Катаджията Тръпков вдигнал кръвно, всичко било лъжа

Жена му Ваня е категорична: Няма да оставя нещата така
Обновена: 20 ное 2014 14:05 | 20 ное 2014 10:15, Веселина Йорданова
310
Катаджията Тръпков вдигнал кръвно, всичко било лъжа
Снимка: YouTube

Катаджията Сашо Тръпков, заснет във видео да взима подкупи от шофьори, което провокира премиера да нареди камери при проверките, вдигнал кръвно заради случилото се.

В интервю за „24 часа“ съпругата му Ваня заявява, че се вадят генерални заключения от някакъв клип, без да има доказателства, и че по адрес на съпруга й са били изречени много лъжи.

Още по темата
Тръпкова обяснява, че мъжът й не е поискал сам да се пенсионира, каквато информация се тиражира, а го накарали началниците му, които после изопачили нещата.

„Аз се гордея с моя мъж и ще продължавам да се гордея въпреки помията, която се изля по негов адрес“, отсича тя.

Според Ваня Тръпкова съпругът й е страхотен човек. „Няма човек, на когото да не е помогнал. Няма бездомно животно, което да не е нахранил“, обяснява тя.

Тръпкова е категорична и че той не е имал наказания в 34-годишния си трудов стаж и това може да се провери.

Неговите началници си направиха пиар на гърба му, категорична е тя и допълва, че „нещата няма да останат така“.

„Това, че той не се е прибирал заради работа, никой не го казва. Защо никой не казва, че тоя човек преди 3 месеца сам хвана група скинари, които пребиваха хора. Забележете, сам ги хвана. Той има похвала от СДВР, тя е четена на техните си разводи от началника на СДВР. Това може да се провери“, разказва още съпругата на катаджията.

По време на протестите мъжът й също бил много зает и не се прибирал по 24 часа вкъщи и не го виждала с дни.

От един месец Сашо Тръпков бил и с болен крак, но в момента почивките на пътните полицаи били спрени заради акция „Зима“.

Накуцва, а вчера един от началниците му казва: “Ау, тебе колко бързо те заболя крака”. Той е така от доста време и не може да си вземе болнични, защото са им спрени почивките. Началниците му излязоха и почнаха да го плюят. Аз съм възмутена, потресена. В момента треперя, заявява Тръпкова в интервюто.

Според нея съпругът й бил със силна психика, но сега не е добре, защото случилото се е преминало всякакви граници.

„Всичките му колеги говорят само със суперлативи за него, но едва ли някой ще има смелостта в тази ситуация да застане. Нали знаете, в такива моменти остава само семейството. За съжаление, е така. Едва ли не той е лицето на корупцията. Нали знаете, рибата мирише откъм главата. Те всичките са за смяна там, а не да излизат сега по телевизията и да казват: “Такива хора нямат място в системата”. Те нямат място там! Точно началниците. Един от тях си е позволил да го нарича олигофрен, идиот. Пише се, че съпругът ми не могъл да даде обяснения къде е бил. Е, как да не може, като той точно е посочил мястото. Те и за това нещо лъжат“, обяснява тя.

На няколко пъти Тръпкова казва, че „нещата няма да останат така“. Той, ако иска да води дело, ако иска да не води, но аз със сигурност ще водя до дупка, заканва се Ваня Тръпкова.

Той, като е такъв голям крадец, защо няма нищо? Той е зет, живее в къщата на моите родители. Той, ако беше такъв лапач, какъвто е изкаран, нямаше да ги има тия кредити, аргументира се тя.

Тръпкова казва още, че когато се е омъжила за съпруга си, той не е бил полицай, но четяла за себе си, че се е омъжила за него заради парите му.

"Аз съм доста по-млада от него и смея да кажа и че съм хубава, което не е присъщо за мен. Едва ли не той имал такава жена, защото е лапач. Едва ли не съм се омъжила за него заради парите. Аз съм се омъжила за него, когато той не е бил под пагон. Беше стругар", уточнява тя.

Ваня Тръпкова настояла пред мъжа си да си оттегли рапорта за пенсиониране. Щом е най-големият престъпник в България, приемете го, че е така, пък да видим съдът какво ще докаже, ядосва се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
1
 
23
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
Сега шефовете му, които винаги са взимали процент от лапаницата ще го хвърлят на кучетата.....Ще гледат учудено милите и ще се вайкат "как е възможно такова нещо' :))
155
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички лесно и веднага пишат какво ли не при такава ситуация, НО НИКОЙ НЕ ПИШЕ, ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА 240 ТАРИКАТА ЕЖЕДНЕВНО НИ КРАДАТ И НИ ПРАВЯТ НА МАЙМУНИ.
154
1
 
5
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Госпожата за едно е права, че рибата мирише от към главата! Само едно не мога да разбера, защо е хванал скинарите, които биели "хора" видиш ли!
153
2
 
21
 
! Отговори
пепо преди 9 години
Ванче,и ти и мъжа ти Сашко се пръждосвайте на майната си ,че не мога да ви гледам !
152
1
 
