Катаджията Тръпков вдигнал кръвно, всичко било лъжа

Жена му Ваня е категорична: Няма да оставя нещата така
Обновена: 20 ное 2014 14:05 | 20 ное 2014 10:15, Веселина Йорданова
310
Катаджията Тръпков вдигнал кръвно, всичко било лъжа
Снимка: YouTube

Катаджията Сашо Тръпков, заснет във видео да взима подкупи от шофьори, което провокира премиера да нареди камери при проверките, вдигнал кръвно заради случилото се.

В интервю за „24 часа“ съпругата му Ваня заявява, че се вадят генерални заключения от някакъв клип, без да има доказателства, и че по адрес на съпруга й са били изречени много лъжи.

Още по темата
Тръпкова обяснява, че мъжът й не е поискал сам да се пенсионира, каквато информация се тиражира, а го накарали началниците му, които после изопачили нещата.

„Аз се гордея с моя мъж и ще продължавам да се гордея въпреки помията, която се изля по негов адрес“, отсича тя.

Според Ваня Тръпкова съпругът й е страхотен човек. „Няма човек, на когото да не е помогнал. Няма бездомно животно, което да не е нахранил“, обяснява тя.

Тръпкова е категорична и че той не е имал наказания в 34-годишния си трудов стаж и това може да се провери.

Неговите началници си направиха пиар на гърба му, категорична е тя и допълва, че „нещата няма да останат така“.

„Това, че той не се е прибирал заради работа, никой не го казва. Защо никой не казва, че тоя човек преди 3 месеца сам хвана група скинари, които пребиваха хора. Забележете, сам ги хвана. Той има похвала от СДВР, тя е четена на техните си разводи от началника на СДВР. Това може да се провери“, разказва още съпругата на катаджията.

По време на протестите мъжът й също бил много зает и не се прибирал по 24 часа вкъщи и не го виждала с дни.

От един месец Сашо Тръпков бил и с болен крак, но в момента почивките на пътните полицаи били спрени заради акция „Зима“.

Накуцва, а вчера един от началниците му казва: “Ау, тебе колко бързо те заболя крака”. Той е така от доста време и не може да си вземе болнични, защото са им спрени почивките. Началниците му излязоха и почнаха да го плюят. Аз съм възмутена, потресена. В момента треперя, заявява Тръпкова в интервюто.

Според нея съпругът й бил със силна психика, но сега не е добре, защото случилото се е преминало всякакви граници.

„Всичките му колеги говорят само със суперлативи за него, но едва ли някой ще има смелостта в тази ситуация да застане. Нали знаете, в такива моменти остава само семейството. За съжаление, е така. Едва ли не той е лицето на корупцията. Нали знаете, рибата мирише откъм главата. Те всичките са за смяна там, а не да излизат сега по телевизията и да казват: “Такива хора нямат място в системата”. Те нямат място там! Точно началниците. Един от тях си е позволил да го нарича олигофрен, идиот. Пише се, че съпругът ми не могъл да даде обяснения къде е бил. Е, как да не може, като той точно е посочил мястото. Те и за това нещо лъжат“, обяснява тя.

На няколко пъти Тръпкова казва, че „нещата няма да останат така“. Той, ако иска да води дело, ако иска да не води, но аз със сигурност ще водя до дупка, заканва се Ваня Тръпкова.

Той, като е такъв голям крадец, защо няма нищо? Той е зет, живее в къщата на моите родители. Той, ако беше такъв лапач, какъвто е изкаран, нямаше да ги има тия кредити, аргументира се тя.

Тръпкова казва още, че когато се е омъжила за съпруга си, той не е бил полицай, но четяла за себе си, че се е омъжила за него заради парите му.

"Аз съм доста по-млада от него и смея да кажа и че съм хубава, което не е присъщо за мен. Едва ли не той имал такава жена, защото е лапач. Едва ли не съм се омъжила за него заради парите. Аз съм се омъжила за него, когато той не е бил под пагон. Беше стругар", уточнява тя.

