Добре дошли в Русия!

Обикновеното необикновено всекидневие
Обновена: 27 яну 2015 07:11 | 26 яну 2015 20:24,
396

Снимка: sobadsogood

Колкото по-голямо е населението на една държава, толкова повече са и странностите, които могат да се видят по улиците й.

Разбира се, в Русия процентът на странностите е по-голям от това на всяко друго място. Доказателство могат да бъдат хилядите клипчета и снимки в мрежата по темата. Вижте част от тях, описващи едно необикновено за нас всекидневие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


396
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
4
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
След като охранявал Тато доживотно, после му поверили охраната на Царя. За Царя се говореше, че именно ДС го е върнало в България ...Времената се менят обаче ...Момчето от верен комунист бързо се ориентирало и станало пръв слуга на Световния елит и Новия светоевен ред.Всъщност в това няма нищо чудно, защото самият Горбачов призна наскоро, че е имало договорка между СССР и САЩ за налагане на Нов ред след Студената война.Така пребоядисан, но верен, както винаги момчето започнало да се издига.
132
3
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Простакът отказал да се деполитизира и дори не върнал партийната си книжка за членство в БКП !Понеже по онова време ДС ги търсеше точно такива - прости и послушни набързо го направили свое момче и му регистрирали охранителна фирма на негово име. Всички знаем кои можеха да регистрират охранителна фирма по онова време. Да уточня - само близките и доверени лица на Държавна сигурност !Момчето било послушно и доносничело за приятелите си мутри.За награда му дали да охранява Тато ! :)
131
3
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
до СОРОСИдиот, ами защо не разкажеш историята на твоя лубимец Боко Тиквата от Банкя ?Понеже ти няма да я разкажеш ще я разкажа аз:Имало едно време един много *** *** (от село Банкя по онова време е било село !).Толкова *** бил, че дори за милиционер не го приели, въпреки че баща му отдавна бил такъв.По милост го приели за пожарникар в Симеоново. Всички знаем кои приемаха в Симеоново по онова време ...След 10 Ноември Простакът напуснал МВР, защото отказал да се деполитизира.
130
2
 
5
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 9 години
СМЕТКИТЕ ЗА ТОК ОТНОВО СА СИЛНО ЗАВИШЕНИ !!!Престъпниците от "Енерго про" са надписали сметките във Велико Търново.И докато във Варна и Русе са изпратили две отделни сметки, то в Търново сметката една, но двойно и тройно по-висока, отколкото през предходния месец.ДОКОГА ЩЕ НИ ОГРАБВАТ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН ЕРП-ТАТА ????
129
5
 
3
 
! Отговори
СОРОС преди 9 години
"Аргументите" както ги наричат хората с петолъчки са опорни точки спуснати от централата на руско-турската партия атака. Ето един аргумент : една бяла златка била демократ навремето, списвала и вестник. Обаче Сдс отишло на бунището на историята и за златката нямало деньги,затова тая златка станала рубладжийка и сега живее охолен живот за сметка на промитите мозъци...
128
3
 
6
 
! Отговори
тиктак тиктаков преди 9 години
До ХА-ХА-ХА 281Кви аргументи даваш бе ушанков:Нов Световен Ред.Фашинктон.***.гейове...тва ли са ти аргументити ?Ето ти един аргумент:Бензиностанцията прави денонощни антикризистни планове..защо..и 68рубли=1 $ .Бензина поевтиня и РФ оправда името си че е Бензиностанция..за нищо друго не я бива освен да шитка бензин.
127
5
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
до СОРОС Абе, соросоидче смешно, не виждаш ли, че ти остана единствения тук защитник на проваления Нов световен ред ?Едни и същи заучени фрази: "червените ***", "Бялата Златка", "Чуколина" ...Срещу твоите глупости ние вадим аргументи и факти !Цял свят прогледна за това, което ти упорито отказваш да видиш !
126
3
 
6
 
! Отговори
СОРОС преди 9 години
Някой да има телефона на бялата златка или чуколина ? Ще поделим един камаз със него.
125
2
 
7
 
! Отговори
ZIMA преди 9 години
HARESA MI VANATA V KOFATA NA BAGERA .TAKA E,ZATOVA E SHAREN SVETA .
124
2
 
7
 
! Отговори
Илюминат преди 9 години
Високия си жизнен стандарт поддържаме много просто, винаги използваме за сравнение страна като Русия и разбираме колко сме добре.
123
2
 
8
 
! Отговори
СОРОС преди 9 години
Обещавам три статии за Русия да има днес ако някой ми каже от къде да купя " Камаз" натоварен с рубли. Очаквам вашите оферти...
122
4
 
14
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Там, където не налагат Новия ред със сила го налагат посредством финансовите си оръжия като Световната банка и МВФ.Грабежът на такива места обаче е не по-малко болезнен за потърпевшите, отколкото военната интервенция на други места.И тук схемата е ясна - сваляне на законната власт - Украйна, Либия, Египет ... чрез вътрешни "революции". После се назначават марионетни правителства, които дават на концесия всичките природни богатства на съответната държава в ръцете на корпорации.
121
2
 
16
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Всъщност схемата на илюминати е ясна. Поддържат изкуствено висок жизнен стандарт на своите граждани, за да манипулират целия останал свят колко е успешна тяхната система.А, богатството го постигат чрез грабеж във всички точки на земното кълбо.Чрез открити военни интервенции като тези в Ирак и Афганистан, илюминати стигат до природните богатства на по-малки и по-слаби държави. И започват да ги грабят !На други места подходът е видимо по-мек, но с не по-малко трагични последици за ограбваните
120
3
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Светът се променя само евроидиотите не могат да го осъзнаят !Когато им кажеш, че системата на Нов световен ред е чудовищна и античовешка, че в нея няма нищо демократично освен паравана на фасадната демокрация, те ти сочат лъскавите витрини на Запада.Така е ! Западът е богат. Богат е, защото от векове ограбва по-бедните и по-слабите за разлика от Русия, която винаги е помагала на съюзниците си.Русия няма и никога не е имала колонии за разлика от Запада.МВФ и Световната банка не са руски !
119
2
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Третополовите *** са се развихрили тук през последните часове. Те като видят името на Русия и налитат като мухи на мед.Междувременно Русия си прибра Крим, а източна Украйна вече никога няма да бъде украинска.Украйна цъфна и върза ! Украинците са по-бедни и от нас - най-бедните в Европа.Всичко това са благините на ЕвроГЕЙСКИЯ циганофилски съюз, на който гърците онзи ден показаха среден пръст !Защо ли пък гърците искат да излизат от ЕС ? Нали в него било много хубаво ? :)
118
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сменям КИЛО рубли за Руло тоалетна хартия с образа на Путин
117
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен ДО 263 ДА НЕ ИЗПУСНЕШ И ВЛАДО КУЗОВ
116
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то за това и пада бе кутевче виж цените на юана за последните 3 месеца тенденцията е надолу с около 10 процента за рублата не говори там е ТРАГЕДИЯ пада в момента дори и срещу Еврото
115
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименсега като гледам дори юана е тръгнал надоло за последните месеци--------Момчета, стига с тая пропаганда, както знаете пт 1-ви тази година всички световни разплащания стават в юани и рубли...
114
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добро си е Мимето ама някой се възбуждат само на Голи снимки на Путин и Бела Златка та за това се оплакват

Спонсорирани публикации