12
 
! Отговори
8 преди 9 години
По съвет на форумния колега разгледах фб профила на това човече тръпков и неговите приятели. Стената на Спас Спасов например е доста интересна. Хората, заснели видеото били безделници и ако бяхме комунизъм щели да са в Белене. Аз имам друг въпрос, как точно полицаите изпълняват служебните си задължения с видим физически проблем или с наднормено тегло. Не ме разбирайте погрешно, хората с недъг имат равно място в обществото, но не като полицаи. От тях се очаква да са силни физически и бързи.и умни
151
8
 
9
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
Абе всички плюете ченгето а пък вечер всички се хвалите на масата , че сте минали "тънко' за нарушение...
150
11
 
3
 
! Отговори
st преди 9 години
Карам със щатската си книжка червен паспорт не нося със себе си, имам 1 глоба за без колан писаха ми фиш на адреса в Мериланд хихихихихихихихихихихихихихихихихихихихихи.Е разбира се имущество на мое име нямам данъци не плащам глобите не ме баркат хихихихихихихи в РБ.
149
1
 
7
 
! Отговори
Sasho преди 9 години
E toi izlezna po dobar ot Maika Tereza...nahranil vsichki bezdomni jivotni Sam bil hvanal grupa skinari !!! Pikliovci na po 15-20 godini. Golyamo geroistvo nyama shto. A tova ne e li chast ot rabotata mu?? Vadeli zakliucheniya ot klip ama nyamali dokazatelstva. V normalnite darjavi takav klip e dokazatelstvo. Abe choveka e po dobar i ot Gospod....
148
1
 
12
 
! Отговори
гошо преди 9 години
този дето ги взима за час някои хора за година не могат да видят ,а тая го била взела от стругар още. нищо че 34 години стаж имал а тя е на 40 нещо не е за математици тя ги смята по друг начин.извикай скинарите дето ги е хванал те ще ти ги сметнат
147
2
 
23
 
! Отговори
No comment преди 9 години
Болна била свинята подкупна. Кръвно вдигнал. И аз вдигам кръвно но не муфтя от хората. ЗАТВОР ЗА СВИНЯТА ПРОДАЖНА
146
1
 
4
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Ai sega i durtata da i lepnat edno obvninenie za publichno nasurchavane na korupciqta... Oburkani hora.. izolirani v edna teritoriq.. jiveqt s tehni pravila... s lokalen moral.. neprigodni za sveta navun!
145
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На въпроса "кво праим са" аз обикновенно задавам контра въпрос - вие не си знаете задълженията ли?
144
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
цъцъцъ, значи петни петното на полицията. а?
143
2
 
12
 
! Отговори
До Ванчето (съпругат преди 9 години
Ех, Ванче, ванче, то се очакваше, и защо мило Ванче не поканиш журналисти у вас да снимат какво е стандарт на обикновен полицейски служител, а Ванче, че хеле не се познаваме с вашето семейство хеле Сашето не натопи мъжа ми заради, което се обтегнаха семейните ни отношения, а Ванче, кажи мило Ванче, как е сега миличка, а?!?! ПОне моят ванче не взема подкупи, че работата му е такава и няма как, но твоят Ванче, ех да то за една годинка 2 нови телевизора не стават с една заплатка, а Ванче?!
142
2
 
8
 
! Отговори
Евстати преди 9 години
Тръпков да го вкарват на топло, че там да го прекръстят на Трътков
141
2
 
29
 
! Отговори
Сър Пичук преди 9 години
Оставихте Тръпков и жена му да разчитат на едната заплата. Как не ви е срам...
140
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За разлика от западния свят у нас се спира по желание на катаджията. А желанието е едно, да намери нещо нередно за да започне пазарлъка. И за да се отърват хората от терора дават и бягат. Отидете в КАТ да платите акт или глоба, задух, мръсотия, нерви, важно разхождащи се офицери, с две думи хаос. А времето е пари! Спазвам правилата, не искам да си усложнявам живота за 10 минути по-ранно пристигане. КАТ не помага на движението отдавна, търсат се поводи за глоби или договаряне. Това е от години!
139
3
 
10
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Окей ако е взел парите нека си понесе последствията, но и тоя дето му ги е дал да не се прави на анонимен защото и той носи наказателна отговорност за предлагане на подкуп на длъжностно лице, независимо дали е постановка или не. Защото ако беше постановка организирана от полицията е друго нещо и той нямаше да разпространи това по телевизията!
138
2
 
21
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
хора, потърсете онлайн или в магазините за камера за спорт. ще намерите достатъчно евтини. сложете си ги в колата и записвайте.и след това вдигнете кръвното на поредното 'невинно' милиционерче, което ще бъде дисциплинарно уволнено без правото на 10-20 заплати след уволнението.и така докато не прочистим полицията от шопари като това милиционерче, което само петни пагона на българската полиция.от нас зависи!
137
3
 
9
 
! Отговори
АРНИ преди 9 години
Някой казва ли дали полицая си е поискал рушвета или доброволно му е даден.И двата случая са укорими и следва да има наказани. Но тежестта на полицая взел рушвета е далеч по -тежък при положение,че той сам си иска сума от водача на МПС.