ, казаха че таткото изродил бебето в къщи, а майката на родилката била в другата стая. И какво, нищо не чу и не разбра ли бе, я стига. Това си е чиста проба заговор на двете семейства да се отърват от бебето
13
3
 
33
 
! Отговори
р преди 9 години
ако имаше държавност и най вече съдебна с-***,първо трябваше да има съд за 4та родители и да се отнемат родителските им права за това че са оставили без контрол едно 14год. дете и 17г непълнолетен да прават каквото си искат,и това дори не се споменава от отговорните институций ако има такива,бабата заявила че заставали зад сина си,засега *** иска да приберат детето,ама ще видели кво ще стане по нататък,тоест може пак да решат да го оставят, бабата ти директно си за сливен, а не да умуваш по тв
12
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не вярвам, че майката на момичето няма нищо общо с решението да подхвърлят детето.Родителите, според мен, са били наясно какво се случва. Предпочели са да рискуват живота на момичето - да роди вкъщи, та да не се разчуе.Това е безотговорно решение, но не са единствените, които с цената на всичко се опитват да прикрият извънбрачно раждане.Непростимо е обаче решението да се подхвърли живо дете в контейнер за смет.Ако боклукчийската кола беше минала преди да го извадят,смъртта му щеше да е ужасна
11
1
 
44
 
! Отговори
Не им вярвам преди 9 години
Родителите ревнаха, че ще приемат и отгледат бебето на децата им, но се сетиха да направят това едва след като всичко се разбра и разчу - вече всеки знае чие е бебето и как са постъпили с него.Хлапетата може и да са се изплашили и да са решили да прикрият случилото се, но дори и те могат да се сетят, че е много по-добре да оставят новороденото в коридора на някое здравно заведение, а не да го подхвърлят по входовете (ако това изобщо е вярно). Нали във входа може да го докопа някое куче?
10
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Все по-некачествен става "матриала"...
9
1
 
27
 
! Отговори
лоти преди 9 години
не мога да повярвам че това е истина новата генерация май няма никаква ценностна система много тъжно и много жалко
8
0
 
35
 
! Отговори
o преди 9 години
алоо бабата това дете да не е фикус *** ,оставихте го във отопления вход(макар че ме съмнява вече да е било пуснато парно ако въопще там има такова) и искаш да кажеш че вече детето ще кара на фотосинтеза,явно че и на бабата умственния багаж не и е много, не е и нагла с тази може би платена статия опитват да се оневинят пред хората, клошара бил виновен че е изхвърлил детето ,а че те са го зарязали във входа това не се брои за престъпление
7
33
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
ако ще и на супа да го варят, тяхно си е, да им го връщат. тая американщина с отнемането на деца си е перверзия и трябва да се третира с каторга в урановите мини.
6
1
 
57
 
! Отговори
ВинатаЕнаРодителите преди 9 години
Някой от вас може ли да си представи, че 14-годишната му дъщеря ще износи 9 месеца бременност под носа му, а той дори няма да забележи, че е бременна?!В друг сайт съобщиха, че 17-годишният баща лично е израждал детето, докато майката на момичето е била в съседната стая. Вие можете ли да повярвате, че една стена ще ви дели от момиченце, което ражда за първи път в живота си, а вие дори няма да разберете?Не оправдавам и родителите на момчето - те е трябвало да го научат що е това отговорност!
5
7
 
40
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Браво на бабата, печели рекорди по наглост! Всяка грешка имала прошка казва, но за опит за углавно убийство първо се лежи в пандиза от 3 до 7 години, па после се мисли за прошка. В държавата България обаче няма да се очудя, ако си платят на съда да им върне детето.
4
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
при такова доказано престъпление имат и наглост да говорят???автоматично отнемане на правата за детето, а те всички са подсъдни!!!!биол.създаване на живот не те прави родител!!!
3
8
 
43
 
! Отговори
хорър преди 9 години
естествено,че са престъпници и никаква грешка-прошка не трябва да има и за двамата...и още нещо,ако евентуално това бебе го върнат на баща му ...представете си ,когато то стане мъж и някой доброжелател (такива винаги се намират,още повече,че се знаят имената на пишман родителите) му разкаже как е бил изхвърлен в помията и обречен на жестока смърт...та кажете ми тогава този така наречен баща,че и майка му и баба му с какви очи ще му отговорят...с какви сърца ще му кажат,че всъщност го обичат...
2
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АКО ГО ВЪРНАТ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ДЕТЕТО!!!!!!!ЩЕ ГО ВРЪЩАТ ТАМ, КЪДЕТО СЪЩИЯ "БАЩА" ГО ИЗХВЪРЛИ??????АЛО, СЪДЪТ ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!
1
0
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама там клошарите били големи чистници, бе?! Вижда раница, решава, че в нея има *** и я занася до контейнера за смет, но не я оставя до него, а я хвърля вътре, без дори да погледне какво има в нея1Вие повярвахте ли?

Спонсорирани публикации