Хванаха бияча на д-р Пеевска, грози го затвор до 3 г.

В Пловдив линейките вече са придружавани от полицейски екипи
17 дек 2014 14:38,
87
Хванаха бияча на д-р Пеевска, грози го затвор до 3 г.
Архив: Булфото

Полицията в Пловдив арестува днес по обед нападателя на лекарката от Спешна помощ в Раковски д-р Божидара Пеевска, предаде репортер на Dnes.bg.

Припомняме, че лекарката беше нападната по време на дежурство в неделя през нощта, защото пренасочила за промивка на стомаха 2-годишно момиченце, което пило перилен препарат.

В ареста са бабата и майката на детето.

Още по темата
Полицията няколко дни издирваше побойника на лекарката от Раковски. Проверени са близо 300 адреса на територията на Пловдивска, Старозагорска и Хасковска област.

„Изкарахме всички лица, родени 2011, 2012 и 2013 година, които са 292 на брой, сформирахме екипи, които посетиха адресите”, заяви пред журналисти директорът на полицията в Пловдив комисар Пламен Узунов.

Мъжът е от хасковското село Александрово, но в нощта на инцидента той и семейството били на гости у бабата на детето в Раковски. До днес на обяд те се укриваха от полицията.

„На д-р Пеевска е причинена лека телесна повреда, изразяваща се в болка и страдание, бил е нанесен удар с длан.”, каза районният прокурор на Пловдив Гергана Мутафова.

От Бърза помощ казват, че заплахите и саморазправата с лекарите са ежедневие. „Нападението над лекари е причината и за дефицита на кадри”, съобщи д-р Иван Стойнов – директор на Бърза помощ – Пловдив.

Заради поредния побой в Пловдив и областта линейките вече са придружавани от полицейски екипи при посещение на адреси.

Диспечерите в Центъра за спешна помощ вече ще уведомяват директно полицията, когато линейките се налага да посетят адреси в ромските махали в района на Пловдив. Побойникът на д-р Божидара Пеевска го очакват до три години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
34
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Ето това трябва да се наказва възможно най - тежко ...ето това е проява на расизъм спрямо Българин и то длъжностно лице !
15
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ефективна 20 години трябва зa мангaлa и 50 000 лeвa.
14
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато няма сериозни наказания, това няма да спре! Не е решение на проблема да се праща всеки път полицая. Ефективна 5 години, да ги видим другите *** ще смеят ли пак да бият!
13
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей сега ще дойдат от БХК и ще емнат полицията и докторите за дискриминация.
12
25
 
6
 
! Отговори
Фалконети преди 9 години
В България всички трябва да сме лекари. Ако не си лекар никой и пет стотинкии не дава за живота тит, какво остава да проверят 300 адреса за това че някой ти е ударил шамар. След 20 години в България ще останат само лекари и представители на гетата. Помнете ми думата
11
2
 
28
 
! Отговори
№13 преди 9 години
Да не се харчат пари по затвори за тоя *** . Инжекция ''страхинин''.
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКА>ВСЯКАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ ПОЛУЧАВАЩИ ПАРИ ОТ ВЬН.Като АТАКА, която си получава сребърниците от Москва, или за нея важат други правила? Аман от социал-националисти.
9
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради гнусните *** държавата харчи пари за придружаване. Като разпънат двама трима на площада и всичко ще се оправи. С измислената дискриминация, те се семозабравиха-
8
0
 
25
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ГРОЗЯТ ГО ИЛИ ЩЕ ЛЕЖИ НА СТРОГ РЕЖИМ..ИЛИ ПРОСТО ЩЕ БЪДЕ КАТО ДРУГИТЕ КОИТО ГИ ГРОЗЯХА ПРИСЪДИ..ГАЛЕВЦИ, ЗЛАТКОВЦИ, МАРГИНИ, БРЕНДОВЦИ, КОВАЧКИ, ЗУРЛОАНЧОВЦИ, *** КОИТО УБИВАТ ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ГИ ПУСКАТ..КАКВО ЗНАЧИ ГОЗИ..ВАЖНОТО Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ..ИЛИ ОТ СЕГА СЪДИЙТЕ СИ ДАВАТ ОФЕРТАТА ЗА УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ДА ИМ КЕШНЕ ДПС..
7
23
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пеевски отупал д-р Пеевска. Голяма работа. Семеен скандал.
6
1
 
13
 
! Отговори
flamer преди 9 години
До Атака : първо, главните букви не ти дават предимство. Да тъжиш по Тато също не е много логично, ама ти си знаеш. Виж, да се забрани анти-българския комитет и всякаква ***, която получава пари, за да не решава проблеми - за това съм с две ръце "ЗА".
5
1
 
37
 
! Отговори
АТАКА преди 9 години
ТИЯ *** ДЕТО ДПС ГИ ЗАЩИТАВА ТАТО ГИ ПРАЩАШЕ НА САНАТОРИУМ В УРАНОВИТЕ МИНИ ДА СЕ ТРУДЯТ . ВРЕМЕ Е И БОЙКО ТАТОВИЯ ТЕЛЯК ДА ГИ ПРАЩА ТАМ И ДА ЗАБРАНИ БХК . ВЬОБЩЕ ВСЯКАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ ПОЛУЧАВАЩИ ПАРИ ОТ ВЬН.
4
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според лекарката имал интелигентна физиономия.
3
1
 
51
 
! Отговори
АТАКА преди 9 години
Учителите кога ще бъдат защитени срещу *** произвол?
2
1
 
48
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Покажете поне мутрата на тоя бияч, та да се прочуе.
1
0
 
58
 
! Отговори
Дачо преди 9 години
До 3 Години...Демек подписка 1 месец и айде пак у маалата