Браво, Мишо! Я кажи сега колко е 2+2...

Мургавият Мишо е в 7-ми клас, но според него 5+7=25!
Обновена: 21 апр 2016 20:27 | 21 апр 2016 19:13, Екип на Dnes.bg
130
Браво, Мишо! Я кажи сега колко е 2+2...
Снимка: Facebook

Мишо е от село Черни връх и учи във Вълчедръм. Казва, че ходи на училище и вече е в 7-ми клас.

Според Мишо обаче 2+2 е 5, 3х1 е 7, 5+7 е 25. Даже има 8 пръста на двете си ръце и 7 на краката. Браво Мишо! Браво и на г-жа Борисова за задълбочените знания, които ти е дала.

Мишо не знае коя е столицата на България, азбуката също е загадка на момчето. Но иначе може да брои до 10, без нито една грешка! В 7-ми клас... Браво, Мишо!

Разговорът с Мишо вижте във видеото на Даниел Петканов 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
26
 
! Отговори
кк преди 8 години
Мишо е здрав, прав, добре облечен, добре нахранен и отпочинал. Не го мислете вие него.Толкоз висшисти ровят по кофите, вие - Мишо подхванахте.
58
4
 
7
 
! Отговори
Fena преди 8 години
До 11111Много, ама много нъркаш понятията.Частникът, или по-точно предприемачът са мозъка и движещата сила на нормалното общество. Нормално е, когато праителство и държава не се месят в тръбопроводи, АЕЦ, водни огледала, а просто създават условия за бизнес. Когато пожарникари започнат да ползват държавата за да правят бизнес, тогава точно този животворен елит заминава и тук остаеят набедени бизнесмени, преплетени с държавните мутри и интересите на партиите
57
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като нищо може да влезе в парламента. Достоен заместник на Бат`Сали. А българинът така и не иска задължително гласуване.
56
2
 
49
 
! Отговори
11111 преди 8 години
до всички бг работодателиВие изгонихте образованите,културните и хората желаещи да работят и живеят като нормални с вашите 400 лева заплати !Утре като почнете да ревете ,че нямало кадри в БГами няма НАВЪН СА!Тук останаха основно пенсионери ,някой друг заблуден и такива като Мишо!След време всичките кадидати за работа при вас ще са Мишовци с 8 пръста на краката дано ви свършат работа алчни робовладелци!
55
1
 
17
 
! Отговори
хм преди 8 години
Образователна система казваш ? Само , че преди нея има нещо много по-важно - семейната среда , възпитание и контрол.
54
1
 
8
 
! Отговори
1776 преди 8 години
До Бабун Влизал съм в онкологията в София и там може да разбереш кой какво го лови и не . И Те боледуват като всички останали . Иначе за това дете от клипа е жалко защото утре вместо да е развит човек,то ще е едно от многото деца в тази държава което няма да знае азбуката и не само нея . С тази "образователна система" децата нямат голям избор за каквото и да било развитие в правилна посока . Ще знае достатъчно за да изкарва парите на някой друг .
53
1
 
18
 
! Отговори
Читател преди 8 години
Благодарение на Хелзингския комитет българските ромчета имат добро образование и ще разнасят достойно славата на България по света.
52
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИЩО ЧЕ МИШО Е НЕГРАМОТЕН..ВАЖНОТО Е ЧЕ Е В 7 КЛАС БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕЛЕГИРАНИЯ БЮДЖЕТ И НА ДАСКАЛИТЕ МУ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТА УЖ ДА ГО УЧАТ..НО СИГУРНО НЕ СА ГО И ВИЖДАЛИ В УЧИЛИЩЕ!ДОГОДИНА МИШО ЩЕ ПОЧНЕ ДА СИ ПРАВИ ПОТОМСТВО..ВСЯКА ГОДИНА ПО ЕДИН КАТО НЕГО..И ТАКА ДО 7-8 БРОЙКИ!КАТО СТАНЕ НА 18 МИШО ЩЕ СИ КУПИ КНИЖКА И ЩЕ КАРА КОЛА..НИЩО ЧЕ Е НЕГРАМОТЕН..ЩЕ ЛЕЖИ ПО ЦЯЛ ДЕН..ЩЕ ПОЛУЧАВА ПОМОЩИ И ЩЕ СИ ДИГА ГЗА ОТ КРЕВАТА САМО КАТ ХОДИ ДА КРАДЕ И ДО БАНКОМАТА!ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ДОБРЕ О
51
2
 
