Браво, Мишо! Я кажи сега колко е 2+2...

Мургавият Мишо е в 7-ми клас, но според него 5+7=25!
Обновена: 21 апр 2016 20:27 | 21 апр 2016 19:13, Екип на Dnes.bg
130
Браво, Мишо! Я кажи сега колко е 2+2...
Снимка: Facebook

Мишо е от село Черни връх и учи във Вълчедръм. Казва, че ходи на училище и вече е в 7-ми клас.

Според Мишо обаче 2+2 е 5, 3х1 е 7, 5+7 е 25. Даже има 8 пръста на двете си ръце и 7 на краката. Браво Мишо! Браво и на г-жа Борисова за задълбочените знания, които ти е дала.

Мишо не знае коя е столицата на България, азбуката също е загадка на момчето. Но иначе може да брои до 10, без нито една грешка! В 7-ми клас... Браво, Мишо!

Разговорът с Мишо вижте във видеото на Даниел Петканов 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
5
 
! Отговори
Бабун преди 8 години
И ше ви кажа има Бог и Той ВИЖДА всичко и ще ви отсъди според мислите на сърцата и делата ви ... Момчето е човек родено и расте в България и къде да отиде сега като така зле се държите с него , и той диша яде и се.ре като всички вас и не си мислете че сте повече от това момче даже и да сте шефчета и преуспели и с 1000 навъртяни мацки всичко тва не е важно и което е в сърцата и душите ако имате такива тва има значение и добротата другото е илюзия. Мислете добро и Бог ще оправи нещата с България!
38
1
 
9
 
! Отговори
pesimist преди 8 години
Така е като изпълняваме бройката само и само да не затворят паралелката. Даже според планът Ран-Ът броенето до 10 е в осми клас. До 100 е за висшисти.
37
4
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
До завършил ПУЦПо нашия край, ако случайно се появи безработен инженер, от ония , дето едно време завършиха с рабфак, работодателите не се пазарят за заплатата, а дават толкова, колкото не го е срам да си поиска. За сметка на това, много новоизлюпени инженери, ПР специалисти, икономисти и други, едвам си намират работа, като нофьори на бусчета разносна търговия...
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам защо учителката трябва да носи някаква вина... Ако на индивида не му се учи и не го интересува коя е столицата на България или колко е 2х2, това вече не е проблем на учителката.
35
1
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
До Анонимен 45Да, вярно е, караха и рабфак някои. Ако покажеха данни че можеха. В рабфака какво правеха, знаеш ли? Дипломи ли им раздаваха, или една година упорито ги подготвяха по математика, и после-който издържи изпитите-продължава нагоре, който не-до тук. Сега обаче, е по-добре. Дипломите или направо се купуват , защото тати е "бизнесмен" , или слушалката в ухото и ти диктуват отговорите. между впрочем, Калинка кога си купи диплома, преди, или сега?
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до РООСИЯ, Ами дървен философ си, не се сърди! Каква България, каква родина или религия! Ти изобщо жив циганнин познаваш ли? Или може би си омъжена за такъв!
33
5
 
1
 
! Отговори
завършил ПУЦ преди 8 години
До АнонименМоже да са били с рабфак, но бяха наши - убедени поддръжници на комунистическата идеология.
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 45Алоууу по времето на комунизма, тези които станаха доктори, инженЕнери (се пише да те светна) след 89 който замина за САЩ си намери работа и т.н. Сега от много учене на гражданите, само домати и картофи берете в ЕС, а да и чистачи (санитари да го кажем модерно)
31
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 8 години
"Но иначе може да бори до 10" Радакторчетата :D :D :D :D Вземи се научете как се пише, че ще ви пратим и вас при г-жа Борисова :D
30
0
 
4
 
! Отговори
До 44 преди 8 години
Ти пък с този ник да не би да обичаш българите?
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един от СеверозападаКолкото и да се плюе по комунизма, по негово време имаше много честни, принципни, добри българи. Сега това е в 99% от случайте само спомен.
28
15
 
5
 
! Отговори
РОССИЯ преди 8 години
ИЗОСТАВЕН И ОТХВЪЛЕН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОБИДЕН И ОСКРЪБЛЕН ОТ БЪЛГАРИ ТОВА РОМЧЕ КАТО ПОРАСНЕ КАКЪВ ЩЕ СТАНЕ .ЩЕ МРАЗИ БЪЛГАРИТЕ И РОДИНАТА СИ ПОСЛЕ РОМИТЕ СА ЛОШИ.ОТ ДЕТЕ СТРАДА ДИСКРИМИНАЦИЯ
27
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KOLKO SA GRAMOTNI BULGARITE TOLKOVA SA GRAMOTNI ROMITE TOVAE ISTINATA.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може пък и да има осем пръста на краката, вие броили ли сте му ги?
25
3
 
11
 
! Отговори
Интелектуалец преди 8 години
Браво на момчето! Истинско Българче!
24
1
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 години
Не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава. В това село 99% от населението е от шведи. Местните шведи по правило са все на помощи, които се плащат от нашите данъци.След 10 години, из областта навсякъде ще е така, но не е луд този, който яде зелника.Не е луд нито тоя, нито учителката, а виновен най-вече за това е Даниел Вълчев, който въведе делегираните бюджети.На село, ако са го изгонили още след 4 ти клас, с него гонят и едни пари от училище, и няма за заплати. Да живей Дани В
23
7
 
8
 
! Отговори
idi преди 8 години
А защо всички трябва да са образовани? Важното е човек да си изкарва по честен начин прехраната и да е добър. А пък този, който говори зад кадър е доста простоват и говори със селски акцент и той тръгнал да изпитва *то и да му се подиграва...
22
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо му няма на момчето, то просто не ходи на училище. Водят го че ходи за да не спрат помощите на родителите му. А това правят за да не ги потрошат от махалата. Масова практика на всякъде.
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само учителя е виновен- младежът също е виновен, че го мързи да научи нещо, както и родителите му, че не им пука за образованието му.
20
9
 
23
 
! Отговори
Роко Силфреди преди 8 години
Стават банални с тези измислени клипове.Истината излезе доста по-прозаична-този Мишо всъщност е 5-ти клас,който е повтарял 3 пъти,поради простата причина,че до 4-ти клас не може да повтаряш.Момчето има умствено изоставане,но поради липса на помощно училище в района,е записан в нормално училище с другите( от доста години е променен закона,като деца с недъзи и заболявания не трябва да се отделят от другите деца,а да се социализират с тях).Истинския *** в клипа е снимащия дюмбел!