Спипаха Радан Кънев да пуши вътре. Той: Виновен съм!

Лидерът на Реформаторите пушил в заведение в Добрич
8 апр 2015 14:50,
86
Спипаха Радан Кънев да пуши вътре. Той: Виновен съм!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев беше спипан да пуши в заведение въпреки забраната за цигари в затворени обществени помещения.

За нарушението потвърдиха от сдружение "България без дим", които пратиха отворено писмо до Кънев. От него става ясно, че лидерът на ДСБ е бил спипан в крачка в ресторант в Добрич наскоро.

"Като народен представител и една от малкото публични личности, призоваващи за морал в обществените дела и строго спазване на законите, очакваме от вас да поемете публично отговорност за това ваше нарушение на закона", се казва в писмото. От организацията пишат и че се надяват и Кънев, и здравният министър Москов да затегнат контрола спазват ли се забраните.

В кулоарите на парламента Радан Кънев си призна нарушението и пое вината.

"Забраната трябва да остане такава, каквато е. Това, че съм допуснал да я наруша, е моя грешка, а не на закона. Законите трябва да се спазват. И аз харесвам и поддържам закона какъвто е", обясни шефът на Реформаторите.

Той уточни, че в ресторанта в Добрич е бил на работна среща и не е празнувал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
9
 
! Отговори
Шаман преди 9 години
Всеки път си избирате едни и същи мутри от социализма и държавна сигурност, с които сте на едно и също ниво на съзнание, иначе нямаше да си ги избирате, след всяко правителство държавата е по-зле, гласуват закони, които ви мачкат и ви ограничават все повече, и ви държат зависими към системата им, сега до 65 год., нищо, че вече лежите в болници на 50, след което само стоите отстрани и мрънкате за някакви неща като деца към родителите си, които не искат да им купят поредната безсмислена играчка :D
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
49
2
 
1
 
! Отговори
cvetan преди 9 години
kak da viarvas na novoizlupenite politici te si mislat 4e ve4e vsi4ko im e pozvoleno Triabva sam da si podade ostavkata ako e istinski demokrat.
48
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Признал си е грешката,взел си е поука.Какво по-добро от това.Дай боже всекиму
47
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идиотските закони водят до идиотското им неспазване...
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спипаха Радан Кънев да пуши вътре. Той: Виновен съм!............Естествено, той е Богопомазан и за него всичко е разрешено, а ние сме простолюдието!
45
3
 
3
 
! Отговори
Miro преди 9 години
До Къде е контролаайде лепете стикери... така пушачите ще знаем къде да ходим на спокойствие.... :)
44
1
 
13
 
! Отговори
КИД ШЕЛИН преди 9 години
Голями тарикати,бе !!! ,,РАБОТНИ СРЕЩИ,, по кръчмите !!!
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тези така само нарекли се реформатори много бързо се деформираха
42
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече да не те е страх от шумкари комунисти а да те е страх от хамелеони и милиционери комунисти. И този Кънев ,който нарушава закони приети в народното събрание ще ми се прави на реформатор/подобрител/на законите
41
4
 
5
 
! Отговори
Къде е контрола преди 9 години
Масово в заведенията предлагат в късните часове да се пуши. Къде е контрола от органите. И колко глоби досега събрахте след като винаги се вижда някой *** с фас в устата да одимява заведението. И никой от персонала не му прави забележка, като че ли ще прави огромна сметка. Жалко за такова заведение. Акция - Стикер "Тук се нарушават забрани!" Не ходете там!
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ama to golqma novina be napravo me zastrelqhte zasto vednaj ne pishete za orgiite i gulqite na rezaka dogan i svinqta peevski?????????
39
0
 
10
 
! Отговори
активен преди 9 години
"и пое вината"- значи е пил и вино в сладкарница.
38
0
 
10
 
! Отговори
ха ха ново 20 преди 9 години
Току-що разбрах от абсолютно сигурен източник, че цигарите които е пушил в ресторанта са били без акцизен бандерол, т. е. КОНТРАБАНДА.
37
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Раданчо - ОСТАВКААми, гласувай си за някой друг тогава...имаш богат избор- БСП, ДПС, Атака, Барека...
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZA KAKVO DA PICHEM I GOVORIM. TOZI KOITO OT DOSTA VREME DARGI KOZOVETE V POLITIKATA I TRABI ZA SPAZVANE NA ZAKONITE . A , TOI SI NE SPAZVA I ISKA OBIKNOVENNIAT BULGARIN DA SPAZVA VSICKO. NEMA KAK DA STANE KATO VIE POLITICITE NE SPAZVATE. BIL SE IZVINIL. AKO BECHE OBIKNOVEN COVEK CHECHE DA E GLOBEN. NO , DEPUTATA IMA IMUNITET. GALAK SI GOSPIDIN KANEV.
35
11
 
8
 
! Отговори
. преди 9 години
По-добре да отменят забраната за пушене на закрити обществени места, защото и без друго навсякъде си се пуши. По този начин демонстративно се уронва авторитета на държавното законодателство.
34
1
 
8
 
! Отговори
АУУУ преди 9 години
Лош Радан,лош Кънев!!!
33
2
 
11
 
! Отговори
Раданчо - ОСТАВКА преди 9 години
Рамадан отново се изложи. На следващите избори деформаторите ще съберат 1% макс.. ако не се разпаднат. Срам ме е, че дълго време съм гласувал за СДС, после за ДСБ, сега за тези лъжци.
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този е готов за лидер на ДЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК