Спипаха Радан Кънев да пуши вътре. Той: Виновен съм!

Лидерът на Реформаторите пушил в заведение в Добрич
8 апр 2015 14:50,
86
Спипаха Радан Кънев да пуши вътре. Той: Виновен съм!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев беше спипан да пуши в заведение въпреки забраната за цигари в затворени обществени помещения.

За нарушението потвърдиха от сдружение "България без дим", които пратиха отворено писмо до Кънев. От него става ясно, че лидерът на ДСБ е бил спипан в крачка в ресторант в Добрич наскоро.

"Като народен представител и една от малкото публични личности, призоваващи за морал в обществените дела и строго спазване на законите, очакваме от вас да поемете публично отговорност за това ваше нарушение на закона", се казва в писмото. От организацията пишат и че се надяват и Кънев, и здравният министър Москов да затегнат контрола спазват ли се забраните.

В кулоарите на парламента Радан Кънев си призна нарушението и пое вината.

"Забраната трябва да остане такава, каквато е. Това, че съм допуснал да я наруша, е моя грешка, а не на закона. Законите трябва да се спазват. И аз харесвам и поддържам закона какъвто е", обясни шефът на Реформаторите.

Той уточни, че в ресторанта в Добрич е бил на работна среща и не е празнувал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
NARODNIAT PREDSTAVITEL IMA PRAVO DA PUSHI I PIE V NARODNOTO SABRANIE,A NE MOGE DA PUSHI V NIAKAKVA DUPKA V ONOVA TURSKO-VLASHKO SELO.
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А точно деформаторите бяха твърдо против връщането на цигарите в заведенията ахаххаха Рамадане, изложи се като кифладжия, ***!
9
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ИЗБИРАТЕЛ 3Задавайки въпроса "Как да ти вярваме?" показваш наивитета си.Това че си наивен не е проблем.Проблема е че мнозинството *** са баламурници като теб.Да питаш ПРЕСТЪПНИК защо е такъв е НАИВНО!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Във всяко едно заведение вече се пуши, въпреки забраната. Оня ден влизам в един лисичарник и гледам всички си пушат на воля.Защо бе, защо бе контролиращи неподкупни хрантутници? Смешна държава.
7
1
 
21
 
! Отговори
честит преди 9 години
***.Една от метастазите на Иво Прокопиея. Освен всичко този човек на снимката е й щрист. Той най следва да познава и да спазва законите от всички.
6
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора, не се излагайте! Тази забрана е само за обикновения електорат като мен и вас. Тя не е за народен представител, защото те не са като нас. Разбрахте ли сега?
5
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човек който нарушава закона за дребните неща го нарушава и за големите.Умните ще ме разберат а глупавите ще гласуват за Боко и Лостов.
4
2
 
21
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
Радане, ГОЛЯМА ИЗДЪНКА направи!!! Плати си и глобата и тази на ресторанта. Хората те познават и смеят да ти кажат да излезеш навън. Проверяващите да погледнат и ресторант "Кукуш" - София,ул. Кукуш 1. Вечно се пуши , дори и на обяд. Цялото заведение се е осмърдяло.
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Излагация...
2
3
 
32
 
! Отговори
ИЗБИРАТЕЛ преди 9 години
Политик за пример.Радане как да ти вярваме,как?
1
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
....)))))...хубави работни места си имате !!)))))......работна среща ?!?!? )))Марш на нивата да копаеш ,бе !!!Безсрамници !!!