Семейство Плевнелиеви се прости с Филип

Опелото на момчето е било в много тесен семеен кръг
11 авг 2015 08:44,
107
Семейство Плевнелиеви се прости с Филип
Стотици хора почетоха паметта на Филип, оставяйки цвета пред Президентстово. Снимка: архив, Булфото

Президентското семейство погреба 14-годишния Филип, който почина внезапно в събота.

Още по темата

Далеч от камерите и медийния шум близките на детето го изпратиха в последния му път в много тесен семеен кръг, пише "Монитор".

Броени часове след като държавният глава Росен Плевнелиев за първи път наруши мълчанието си след трагедията, благодари чрез Twitter за съпричастността на всички към мъката му - неговата и на съпругата му, в този тежък момент.

"Признателни сме за съпричастността, топлите думи и подкрепата в този мъчителен за нашето семейство момент. Благодарим ви!", написа държавният ни глава.

Веднага след обявяването на смъртта на най-големия от тримата синове на Плевнелиев, входът на президентството бе отрупан от цветя, играчки и картички с послания за мир на душата на детето и сила за баща му и цялото семейство.

14-годишният Филип почина от разкъсване на аортата или т.нар. дисекация в Трета градска болница. Това е едно от най-сериозните спешни състояния, като въпреки усилията си лекарите от Националната кардиологична болница не успяха да спасят момчето.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
34
 
! Отговори
ISTINA преди 8 години
DA POCHIVA V MIR DETETO !DANO PO-MALKO RODITELI IZPITAT TAZI BOLKA !
31
0
 
33
 
! Отговори
истината преди 8 години
Когато всеки загуби по някого, тогава разбира че не е вечен и целия му предишен живот се срива в един миг.Пред смъртта всички са равни.Преди да загубим някого е лесно за коментари, след това е само мъка..мъка и докрай мъка.Веднъж родил ли си се -умираш - без разлика рано или късно.За смъртта всички сме равни, там няма постове, чинове, богати и бедни, умни и глупави, малки и големи.Кой каквото ще да казва не може да го опровергае, защото това е живота създаден от Бог.
30
12
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Филип да почива в мир и нека Господ приеме душата му. Никое дете не заслужава тази съдба!Филип имаше късмета да се роди в правилното семейство за да има достъп до най-добрата болница. Хиляди други деца нямаха този шанс, политическият елит им отне конституционното право на здравни грижи и ги осъди на бавна и мъчителна смърт. За тези деца медиите не пишат, защото ще нарушат медийния комфорт на деградирали политици. За тези деца нямаше букети и плюшени играчки, отидоха си осъдени на смърт...
29
55
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има БОГ!Това се полага на хората без съвест,които- от алчност и простотия- за 25 години унищожиха икономиката на България и всеки трети българин!Децата не отговарят за родителите си,но да крадеш,да рекетираш,да палиш,да наводняваш,да ограбваш банки,да продаваш майка си и баща си,да събаряш жилища,да принуждаваш хората да продават кръвта и костния си мозък,за да нахранят децата си,а ти да се кикимориш по телевизията и пред света- това е съдбата на всички предатели и продажници на род и отечество!
28
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В България жестоки са само лекарите, които ти искат пари, когато умира твой близък и корумпираните съдии и управници, които пускат на свобода убийци на деца и възрастни хора.
27
38
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
защо съжалявате човек , който участва в унищожението на България , колко деца умират защото нямат пари за операции а президента мълчи за здравната каса ,която се източва за да се строят частни болници с наши пари , никой не плаче за емигрантите , които си напускат страната за да са слуги на чужди хора , всеки ден се газят деца а промени в закона няма , защо да го съжалявам като той не съжалява дори собствения си народ
26
8
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има по-лошо от това да загубиш детето си, да не можеш да му помогнеш, защото нямаш пари.
25
4
 
40
 
! Отговори
Ivanov преди 8 години
Gospod da prosti malkoto detence. Kuraj na semeistvoto.Tolkova tyjno.
24
4
 
36
 
! Отговори
със загриженост преди 8 години
Съчувстваме на семейството на президента и много добре го разбираме.
23
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вяра, вяра ви липсва. Всички говорите за състрадание и милост, а сигурно нито един от вас не вярва в Господ. Помислете си по този въпрос.
22
5
 
54
 
! Отговори
Спрете коментарите! преди 8 години
Днес.бг изтрийте и спрете коментарите под тази статия!
21
14
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори смъртта на невинно дете не спря хибридната война срещу българските институции.
20
5
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горките хора, в живота от това по - лошо няма.
19
4
 
85
 
! Отговори
me преди 8 години
Мир и светъл път на душата на детето и съболезнования на близките! Не защото е дете на "президент", а защото е нечие дете. Но трябва да сме наясно, България има ОГРОМЕН проблем със сърдечно-съдовите болести. Трябва да се говори за това, трябва да се вдига шум, трябва да се направи нещо по въпроса. Защото всички хора, които умират от тези болести са нечии деца. И в повечето случаи, те могат да бъдат хванати и лекувани. Но хората нехаят за проблемите в здравеоп. докато не им дойде до главата.
18
11
 
74
 
! Отговори
Пламен преди 8 години
До Иван: Ми защото това е синът на Президента бе човек! Ти какво очакваш, изобщо да не съобщят ли? Егати злобата, егати чудото....
17
11
 
76
 
! Отговори
Вили преди 8 години
Нека почива в мир душата на това дете. Съпричастност и към голямата мъка на родителите. Винаги е много жалко, когато някое дете почине, независимо кои са родителите му. Филип е просто ДЕТЕ. Обръщам се към този някакъв, никакъв си Иван- не се излагай с глупави дрънканици и ивай малко повече Уважение към скръбта на родителите, те в този момент са само родители и нищо друго. Поклон!
16
10
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може би сега е моментът да помислим за десетилетията сбъркана политика в сдравеопазването и контрола на храните - закриване на държавни и общински болници (липса на средства) и откриване на частни (точене на НЗОК); толериране и протекция на внасянето на всички боклучави храни в България - изтекъл срок, откровено отровни, просто фалшиви и заразени, не остана храна, кочто да не е бъкана от Е-та и адитиви снезнаен произход и меко казано съмнителни качества, а има и още и още....
15
5
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да прости невинната малка душа! Нека почива в мир! Съболезнования на семейството!
14
2
 
74
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Да погребеш детето си -няма по-лошо ,което може да се случи на един човек
13
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да прибере душата му!Съболезнования на близките изказвам.

Спонсорирани публикации