Цяло Смядово чака тотомилионерката Гинка

Съседите я търсят за чесън, нея обаче я няма
Обновена: 15 дек 2015 09:15 | 15 дек 2015 09:07,
25
Цяло Смядово чака тотомилионерката Гинка
Снимка: агенция Монитор

Град Смядово чака баба Гинка, новата тотомилионерка, с нетърпение. Минувачите по улица "Възрожденска", където живее тя, хвърлят дълбоки погледи към прозорците на къщата й с надежда да видят някого, разказва "Монитор".

Такъв поглед хвърля и 70-годишната комшийка Иванка Ганева. Пробва и на вратата, но е заключено. Иванка пък идва с претекст, че трябва да вземе чесън за садене. Чесънът бил обещан отдавна, но жената чак сега се сетила да дойде.

Още по темата

И Иванка, както останалите хора от Смядово, чула от телевизията, че баба Гинка взела милионите от "Тото 2 Зодиак". Искала обаче да разбере новината от първа ръка. Уви, семейството на тотомилионерката било още в София.

Иванка и миналата седмица ходила да търси съседката си, но я посрещнал мъжът й Иван и казал, че баба Гинка я няма. Цяла седмица, докато се разбули името на печелившия, нито Гинка, нито Иван се издали, че милионите са дошли при тях.

Мълчали си и не показали с нищо, че във фамилията им е влязла печалбата, мълчали и дъщерята, и зетят на баба Гинка. Румяна и Костадин имат крайпътно заведение на влизане в Смядово и цяла седмица ни лук яли, ни лук мирисали, заедно с персонала и посетителите обсъждали хипотетичния печеливш, без да се издадат, че това е тяхната баба Гинка.

Смядовчани описват баба Гинка като скромна женица. Трудовият й живот минал като касиерка в бившата ТПК "Металик". Мъжът й Иван пък бил тракторист. Иван сам си изкарвал хляба, след като баща му загинал на 26 март 1945 година при село Терез Бирка в Унгария по време на Втората световна война. Сега плоча напомня, че в дома на баба Гинка някога е живял свекър й, герой от войната.

"Иван и той е много добър човек, събираме се често ей тука на улицата, като извади една маса, сега ги чакаме да се върнат и да почерпят, радваме им се, да са живи и здрави да си харчат печалбата", коментира съседката баба Иванка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чесъна да го окачи на вратата,че от вампири няма отърване занапред
20
0
 
6
 
! Отговори
щщд преди 8 години
Дали баба Гинка ще ми даде чесън и на мен ?
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NE E ISTINA--NIKOGA NIKAKAV FISH NE E PUSKALA GENATA.
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЕО ДВА ПЪТИ СИ ОПЛЕТЕ ЕЗИКА ПРЕДИ ТЕГЛЕНЕТО НА 5 ОТ 50 БЕШЕ МНОГО ПРИТЕСНЕН!!!ПОСЛЕ ОБЯВИ ВЕДНАГА КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ КЪДЕ Е С КАКЪВ ФИШ НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА ВЕДНАГА А МОЖЕ САМО КОЛКО Е БРОЯ НА ПЕЧАЛБИТЕ И ЗА КОЛКО ПАРИ!!!!!ПРЕДИШНИЯ ПЪТ СПЕЧЕЛИ ДЪЩЕРЯТА НА КМЕТА ОТ ГЕРБ СЕГА ПЕЧЕЛИ МАЙКА МУ!!!!!!!НО ТОВА Е ЗАЩОТО НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ НА САЙТА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ФИШОВЕ!! ГИНКА ПЕЧЕЛИВШ ФИШ НЯМА!
17
0
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Аз ако съм на баба Гинка никога няма да стъпя в Смядово.Гадни меркантилни същества!!!
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще побъркат жената и роднините й за едната печалба.
15
0
 
2
 
! Отговори
wtf преди 8 години
abe liolio ot kade na kade shtee gadna praktika da iznasqt informaciq ot kade i koi e pechelivshiat ako ne go pravqt nqkoi shte znae li realno dali 6cata e spechelena ili ne a inache babata nee ot nai bednute shtom imat zavedenie
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно във френската не и препоръчвам .... предвид джихадистката обстановка. Но все пак има хубави местенца на света. Въпреки едва ли на самата баба и пука за това. По-скоро на родата и.
13
0
 
11
 
! Отговори
95 преди 8 години
Като виждам колко информация има за семейството на тази жена - честно Ви казвам - направо се чудя - дали не е по-добре да НЕ печелиш от тотото.
12
0
 
5
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Уж Румяна и Костадин са дъщеря и зет на Гинка, обаче после не издавали че това е баба им. Абе вие като пишете, прочитате ли си материалите преди да ги пуснете? хаххаха, хем е баба на тия двамата, хем е майка. А сега де???? Да залагаме каква е Гинка на Румяна и Костадин - баба или майка. Аз залага на неграмотноста на журналистката писала статията. Тя знае ли изобщо какво е баба и какво майка? Ясно не - нея е родила леля й, щото майка й по това време била в Германия на работа. хаххаххахха
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно трябва да се направи програма за печелившите от тотото по подобие на защитените свидетели на ФБР. Че то все "доброжелаещи" преливащи от акъл какво да се прави с парите.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гадната практика на тотото да разпространява данни за спечелилите.
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да е жива и здрава бабата, ама няма ли право на анонимност, че я разгласяват по всички медии. На нейно място не ми се иска да ме знае цяла България.
8
0
 
14
 
! Отговори
dan преди 8 години
Откакто тото милионерката Ирена Кръстева (по случайност шефка на тотото) и синът и Делянчо печелиха 6-ци в 10 поредни тиража на 6/49, на тотализатора не вярвам.
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайна печалба и то джакпот от тотото НЯМА. ..
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да е жива и здрава бабата, да им се порадва. Така като разкриват хората ударили големи печалби им правят мечешка услуга. Ама ха дано не е така.
5
2
 
29
 
! Отговори
Pimp C преди 8 години
Бабо , ако децата ти имат капка акъл - на самолета и във Фреснката ривиера без една дума обяснения на никой.
4
1
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
".....мълчали и дъщерята, и зетят на баба Гинка. Румяна и Костадин имат крайпътно заведение на влизане в Смядово и цяла седмица ни лук яли, ни лук мирисали, заедно с персонала и посетителите обсъждали хипотетичния печеливш, без да се издадат, че това е тяхната баба Гинка"баба Гинка майка ли е на дъщеря си или баба!??? Или майка, на която викат баба
3
5
 
13
 
! Отговори
da da преди 8 години
Ехааа, много пара са туй, да купуваш климатици, да купуваш климатици, ч даже и за свински грип и ебола може да й остане на жената
2
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ясно че я чакат.Ще и се изредят да искат пари назаем(който не смятат да връщат).Селска им работа.