Бежанската криза скоро ще вземе жертва и какво ще стане?!

Напоителната глупост на западното ръководство довела до тук
Обновена: 19 сеп 2015 10:44 | 19 сеп 2015 10:42, Камелия Цветанова
93
Бежанската криза скоро ще вземе жертва и какво ще стане?!
Снимка: Булфото, архив

Скоро ще има жертва в хода на бежанската криза и тогава ще стане страшно, предупреди математикът проф. Михаил Константинов пред Нова телевизия.

Още по темата
„Съвсем малко трябва, за да падне първият убит мигрант или първият убит полицай и тогава какво ще стане?!“, отсече той.

Според него самите мигранти са жертви и всички ние трябва да им съчувстваме, но истинските организатори на бежанската вълна остават в сянка.

„Няма бежанци в България, тук има мигранти и всички те със скъпи телефони и с по пет хиляди евро в джоба. Те са стигнали до Турция, там война няма, а след това от какво бягат и къде отиват с тези лодки“, риторично попита той.

Проф. Константинов отсече, че „напоителната глупост на западното ръководство доведе до това нещо“.

Въпреки това той смята, че "май вече започна да идва акъла на политиците".

„Като мине тази зима, нашествието догодина ще е много по - голямо от днешното“, посочи обаче математикът.

Той призова големите сили да оправят нещата в Сирия, защото те ги „разбичкаха“ и сега 2 милиона сирийци чакат в съседни държави да се нормализира ситуацията.

„България има вина за две от най-тежките кризи в Близкия Изток. То се състои в символичното ни участие в либийската авантюра и в организирането на конференция на сирийската опозиция в София през 2011 г. - именно тези хора сега представляват „Ислямска държава”, каза още проф. Константинов.

Той посъветва родните власти в настоящата сложна ситуация да запазят самообладание, но и да проявят твърдост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
12
 
! Отговори
Меркел ще я бесят преди 8 години
На национално равнище "лидер" в този тип престъпления е провинция Саксония - люлката на "Пегида", където са извършени 15 палежа на сгради, планирани за настаняване на търсещи убежище. Федералната криминална полиция обаче не разглежда отделно случаите, в които палежите са предизвикани от расистки подбуди. Властите говорят за "самостоятелна" радикализация на отделни хора, а не за организирана мрежа. Въпреки това следователите не са изцяло наясно дали зад атаките срещу чужденци не стои организирана структура.
14
2
 
13
 
! Отговори
Късно е Чадо преди 8 години
Огън от сърцевината на обществото: броят на умишлените палежи срещу центрове за бежанци в Германия е нараснал драматично през последните месеци, пише баварският ежедневник Die Sueddeustche Zeitung, цитиран от "Фокус". Изследване, проведено от представители на три германски вестника, показва, че най-малко 61 пожара са предизвикани на ксенофобски фон, като 37 от тях са регистрирани от средата на юли месец досега.
13
26
 
4
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Професоре всеки човек на тази планета иска да види БОГ,не упреквай тези хорица че посоката им е правилна!!!А какво ще стане и как ще се aразвият събитията...не е в твойте математически способности.
12
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До заряНАТО- то ще си пази важните и богати рептили. Не нас. Ние за кой ли път гледаме с надежда към Русия, която до вчера хаехме злобно.
11
1
 
17
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Смешно и нелепо е нацията с най тежките и нерешени проблеми да бълва рецепти за излизане от създалата се ситуация.
10
3
 
36
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 8 години
Професор Константинов поне не може да бъде обвиняван в комунизъм.Щом той го казва, значи нещата са отишли твърде далеч.Европа отива по дяволите !
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Съвсем малко трябва, за да падне първият убит мигрант или първият убит полицай и тогава какво ще стане?!, отсече той."Просто е, вземам си брадвата и излизам на разходка.
8
0
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
До Анонимен 8Десетката още преди няколко дни уцели един аноним като теб, който твърдеше, че усилията да се спре този мигрантски поток са напразни и напомнят ловенето на вода с рибарски мрежи, след като язовирната стена се е скъсала. А хваления от теб мутрофен е на барабана задната пръчка. Днес това вече и децата го разбраха.
7
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бежанската криза скоро ще вземе жертва и какво ще стане?!"И какво ще стане като "вземе жертва" бе ***???Втората световна война е взела десетки милиони жертви и КАКВО??НИЩО!!!Докато бг медиите дават трибуна на такива ненормалници като тоя оправия НЯМА!
6
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанската вълна бе инспирирана от психолизите на ЦРУ, които създадоха и Ислямска държава. Много точен ход, не може да им се отрече. Ход по-страшен и от 10 радиации наистина.Това е краят на лакеите от Европа и пълното господство на САЩ в света.Единствената надежда на нормалните и честни хора, които не са третополови и с промити *** мозъци се казва РУСИЯ.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да разберете кой стои зад бежанската вълна, прииждаща в Европа, напишете в тубата - BOOM! George Soros W2EU Group Is Giving Handbooks to Fake Refugee Invaders
4
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак пуснаха по медиите селския глашатай на гробарската партия. Защо ли.Какво ли цели с тази изяв ПиАрката на Мафията - БЪЧВАрова ?
3
3
 
35
 
! Отговори
Паметлив преди 8 години
Миналата година М.Константинов обяви 30% вероятност от ядрена война САЩ-Русия(как го е изчислявал-той си знае).Мислех че доста е занижил прогнозата-50 на 50 ми изглеждаше по-вероятно.Обаче сега се оказва,че Европа ще издуха супата и без такава война,а Русия и САЩ ще оцелеят!Мюсулманското нашествие се оказа по-страшно от радиацията-след него нищо европейско няма да оцелее....
2
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много точно. Проф. Константинов винаги уцелва в десетката.
1
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново активирах мутренския лакй. Сигурно идват избори.