Къса ми се сърцето... и от радост, и от мъка!

Антон Радичев откровено пред Bulgaria ON AIR
24 май 2016 15:22,
5
Къса ми се сърцето... и от радост, и от мъка!
Снимка: Bulgaria ON AIR

Къса ми се сърцето от това, че най-после уредих жената в една застрахователна компания, направих й пълно каско. И сега вече съм си спокоен, могат да я чукат колкото искат - отзад, отпред, отляво, отдясно, откъдето поискат, компанията плаща. А тя пък ми направи застраховка живот и сега ще ме води на най-високия мост на Витиня и да скачам оттам без предпазно въже. Къса ми се сърцето като се сетя колко ме уважава жената!

С този отказ от хумористичното предаване "Клуб НЛО" актьорът Антон Радичев започна своя ексклузивен разказ пред телевизия Bulgaria ON AIR.

"Сега ми се къса сърцето понякога от радост, понякога от мъка за нещата, които се случват в държавата", заяви в ефир той. "С топла бира вече не ни цакат, а ни цакат с много други неща. Политиците най-много ни цакат, защото най-много ни лъжат", смята Радичев.

"На някои политици вярвам и дано да се получи нещо, но така в самата политика между партиите такива лъжи се разпространяват, че просто ми се повдига понякога", споделя той.

"Аз черпя идеи от народа. Влизам в някаква селска кръчма, срещам се с хората по улиците, разговарям с тях. Те споделят своето мислене, усещам им хумора. Може би затова казват, че съм народен човек", казва още големият актьор.

"В три от пиесите на Йордан Радичков играя - "Опит за летене", "Суматоха" и "Януари". В "Опит за летене" ми дадоха първата национална награда за актьорско майсторство през 1980 година", спомня си Радичев.

"На 24 май още от ученици ходехме на манифестации. След това като студенти пак. Нямаше начин да не отидеш, идваше партийният секретар и всичко записваше", споделя още актьорът.

За днешния празник той пожелава: "Всичко най-хубаво в това хубаво време! Пожелавам хората да бъдат оптимисти, да се борят за своите изисквания и за самите себе си!" 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: интервюАнтон Радичев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имате предвид откъс не отказ, поне днес внимавайте с буквите! Честит празник!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не казвай, че разчиташ, на Баце и Лилянка, на Митов и Ненчев, да оправят работата, или пък на Кунева...
2
3
 
16
 
! Отговори
алекс2 преди 7 години
Тоя човек само като го видя и чуя и забравям за лошите неща ! Да е жив и здрав !!!
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина днес е един необикновен ден, нито убити нито заклани, но пък деня още не свършил.