Професия патриот: Как живее Перата под домашен арест?

"Ловът на бежанци" – провокиран от бездействието на държавата
10 юли 2016 11:33,
159
Професия патриот: Как живее Перата под домашен арест?
Снимка: кадър bTV

Петър Низамов-Перата, който се прочу с това, че върза ръцете на група мигранти със "свински опашки" заяви, че работи патриот е се занимава с България.

Още по темата


От дома си, където е под домашен арест, той коментира, че организацията му в никакъв случай не е паравоенна, а мотив за "ловенето на бежанци” е бездействието на държавата по повод нелегалните преминавания на границата. "Аз съм българофил, не ме интересува нито Русия, Израел или САЩ”, заяви пред bTV той.

Преди дни стана ясно, че по време на ареста му, негова гостенка е била бившият лидер на германското националистическо движение ПЕГИДА Татяна Фестерлинг. Низамов отказа да даде подробности за визитата с аргумента, че не иска да "клюкарства зад гърба й”.

Според него европейците се обединяват срещу бежанския поток, защото са обект на геноцид.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
13
 
13
 
! Отговори
от Бургас преди 7 години
Защо народът е толкова *** и се доверява на хора като Динко от Ямбол и Перата??? Хора, това са криминални типове, целящи единствено да яхнат популистката вълна. Перата е известна бургаска мутра, преди беше част от групата на Рижите, не еднократно осъждан за различни престъпления - побой, грабеж, рекет, разпространение на наркотици и т.н. И двамата с Динко въобще не са цвете за мирисане и повярвайте ми, въобще не ги интересуват бежанците, а просто да натрупат слава на техен гръб!
12
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко лесен е за манипулация народа. Няма значение какъв си бил и какво си правил. Ако отидеш да ловиш мигранти си герой и точка. Същото важи и за избора на политици. Крал крал, казал нещо което им харесва и народа гласува за него/нея.
11
2
 
5
 
! Отговори
амфетаминко преди 7 години
До Анонимен 1Дрогата е приоритет на друг един по-гоуем
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пропуснахте да съобщите, че Фестерлинг при посещението си се включи в един от паравоенните патрули и призова бивши войници и полицаи от цяла Европа да се включат в отрядите.
9
1
 
4
 
! Отговори
и каква преди 7 години
До анонимен10война има в турция , че бягат от там..а в кувейт,саудитска арабия,индонезия,пакистан....в тези и още други мю,сул.мански страни НЯМА война ...защо точно в европа идват когато не си пасваме ??щом дори и меркел трябва да защитава свинското месо в менюто на немците до къде я докарахме....ние ли да се интегрираме или те ТРЯБВА а не искат
8
2
 
5
 
! Отговори
Ами ако искаш преди 7 години
До Един от СеверозападаВземи го у вас вкъщи да ви пази, когато го освободят.
7
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
този се прави на патриот а отива да обира не вините емигранти бягащи от война гледайте чуждите медии Хр Ботев ..патриот душа дава ...а не своята душа а душата на народа Човек който мрази не може да обича и ближния
6
7
 
5
 
! Отговори
криминално проявен преди 7 години
Немската ПЕГИДА търси Криминални структури като свои привърженици в България , но явно вече е открила точно това което търси тоест Перата криминално проявен с няколко присъди и множество регистрации за побой и хулиганство.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TASI TATYANA E EDNO ISTURSACHE OT RUSKA REPUBLIKA I TURSI LEKA I DOHODNA RABOTA.
4
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми прав е.
3
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствената му грешка е в това,че пусна клипчето в интернет.Доста хора му се възхищават ама официалната власт е изключително загрижена за здравето и благосъстоянието на престъпниците (нали незаконното преминаване на границата се счита за престъпление май в САЩ нарушителите ги гърмят с картечници). И така.Дано го пуснат и не го тормозят горкият човек.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова пак нищо не знае , а как да знае като няма Доплома от МВР
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тая немкиня Татяна Фестерлинг , тая *** на 52 години агитира и в Полша , просто работа на ДАНС , веровятно има скрити подръжници в България