22
 
! Отговори
ТомбаК преди 8 години
Не разбрахте ли подтекста на снимащия, който също е ром - виновна е българската учителка за неграмотността на ромите . Те никога и за нищо нямат вина, те искат правата , но не искат задълженията...защото така са научени...
50
0
 
8
 
! Отговори
ох самодоволко дебел преди 8 години
Що за Петкан е тоя даниелчо че не вдявя че го будалка момчето. Защо въобще сте го сложили това ?
49
4
 
11
 
! Отговори
Бабун преди 8 години
Ама си заслужавате съдбата и управниците щот сами си ги избирате и сте като тях лика прилика ... А Мишо не го мислете Бог ще Му помогне щото момчето е с чисто сърце и не е злобно а вие още много години ще опъвате кайша на мизерията и ще теглите робството си ... целият свят ви се подиграва на робският манталитет дето имате, няма друг такъв народ щото вие вече не сте народ а стадо овце управлявото от дебелашки мутри и мутреси лицемерни дето ви плюят в лицата ... Стига съм ви критикувал ...
48
0
 
9
 
! Отговори
ined преди 8 години
Мишо е малък, но вече знае че 5+7 е 25 ако продаваш и не повече от 9 ако купуваш.
47
5
 
11
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Това видео е "присмял се хърбел на щърбел". Някакъв *** с диалект (който допреди малко е пасал патките на къра) разпитва ***.
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не се шегувам - да си изберем някой ром за президент! Представям си го с Обама на среща... "Батееее... ти си по църен и мене беее... дай некой леф, че тука жинатъъъъ ... тука халибуни сичкото жилязо зимат, натофско бомба не зимат пу пунктувити... жинатътъ глааднъ, дицата ит то рива."
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НА ТАКИВА КАТО МИШЕТО МУ СЕ НАЗНАЧАВАТ ЛОГОПЕДИ, ПСИХОЛОЗИ, РЕХАБИЛИТАТОРИ, ПОСЕЩАВАТ ЗАНИМАНИЯ ПО КОННА ЕЗДА, АРТ ТЕРАПИЯ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ- НО ТЕ НЕ МРЪДВАТ НА МЕТЪР ОТ РАЗВИТИЕТО СИ- ОСВИДЕТЕЛСТВАЙТЕ ГО- НАРИЧА СЕ БАВНОРАЗВИВАЩ.
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мишо президент! Тоя е по-умен от всичките ни кратуни в парламента!
43
1
 
10
 
! Отговори
74 преди 8 години
Госпожа Борисова не е виновна. Ама, никак не е виновна ! Мишо си е расово и генетично недоразвит и дори "великият" съветски педагог Макаренко не може да го научи .
42
3
 
7
 
! Отговори
Бабун преди 8 години
До 69Много добре им го обясни ама те всичко си знаят по подразбиране ... Ей тая Българска лошотия няма оправие ей а е мое ли сте толко изфъщяли да мразите и да се подогравяате на момчето е незнаете как се пише и произхпода на думата инженер ... Що има толко злоба към момчето??? Кво ви е направило лошо? То тия от правителството дето са ви направили сами да си говорите вече тях не мразине и не смеете да пипнете дето ви тормозят откакто са на власт а тва момче нали е безщитно може, но има Бог...
41
3
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
До Анонимен - "Светкащия"Не можеш да го светнеш, защото има един-единствен правилен начин на изписване, а именно ИНЖЕНЕР!Във ваше село и "инджилер" можете да казвате, но това е друга тема, млади ми меринджей!
40
3
 
1
 
! Отговори
Бабун преди 8 години
До 64Щото пък вие сте мнпго грамотни затва затъва държавата и всеки краде и прецаква другия! Що никой неможе да успее от нулата при вас а примерно с Лондон може а де? Що ? Нали сте много образовани??? Аз ще ви кажа щото не се сещате сами, никой не успява щото като го видите че се надига и му правите мизерии да го съсипите от злоба и завист че видиш ли малко е изплувал над вас или че има мечти и амбиции да направи нещо е нали после и вие ще мобе да си купите това което той прави ама пуста завист