Борисов без доверие към кметове, купуващи гласове

Турция спасява Европа и нас от бежанците, видя премиерът
36
Борисов без доверие към кметове, купуващи гласове
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще снеме доверието си от всеки кандидат за кмет, ако се докаже, че е купувал гласове. Той обаче подчерта, че няма да се поддава на компромати.

По думите му Европа търси бързи решения на проблема с бежанците. Според него от това, което се случва в Сирия, нищо добро не ни очаква. "Войната тече с пълна сила и ако не се намери бързо решение, няма как бежанската вълна да спре", добави Борисов.

В отговор на въпрос за темите на предстоящия разговор с Доналд Туск, премиерът каза, че се запазва традицията председатели на Европейския съвет да идват в България всяка година.

По думите му има много теми, които да се обсъдят - бежанците, Сирия, зоната за сигурност. Бойко Борисов и Доналд Туск ще разговарят утре в резиденция "Евксиноград". Министър-председателят отбеляза, че по тази тема е разговарял и с турския премиер. "В момента Турция спасява и Европа, и нас", посочи той.

Борисов, европейският комисар за изследванията, науката и иновациите Карлуш Моедаш, вицепремиерът Томислав Дончев и министърът на образованието Тодор Танев посетиха днес изграждащия се технологичен парк "София тех парк", който трябва да отвори врати на 26 ноември тази година.

Освен в магистрали, жп линии, пречиствателни станции, зали, държавата инвестира и в този индустриален парк, където ще има лаборатории, високи технологии, коментира той. Премиерът покани високотехнологичните компании да изберат това място, предаде БТА.

Както се разви Бизнес центърът в кв. "Младост", така тук да стане място за иновации и технологии, върховите постижения в науката да бъдат тук, добави премиерът. Държавата е инвестирала над 100 млн. лв. и мисля, че след години това ще се оцени високо, коментира още Борисов, като добави че ще бъде изградена и връзка с "Цариградско шосе" с пешеходен мост.

На въпрос за състоянието на обсерваторията в Рожен вицепремиерът Томислав Дончев посочи, че Министерството на околната среда и водите ще помогне на обсерваторията с извънреден договор. Беше отделено допълнително финансиране, каза той и изрази надежда други министерства да го направят, ако имат възможност.

На Рожен помага и Министерството на образованието, заяви министърът на образованието Тодор Танев, като допълни, че ще продължат да помагат. По думите на министъра еврокомисарят по науката е у нас не по повод оперативната програма, а за субсидирането на научните изследвания, "за да ни помогнат с това да европеизираме правилата по този въпрос". Отдавна чакаме тази проверка, която сами поискахме, заяви министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боко, ако не купувате няма да имате кметове почти никъде.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Борисов без доверие към кметове, купуващи гласове."----Хайде, бе! Вярно? И от кога?
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Блажиш ли блажиш Бойко !
26
0
 
7
 
! Отговори
27 преди 8 години
27, Много е хитро :) Разсмя ме :) Ама то не е смешно. Такива луднали като тази Луна има хиляди и повечето гласуват за ГЕРБ.
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бочко никога не лъже и не е лъгал!! Никога не е купувал избори и няма да купува. Печели ги честно, с добре балансирана вътрешна и външна политика. Народа отново ще го избере с пълно мнозинство. Вярва му! Ходи свободно между хората, без никаква охрана. Народната обич го пази. Народа заживя добре. Започна да получава добри пари и пенсии. Здравеопазването е отлично. Смъртността рязко намаля както и емиграцията. Раждаемостта скочи. Реки от мед и масло потекоха. Райски стана живота у нас. Чудо!!
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Премиерът Слънце и Премиершата Луна.Малииий каква галактическа двойка...
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя не е ли на сватбено пътешествие,бе?
22
0
 
12
 
! Отговори
яяя преди 8 години
ББ е луд, кво го коментирате..
21
0
 
16
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще снеме доверието си от всеки кандидат за кмет, ако се докаже, че е купувал гласове.КОЙ ДА ГО ДОКАЖЕ, БЕ ТИКВО МАФИОТСКА !? КОРУМПИРАНАТА И МАФИОТИЗИРАНА ПРОКУРАТУРА ЛИ ? МАФИОТИ ГНУСНИ !!!!
20
0
 
13
 
! Отговори
Калоян преди 8 години
Ми хванете ги бреее! Какво коментираш и разправяш, че нямаш доверие... *** и пульо се кандидатират, раздавате им имунитети и после няма доверие!?!?
19
0
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ си признаха: преди 8 години
Просто си платихме вота!
18
0
 
8
 
! Отговори
Хасан преди 8 години
Бойко Бойко само Бойко Борисов той ни дава ... ако не дава ще крад..
17
3
 
16
 
! Отговори
АФРИКАНСКИ ТИВОСТАН преди 8 години
ЛЪЖЕ , МАЖЕ И КРАДЕ ? ЩО Е ТО ?
16
1
 
17
 
! Отговори
паралели преди 8 години
Турция е нещо като Хунската империя в Азия и Европа.Хуните са известни на историците още при набезите си над Китай .Хуните са виновници за Великото преселение,защото техните простотии бутат доминото на народите и над Европа се стоварват всички .Накрая идват и хуните .Като някакви пазители на римските граници ,но после разрушиха Рим .Естествено тая пасмина изчезва от историята както ще изчезне и Турция.
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се вземат с Луна и да спре да ни занимава с простотиите си тоя.Не стига, че е най-голямата мутра, а всеки ден ни обяснява какво мислел
14
3
 
9
 
! Отговори
няма да гласувам преди 8 години
Атака е една пасмина ,която си трае за важните неща.Например водачът на *** в Москва долно мълчал за турското нахалство ,а в БГ само реве за геноцида над тракийските българчета.Да те пазят турците е все едно хуни да пазят границите ти .После иде края.
13
0
 
24
 
! Отговори
ЛУНА БОРИСОВА преди 8 години
В Youtube от 5 дена има запис как кандидат кметицата на ГЕРБ за Перник казва: "Просто си платихме вота!", щото дала пари на няколко роми. Сега, тя със снето доверие ли е вече или не е? Да знам дали да гласувам за нея.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя не спира да лъже ,егати денонощният лъжец.Що не сне доверието когато депутатите на ГЕРБ носиха чували с бюлетини ? Защо не сне доверието когато ГЕРБ Варна във офиса в квартал Владиславово раздавахте рушвети за парламентарните избори ,между другото за тези подкупи информирах АТАКА кога и къде ГЕРБ ще раздава рушвети о реакция нямаше
11
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, боже....
10
1
 
3
 
! Отговори
gost преди 8 години
Особенно да.няма към тия де са 4. път износилиса се има доста хора да не ги жали