Кой разбутва ромите? Кой иска да ги радикалириза?

От бедност ще се ислямизират, твърди ген. Кирчо Киров
20 ное 2015 11:00,
96
Кой разбутва ромите? Кой иска да ги радикалириза?
Част от пазарджишките роми, обвинени в радикален ислям. Снимка: архив, Булфото

Боя се, че ромското население у нас може да бъде радикализирано, обяви ген. Кирчо Киров.

Според него преминаващите през България ислямисти установяват контакт на наша територия с целта да ислямизират и радикализират местните малцинства.

"България е бедна държава, икономическото положение е изключително тежко и във всички случаи следва да очакваме, че при тях ще има развитие на тези процеси на ислямизация", допълни той пред bTV.

"Службите ни работят на предела на своите възможности", каза още Киров. В същото време той допълни, че нито една страна не е в състояние да се справи сама със злото, идващо от "Ислямска държава".

"Общата охрана на границите на Шенген звучи добре като пожелание, но мисля, че е твърде трудно и сложно за решаване като процес поради различните интереси", каза Киров.

По думите му кървавите атентати в Париж на практика са денонсирали Шенген, а интеграционните процеси са загубили темп.

"Очевидно ЕС подлежи на едно преразглеждане и преоценка, свързано с лидерските качества на водещите страни", настоя той.

Българската следа в парижките атентати

"Българската следа е историческо явление още когато се заговори за българския чадър, но в конкретния случай съм склонен да приема мнението на премиера Бойко Борисов", каза Кирчо Киров по повод информациите, че автоматите "Калашников" на парижките терористити са българско производство.

"Преди 89-а и след 89 година България извършва легална продажба на оръжие и то може да попадне във всякакви ръце", допълни още Киров. Според него е почти невъзможно да се проследи пътят на едно оръжие.

България е длъжна да прояви солидарност

"България е длъжна да прояви солидарност и съм убеден, че може да бъде в помощ на Франция", каза Кирчо Киров. Според него е много важно нашите служби да активизират обмена си с партньорските.

"Не може всичко да се улови, трябва да сме ясни и да не храним илюзии", каза той.

По думите му френските служби не са успели да получат изпреварваща информация за атентатите в Париж.

"Смятам, че се очертават контурите на една възможна коалиция и договореностите, постигнати между Владимир Путин и Франсоа Оланд ще продължат и по посока на САЩ", каза Киров и допълни, че очаква съвсем скоро да бъде създадена коалиция, която да удари с общи сили "Ислямска държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога етническите българи ще живеят на гърба на малцинствата......не може българина да има 5 имота и тлъсти банкови сметки и то без ден трудов стаж,а за малцинствата нема работа,жилища,медицински грижи,детски градини,гаьификация и т.н....? Просто няма да стане тая дето мислят крадливите управници
50
1
 
2
 
! Отговори
Уточнение преди 8 години
До МнениеАбе много ви е къса паметта. Не ромите, а системата е виновна. Как при Живков всички работеха, а който нямаше работа го пращаха да прави тухли за 15 дни.
49
1
 
1
 
! Отговори
Уточнение преди 8 години
До МайкИ затова е свършил по-най жестокия възможен начин, живял е 3-4 дни съсечен от саби и в съзнание. Каквото сееш, това жънеш. Ама някои хора си мислят, че това са само приказки.
48
5
 
12
 
! Отговори
Майк преди 8 години
До НякойАко аз имах власт за три (3) дни щях да изрина от страната всички ислямисти и цветнокожи, независимо от кой етнос са. Цялата армия и полиция заедно с доброволчески отряди и пълно медийно затъмнение, подбираш ги и право в турция през границата и проблема е решен. Няма нужда вече да ги издържаш, служби са сигурност да ги пазят, да се притесняваш от атентати и т.н. Усилията и ресурсите могат да се насочат вече за благоденствието на народа.
47
3
 
12
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Ако можете да се отървете от заболяването наречено толерантност, тогава ислямистите нямат никакъв шанс. Ако няма толерантност към тях те не виреят никъде, дори да влизат тогава. Нека ги хванат да ги вържат и да ги пуснат голи по улиците да бягат от народа а той да ги гони и бие. След едно такова шоу мислите ли че някой ислямист ще дойде в България?
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
продължение :те приеме на своята трапеза и ще ти отвори вратите на рая.Също така хората на земята и Бог ще бдят и закрилят семейството ти и нищо няма да им липсва).Затова се "социализират" лесно в радикалния ислям.
45
1
 
