Протест пред парламента: Долу ръцете от Вълкан!

По плакатите: "Не съдете граничния полицай, той е герой"
17 окт 2015 21:22,
206

Снимка: Булфото

Стотина души протестираха пред храм-паметника "Св. Александър Невски" в защита на граничния полицай, който простреля мигрант край Средец, както и срещу приемането на бежанци в лагери у нас.

На фона на патриотични песни, за кратко събралите се блокираха движението пред сградата на Народното събрание.

Още по темата

Протестиращите издигнаха транспаранти с послания: "Не съдете граничния полицай, той е герой!"; "Долу ръцете от МВР!"; "Мобилизация - да освободим България от чуждата окупация!".

Протестната демонстрация бе организирана от гражданските организации Български военен съюз "Васил Левски" и Българско национално движение "Шипка".

Говорителят на Войнски съюз "Васил Левски" – Владимир Русев заяви, че чрез този протест изразяват подкрепа си към на граничния полицай Вълкан Хамбарлиев, който е изпълнил клетвата си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
4
 
3
 
! Отговори
абе чуков преди 8 години
Белите хора ли са измислили числата които използваме днес? Наричат ги арабски, познай защо. Сметалото и барута? Когато Европа е имала един единствен университет, точно един е имало и в Африка, само че за 20 000 човека. Отиди до Индия да видиш храмове, които няма да намериш никъде в Европа. А Петра, а Египетските пирамиди?
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияако приемем, това за вярно, то е не на последно място и защото т.н."бяла раса" е експлоатирала и ограбвала другите. повечето и велики икономически постижения се дължат на окупация и експлоатация на чужди богатства и тяхното ограбване.
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияайде, пак жените! ти грам доверие ли нямаш нашите иначе така красиви момичета!?
44
3
 
3
 
! Отговори
бг нация - 2 мозъчни преди 8 години
клетки. Ходи да си ръсиш расистките простотии някъде другаде. Расите не трябвало да се смесват, ама не се ограничавай с расите, keep in the family, не си замърсявай гена с хора които не са ти директна рода.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нациякрасиви хора има навсякъде по земята - и известни и неизвестни. чудесно е, че българите като маса са красиви. но виж германци, англичани, холандци ....хммм, не са точно еталон за красота - говоря като масовост, иначе естествено и там има красиви хора. и всичко това защото дълго време са държали на чистата нация :)
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странни неща гласуват нашите депутати 31. Член 35 се изменя така:Чл. 35.Чужденец с предоставена международна закрила е длъжен в срок до 14 дни от получаване на решението за предоставяне на международна закрила да се яви в общината на населеното място, в която ще се установи, за да бъде вписан в регистъра на населението. - от Закона за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците, приет от ХLI Народно събрание на 2 октомври 2015 г. - УКАЗ 198
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На Бойко и на Меркел не им трябват граничари, а им трябват градинари. Ходете садете магнолии и картофи.
40
1
 
4
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ПИШЕШ ТУКА ГОЛЯМА ЦЕНЗУРА СЕЗИРАЙТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЗА СВОБОДАТА НА МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗЛИЗАТ ЗВЕЗДИЧКИ КАКВИ ДУМИ СИ ИСКАЛ ДА НАПИШЕШ?
39
0
 
8
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
ЕЙ СВОБОДНАТА МЕДИЙКА ЗАЩО ЦЕНЗУРИРАШ ДУМАТА ФЕ ССС СЪС ЗВЕЗДИЧКИ, ДА ИЗГЛЕЖДА ,ЧЕ ПИША НЕЩО ЛОШО ДА МИ ВМЕНЯВАШ ВИНА ? ДА МАНИПУЛИРАШ МНЕНИЕТА? КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА МИ ЦЕНЗУРИРАШ СВОБОДНОТО МНЕНИЕ ЗНАШ ,ЧЕ ШЕ ГОРИТЕ??? КАТО ФАС НА ТЕЧЕНИЕ
38
0
 
6
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
НА СНИМКА НОМЕР 6 ВИЖДАМ ЕДИН ПЛАКАТ БОЙКО БОРИСОВ ОГЛУ С ТУРСКИ ФЕС ,ЗАЩО НЕ Я ПОКАЖЕТЕ ТАЗИ СНИМКА ПО БЛИЗО ДА ПРОЧЕТЕМ КАКВО ПИШЕ???
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияглупости, не им се вързвай! гледай англичаните и германците на какво са заприличали от несмесване на расите!
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияне се тревожи - мъжът ми е до мен и ми диктува какво да пиша - имам разрешението на господаря си, но той си почива в момента и затова аз тракам клавиатурата :)
35
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нациящо? проблеми ще имам :)
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияами и аз съм гражданин на тази държава и християнин. всеки да си взема сам решение с кого желае да върви през живота си. в моята ценностна система мъжете не решават съдбата нито на жената, нито на което и да е друго човешко същество
33
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво търси Европа и Америка във Афганистан и Сирия каквото посееш то и ще пожънеш никаква стена няма да ги спре
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нациясложи на мясото на точките нещо което не искаш да си - странен, не много умен и т.н. мисълта ми е - що за стимул е да се държиш по наччин който не одобряваш у другия - ако той си бърка в носа и ти си бъркаш в носа, така ли? или както се казваше - целта не е ние да слизаме при тях, а те да се качат при нас, но за това е необходимо ние по принцип да стоим по-високо....а ние не го правим - от твоето изказване сме същите - мъжете с претенции за собственост над жените
31
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смешна държава. Щом някакви протестиращи могат да накарат власта да не зачита установения правов ред.Комунистичекото мислене не може да бъде изкоренено още 200 години.
30
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияТ.е. искаш да ми кажеш, че ако някой е *** и ти искаш да си ***, така ли?
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Бг нацияЕпа кво те интересува - катарка ли искаш или какво?
28
15
 
6
 
! Отговори
Неанонимен преди 8 години
Тъй като гледам тоя протест - само непрокопсаници и ***. Опортюнисти.