Свастика, сърп и чук, "глутница на Путин" и... в ареста

Битите заради "Нощните вълци" били и задържани заради плакати
5 юли 2016 13:07,
224
Свастика, сърп и чук, "глутница на Путин" и... в ареста
Снимка: архив Булфото

Хората, протестирали срещу преминаването на "Нощните вълци" в Бургас, са били арестувани заради носенето на плакати. Основанието било записано в заповедите им за арест.

Единият от "виновните" плакати изразявал знак на равенство между свастика и сърп и чук, друг показвал среден пръст, а на трети пишело: "Вън глутницата на Путин от България".

Още по темата

Преди да бъдат арестувани, протестиращите срещу "вълците" на Путин били ритани и удряни с електрошок от членове на паравоенна организация, дошли да защитят мотористите, разказаха потърпевшите пред bTV.

Нападателите също били задържани.

"Нощните вълци", известни като "рокерите на Владимир Путин", минаха с моторите си през различни градове на България миналата седмица като част от мотошествието "Славянски свят" 2016.

Иван Панчев, Иво Дашев и Петя Станчева, от групата срещу Путин, разказаха, че били организирали протеста си във Facebook. Те го обявили като събитие, на което да се изрази несъгласието им с идването на мотошествието.

Тримата обясниха, че прояви от този вид имало в много европейски градове, сред които Прага, Берлин и др. Те обаче били изненадани от мъже във военни униформи, които ги били и ритали по главата.

"Иван има счупен прешлен", каза Иво Дашев и показа и кадри от телефона си, на които се вижда нападението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
8
 
24
 
! Отговори
Сашо преди 7 години
просто малко им е било, трябвало е да им пукнат топките а на пачата кофата
114
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сащ = хитлерова ГерманияНато = ССЕС = Групировки,пирамиди
113
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трима безработни грозници с раници - типичният протестър и русофоб. Тинята на нацията.
112
5
 
24
 
! Отговори
ни съ знай преди 7 години
Платените с лъскави, токущо напечатени банкноти, най-глупашки се опитват да превърнат и нас, българите, в лъскави ***..................
111
19
 
7
 
! Отговори
Суека преди 7 години
Браво на хората от снимката , но защо сравняват свастиката с руският *** символ незнам !? Германците по времето на Хитлер са били това което ние трябва да бъдем днес а именно националисти и да си защитаваме българският интерес не чи*утският (жидският) или руският !!!
110
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези тримата от снимката да си помислят само ако на посещение е някои от нато или сащ и да излязат с такива плакати -не само палки ,ами и друго ще изядат >>> къде в европа с такива плакати не ядат боя !Това е истината :Демокрация = ДемагогияСреден за ЕС И НАТОКапитализъм = МонополизъмБългария слуга на Сащ
109
7
 
36
 
! Отговори
юрталана преди 7 години
Тези защо не излизат да протестират че американците идват в България на танкове,БТР и самоходни гаубици, а протестират че руснаци идват на мотори пледират за единство между православието и обиколиха местата където техните деди са си оставили костите за свободата на един братски православен народ.
108
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение какво мислят българите за Путин, важното е че руснаците си го обичат и уважават!!! Какво го плюете толкова, не ви управлява вас!! Плуйте си Бойко и Обама, те управляват тук...
107
5
 
19
 
! Отговори
Krom преди 7 години
Ай да му се не види? Толкова ли ни е къса паметта? Преди време един виден "млад" социалист на име Сергей Станишев "яхна" един мотор и ходи с него до Бузлуджа. В Платена ПР кампания. С идеята, да покаже съпричастност. Та, рокер ли е Станишев? Глупости на квадрат. Политиците, в това число и Путин "обяздват" идеи. Ползват ги за свои цели. Рокера, бил той руснак, американец или украинец, а защо не и българин си е просто свободен ездач. Спрете да търсите враг, където го няма. Това е смешно.
106
10
 
32
 
! Отговори
ами преди 7 години
Просто 4удесно малко им е боят!
105
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ок, имах предвид черни и роми. Огромна разлика, няма що
104
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 144В България нацизмът и фашизмът са много по-обичани даже и от комунизма. А действията са абсолютно неравностойни, комунистите искат равенство и всички да имат най-необходимото, а българските нацисти бият ***, *** и според зависи цесекари или левскари, без причина, така че теорията ти е куха!!! Поне за България
103
4
 
25
 
! Отговори
Пъзел преди 7 години
Така да бяха протестирали и срещу гей*парада...Платени ***!
102
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинските вълци:https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13590248_1009905745730582_7764017620032096972_n.jpg?oh=7
101
6
 
30
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Тези тримката да си разиграват коня във фашистка Украйна! Тук номерата им не вървят!!!
100
15
 
7
 
! Отговори
адвокат от биг град преди 7 години
Скоро в правния мир ще навлезе термина "русофилски тормоз",лесна за доказване теза и вероятно добри обезщетения присъдени от Европейския съд.
99
5
 
25
 
! Отговори
До Един бълХарин преди 7 години
Брееееейй ,аз знам ,че в Крим не изстрелян дори и един патрон.Ти явно имаш друго информация.Има цял филм от няколко часа за това какво е ставало в Крим и рокерите никога не са крили ,че са взели активно участие в събитията-особено в задържането на украински генерал носещ заповед на украинските войници да открият огън по руските войници и да стане мазало
98
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕМАХВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ, CМЪPДЛИВИ ПИСАНИЯ НА N 98 И 110, НА ЧОВЕК, КОЙТО ОЧЕВИДНО Е С АСОЦИАЛНО ПОВЕДЕНИЕ, С ОТКЛОНЕНИЯ В ПСИХИКАТА, ВЕРОЯТНО ОТ НАСЛЕДСТВЕН АЛКОХОЛИЗЪМ, ЩОМ МОЖЕ ДА ГОВОРИ ТАКА. ТАКИВА СА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО СЕ ДВИЖАТ МЕЖДУ НАС И В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ ИЗВЪРШВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ, ВКЛ. YБИВАТ ЗА ДPOГА И АЛKOXOЛ.
97
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези тримата хубавци с плакатчетата нямат ли семейства, деца да се грижат за тях, ами са хукнали да се борят?А за Украйна хич ама хич не ми пука,Тези, дето толкова сигурно са компютерно грамотни, а пък и може да знаят някой чужд език, що не вземат де се поосведомят какво пише тук и там в западната преса за сегашното украинско правителство ? На заплата на американците и НАТО.
96
2
 
21
 
! Отговори
До Един бълХарин преди 7 години
Абе я по-добре ни обясни кои са НПО-тата на Сорос и американците у нас в България и за какво се борят .Чии интереси защитават .Зарежи ги руснаците.Те са голяма държава ,велик народ и все някак си ще се оправят.Всъщност този лош Путин изхвърли и забрани в Русия всички организации ,които се финасират от чужди държави