10
 
! Отговори
Майк преди 8 години
После остава да се наглежда границата и който се опита да премине - шутове в задни и бой и обратно откъдето е дошъл. Ще стане както с оградата по границата - брюкселските зелки възклицаваха ама как може а после какво стана след нас всички почнаха да строят огради по границите си. Човек не трябва да се води по акъла на брюкселски зелки ами да върши какво е правилно и то предварително, преди проблема да се разрасне.
44
2
 
10
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Ето аз ще ви кажа как да се справим ислямските емигранти с лекота и отведнъж. Изкарва се армията и полицията и всички емигранти се подбират и се товарят на тирове и камиони за турската граница ако подберете и *** това ще е като втори ренесанс за България. Оттам им късате документите, казвате им да не се връщат никога вече и през браздата право в турция. Бюрократите в Блюксел ще възклицават ау-оу ама как може ... но всяко чудо за три дена. А проблема ще е решен веднъж за винаги.
43
3
 
11
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Навремето, по време на Стамболов имало много разбойници. Стамболов изкарал армията и полицията, хванал ги и ги избесил без съд и присъда. Европа се възмущавала ама как може, ау-оу и т.н. но човека решил проблема, бил е държавник определяв е какво е редно да се направи и го е правил без да обръща внимание на мненията на тоя или оня в Европа. По подобен начин трябва да се действа с мюслитата и сега и знаете ли колко бързо ще клекнат.
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хехе,ако искаш да напишеш истинското име на ромите,излизат звездички...Алооооо,цензурата,самозабравихте се бе буклуци..
41
1
 
10
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Каква е тайната за лесното справяне с ислямистите с които дори нашата страна може много лесно да се справи? Ето - аз ще ви кажа тайната. Ислямистите трябва да се сблъскват с железен юмрук, те от друго не разбират. Когато ги подложиш на тормоз, бой, унижения те се кротват като бити кучета а ако ги толерираш и ги оставяш да си правят каквото искат те са като подивели кучета и ще те разкъсат. Не ислямистите са проблема а доктрината на "западните елити" - на слугите на дявола за "толерантността".
40
1
 
10
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Естествено могат да се радикализират особено ако оставяте някакви ислямисти да проповядват на нашата територия. Въпроса при ромите е че от тях не стават много добри ислямисти, не обичат да умират за каузата те са повече по кражбите а не по самовзривяванията.А това дето нито една страна не можела да се справи сама с ислямистите са пълни глупости. Кадафито въпреки че беше диктатор, наркоман и т.н. ги държеше в ръцете си.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези гоблини са си мозъчно разбутани по рождение.
38
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от мързел ще се онодат, мръшляци!
37
1
 
18
 
! Отговори
val преди 8 години
хахаха. Ако им дадат пари и кебапчета ще се и поцинковат даже! Измислете нещо и ги маайте от главата си. Да се беше развъртял някой с калашник в техната махла, ама къде тоз късмет. Лично щях да легна на пътя на Полицейската кола и да го оставя избавителя да си свърши патроните, щях и да го почерпя:)
36
1
 
12
 
! Отговори
Samuilov преди 8 години
До КукувицаУспешни опити започва Германия през 1943 година - твърде късно за да се прояви ефекта от интеграцията
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Службите ни работят на предела на своите възможности" - то въобще имаме ли някакви възможности по-големи от 0?!?! А ман**лите е ясно, че могат за една нощ да ги радикализират, защото те са толкова прости и елементарни, че като животните правят и вярват на каквото им се каже стига да им подхвърлиш нещо в замяна. Исляма трябва да е наясно, че ще бъде смазан от запада в цялата история на човечеството е така и така ще бъде. Болна им е религията и самосъзнанието.
34
2
 
12
 
! Отговори
??? преди 8 години
Като се ислямизират ще станат ли по-богати ?
33
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя Кирчо Киров от панделата ли го интервюирахте ?
32
2
 
20
 
! Отговори
Край преди 8 години
Ром - шахид. Да бе да. Ром за "вярата" да се самовзриви. Може да взима пари да строи джамии, може да взима пари да си забули жената и децата, Може да взима пари и Рамазан да прави обаче за друго не го търсете. Терористите са ВИНАГИ С ИДЕАЛНИ МОТИВИ това на рома е неприсъщо изначално - в случая -за добро.