Ваня Тръпкова настояла пред мъжа си да си оттегли рапорта за пенсиониране. Щом е най-големият престъпник в България, приемете го, че е така, пък да видим съдът какво ще докаже, ядосва се тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


310
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ш*аната държава може да признаят гнусният *** и нагъл *** за невинен.Обикновено виновните не ги наказват.Отврат!
135
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За мен, полицая да го набутали...всичко е режисирано и са го снимали по поръчка...някой негов "доброжелател"...някой колега.... !
134
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тук всички плюят по полицая, ама онзи дето дава не е по-малко виновен. Защо за него никой нищо не казва, защото се припознава в неговото лице сигурно.
133
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На въпроса "какво правим" се отговаря "пишем акт" Единствено хората могат да спратя корупцията, като не дават пари.
132
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки / волно или неволно/ е нарушавал правилника. Но има разлика между това да те санкционират съгласно закона и да ти зададат въпроса " Сиа ко ш праим".
131
1
 
11
 
! Отговори
Гнус преди 9 години
е не е ли ясно, че съдът и полицията са в основата на това българско поведение. Докато няма наказания за истинските престъпници, особено за такива ***, всеки ще минава по тънкажа. Пълно беззаконие и шуробаджанащина.
130
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСТИГА с тази СИСТЕМА!!!! И други разни странични примери за сравнение!!! Виновни сме всички НИЕ - и за рушветчията-катаджия, и за т.нар. Държава, и за КТБ!!! Дали ще бъдем някога гражданско общество?!?!?
129
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами те ако не ме спрат за проверка, от къде да знаят дали имам книжка примерно? Дали ми е валидна гражданската и т.н.? Дали не съм пила, въпреки видимото прилично шофиране. Радко са ме спирали за проверки, но се е случвало. Не са се държали ниокога нагло с мен. Има нещастници естествено, ама не съм попадала на такива явно. Ако попадна и съм в нарушение, ще си искам акт, като са много отворени.
128
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами естествено, че ще вдигне кръвно като вижда промяна в стандарта си /своя и на семейството, любящо/ и отдалечаващите се 18 заплати......Лошото е, че не е изключение!
127
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Монетата никога няма само една страна! А този дето дава като е толкова съвестен гражданин защо го прави. И друго - този човек не е виновен, виновна е системата, в която ако не взимаш те изхвърля. Че си храни семейството така - да не е редно, но милионерите цяла банка разкрадоха и виновни няма.
126
1
 
2
 
! Отговори
sh преди 9 години
Все ще се намери някой адвокат, който да обоснове липса на важен елемент от състава на деянието или съществено нарушение на процедурата пред съд, който е много добър в прилагането на буквата на закона. А може и нещата да се проточат толкова, че да изтече някой фатален срок /с горчива ирония/.
125
1
 
3
 
! Отговори
знаещ преди 9 години
а аз разгледах снимките и приятелите им от фейсбук профилите на Тръпков и жена му преди да ги изтриятясно си личи кои са корумпирани катаджии и кои не от профилите.вътрешните, могат да проверят и колегите му с които е давал дежурства
124
3
 
3
 
! Отговори
алкап преди 9 години
това е БГ няма пари за МВР. ако МВР каже преврат става преврат и Борисов хвърчи на улицата. Затова той се съобразява с МВР и им дава да взимат парички. Ще жертва 1 птичка от многото сега като са го хванали и се е набил на очи
123
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като му гледам възрастта и физиката тоя Тръпков да не би да е бил от бухалките по Виденово време,и за добра работа да са го "упраели" в КАТ???? Я неплатените журналисти да се поразровят.
122
2
 
11
 
! Отговори
алкап преди 9 години
90% от КАТжиите целят при спиране за проверка да вземат пари. Без промяна в закона нямам как да стане ако ще 50000 да махнат от тях. Закона това цели да се взимат пари от хората за да няма протести в МВР.
121
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако бях полицай и аз щях да взимам, като ми дават. Айде не ми се рпавете тука на много хрисими.
120
1
 
10
 
! Отговори
тт преди 9 години
Как няма да вдигне кръвно,с рушвета е пил ракия и е ял ***.Ако беше останал стругар и се хранеше със зарзават нямаше да го коментира цяла България
119
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Аз съм само един *** милиционер от който не зависи нищо.Да ама не.
118
4
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
Да се уволнят до един всички КОРУМПИРАНИ *** като Тръпков!!!
117
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горкия, не му стига, че има такава жена, ами сега и с подкуп го хванаха!Не му върви на човека!