Ванга предрекла разпада на Европа – спекулация?

Академик Светлин Русев разказа как се е запознал с пророчицата
1 юли 2016 15:00,
25
Ванга предрекла разпада на Европа – спекулация?
Снимка: bgonair.bg

Мисията на Ванга не е дали е познала нещо или не. Нейната мисия беше да помага за духовното и физическо изцерение на хората. Тя е пророчица, която виждаше във времето. В много случаи говореше иносказателно, рядко говореше буквално, обяви пред Bulgaria ON AIR академик Светлин Русев.

Той коментира публикацията на таблоида "Сън" за това, че пророчицата е предрекла Brexit-а и това, че до края на 2016 г. Европейският съюз ще се разпадне.

Още по темата

"Тя пред много хора е говорила съвсем конкретно", посочи художникът. "Но има много спекулации", допълни той.

Светлин Русев разказа и за това как са се запознали с Ванга. Първата история е свързана с художника Румен Диманов, който в края на 60-те години споделил с Русев, че отива при нея. Сутринта Диманов минал покрай ателието на Русев, който пък му дал захарчета, тъй като пророчицата гледала и на предмети.

Вечерта Диманов се прибира и разказва какво му е предрекла Ванга. Когато станал да си тръгне, тя му казала: "Дай на Светлин захарчетата."

А истинската среща е била няколко години по-късно: "Людмила Живкова я извикала за един болен човек тук и по пътя попитала самия шофьор: "Там при художниците има един, той при мен още не е дошъл".

И като влиза у тях още на прага рекла: "Къде е Светлин? Доведете ми го, тогава ще гледам", сподели художникът в ефир.

"За българите говореше много и с любов", заяви Светлин Русев. "Общо взето виждаше хубаво бъдеще".

Вижте повече във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: вангаСветлин Русев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
2
 
! Отговори
dn13 преди 7 години
Ванга е мошеничка, а всички които вярват в подобни глупости -- пълни ***.
19
0
 
0
 
! Отговори
фгфгдг преди 7 години
Гледайте клипчето с картите на древните цивилизации от древен египет по години до днешен ден, не ти трябва да си ясновидец за да твърдиш със 100% сигурност че империите идват и се разпадат, няма нищо вечно.Учителят има написани стотици книги в които говори за царството небесно и всякакви размишления по тая, тема. така че може човек да си съчинява колкото иска каквото иска. Това са ттака наречени говорилки. лангуицити които искат да те уморят с приказки. а колко и какво има ввярно е друг въпрос.
18
2
 
12
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Хубави продукти на масата ще имаме,когато си отиде и последния червен измамник от България. България без комунисти може- без Българи не може!
17
1
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Аз предпочитам да има един вид кисело мляко,и дв вида кашкавал,но да съм спокоен, че това е ГОДНО ЗА КОНСУМИРАНЕ,и има вкус на мляко и кашкавал!
16
2
 
4
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Баба Вангя бе голяма прорицателка- по същия начин тя предрече разпада на Съветския съюз,който вече видяхме,а също разпада на Русия и САЩ- нещо,което още не сме видели но дай Боже да го видим! Г-н Съветник Исти пък предрече разпада на Турция и Китай: надяваме се първо да е той а другите два- в края на "представлението".
15
12
 
8
 
! Отговори
Дядо поп преди 7 години
Забравете за тази вещица само *** като тоя и нешка грешка могат да й вярват нали са й племенници
14
4
 
5
 
! Отговори
Спонсор преди 7 години
До бай хЗабравили са нагл.и.те комунисти , които ограбиха държавата, нормалните хора помнят всичко това. И 20 -тина годишните не помнят, но защото не са били родени.
13
10
 
6
 
! Отговори
дссдсд преди 7 години
Предрекла тя нищо не е предрекла, още с първите си думи в които споменава БОГ се дискредитира. И самоунищожава всичко което ще каже след това. Което са просто навързани случайни думи и попадения.1. няма бог, нито яхве, нито алах, нито исус, те са абсолютно измислени както и останалите 999999 богове в които не вярвате.2.няма царство небесно. ако я запитате тя сигурно ще ви каже че земята е плоска.3, един американец и до ден днешен дава 1 млн. награда за истински доказан ясновидец и такъв няма.
12
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето имах колега - интригант и натегач. Много често, като искаше да стане на неговото казваше, че шефа е рекъл така и така...Един ден ми писна, отидох при шефа и право го питах, вярно ли е, че е казал това и това. Шефа побесня, особенно като разбра, че постоянно е "говорил глупости". Въпросния колега беше позорно уволнен. Та и с Ванга така стоят нещата, особенно след като не може от гроба да опоровергае "глупостите" които е изрекла.
11
19
 
18
 
! Отговори
бай х преди 7 години
абе рай ...още си спомням като вляза в супермаркета - мирише на разваленона витрината две три неща ...навсякъде мухи вземеш пакет захар той пък скъсан никои не му прави впечатлениечакаш някои тираджия да се върне от чужбина, че да си вземеш нес кафе я са заредили нещо газирано я не пълна мизерия кво се праите че забравихте два канала по телевизията дрехите трикотаж масовите стоки руски *** ..... да си вземеш телевизор чакаш на опашка с връзки, а може и с години за да е цветен
10
2
 
2
 
! Отговори
световната слава преди 7 години
Така преминава световната слава. Много пъти съм се питал защо Великият Вселенски Разум си избира точно тези Говорители, които да предават Неговите Послания. Послания към хората.И все още отговор не съм получил Как можа такова нещо точно на нас да ни се случи? Как можа такъв тежък Кръст да носим !
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4 - Работиш с руснаци... Ха-ха.Надали си дорасъл (ла) толкова. Въображението ти добре работи.
8
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ванга е агент на ДС, типичен пример за комунистическа гaд!
7
0
 
29
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
И де е светлото бъдеще на България?! Може би се корени в нелицеприятния уши ужсяващ факт че след десетилетия мургавеите ще са тотално мнозинство с всички произтичащи от това последици. Мислите си че ЕС и НАТО ще ни спасят ли? Аха, то те самите дотогава ще са история. И на ООН не му давам още век даже. Общо взето мрачни перспективи пред цивилизацията. И всичко това на фона на войнстващия ислям.
6
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без да съм Ванга, мога да предскажа че с ЕС е свършено. Да му мислят онези мижитурки на измислени длъжности у нас и в Брюксел, които ще останат без работа. На нас останалите ни е през оная работа кога ще се скапе съюза. Но Нова година ще бъде без него!
5
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците, гладни, сънуват разпадане на ЕС за да може всички да са зле като тях. После от къде сме я взели тая злоба и завист от "братятя" разбира се.
4
12
 
12
 
! Отговори
do 1 преди 7 години
Руснаците си го боготворят, благословят и т.н., но това не значи че целия свят е на това мнение. Русия сега покрай санкциите и ниската цена на петрола е по-зле отколкото по времето на Елцин. Работя с руснаци и половината им фирми още си мислят че е соц., работят много бавно и мудно. Ако нямат подкрепата от държавата да са фалирали отдавна.
3
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аман от руски *** в тая държава. Измишльотината Ванга е дело на КГБ. Цялата информация от посетителите е снасяна на ДС.
2
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Светлин Русев да разкаже за портретите ,които рисувал на Тодор Живков . Ченге с четка и палитра - това е Светлин Русев
1
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ванга позна, че Русия ще бъде благословена с ръководител на име Владимир. Това е от 1973 г. Всички са мислели за княз Владимир, а пророчицата е имала в предвид Путин.