Радев слуша за себе си: Дезертьор, кариерист, шпионин на Кремъл...

Заради "безотговорно бръщолевене" бил на ръба да загуби ориентация кой е
205
Радев слуша за себе си: Дезертьор, кариерист, шпионин на Кремъл...
Снимка: Facebook

Шефът на ВВС в оставка генерал Румен Радев заявява, че чете и слуша "невероятни упражнения" по свой адрес.

Още по темата

Във Facebook преди два дни генералът обяви, че ще даде отговор на въпросите, свързани с оставката му, нападките към него и състоянието на ВВС, след като президентът издаде указ за освобождаването му от военна служба.

Ден по-късно в нов пост в социалната мрежа, Радев изрежда темите на "упражненията" по свой адрес: "лъжец, разцепник, дезертьор, кариерист, комунист, човек на "Козяк", шпионин на Кремъл, дори държавен изменник..."

"Попрището на безотговорното бръщолевене ми е непознато, но не мога да отрека проявените въображение и изобретателност. Понякога всичко звучи толкова убедително, че самият аз съм на ръба да загубя пространствена ориентировка (по авиаторски) кой съм всъщност", коментира той.

Към думите си Румен Радев е постнал и изпълнение на "Реквием" на Моцарт.

Генералът е един от номинираните от БСП за кандидат-президент, лидерът на АБВ Георги Първанов също не скри, че го одобрява за поста.

Номинацията на левицата обаче му спечели критики от ГЕРБ в лицето на премиера Бойко Борисов, който заяви, че си е "изгубил времето" с него.

Ген. Радев подаде оставка миналата есен с мотив лошото състояние на родните ВВС, но тогава именно Борисов го убеди да не напуска.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
7
 
! Отговори
до 141 преди 7 години
Комунизъм не е имало в БГ. Имаше социализъм. С ерекцията може да си спокоен , нямам проблеми даже съм ежеминутно готов за " атака" без да подбирам мъжко или женско.
114
14
 
4
 
! Отговори
Козлаков преди 7 години
Отсега си представям как ще ревете че изборите били фалшифицирани когато Радев ги загуби.
113
10
 
4
 
! Отговори
Bond преди 7 години
Само на мен ли тоя ми прилича на Ал Бънди?
112
13
 
4
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Без подкрепата на твърдия елкторат на БСП , Радев няма шанса срещу Бокича или който и да е друг издигнат от герп. Затова генералчето ще се остави левицата да го подкрепи, а те от своя страна ще му напомнят че безплатен обяд няма.
111
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генрал премиер, генрал президент, ще вземем да станем първата генералска република, аре стига толкова генерали
110
12
 
6
 
! Отговори
Аспарух преди 7 години
А този сайт от Путин ли се финансира?
109
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 127Да се чуди човек, защо след като ОАС са били толкова силни Де Гол решава именно в Алжир да прави полигон за ядрени изследвания и опити :)))Де Гол просто губи Алжир, вместо да предложи интеграция в рамките на метрополията, поема подхода от колония към франкофония, да не говорим за разрива в администрацията му.... Де Гол е просто слаб президент въпреки че франсетата го харесват
108
18
 
4
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До 134. Предпочиташ, ама ти. И още шепа миризливи каскети. А над 1 милион българи си искат Бойко и пак ще гласуват за ГЕРБ и въпреки жалките ви червендалести напъни по медии и форуми няма да ви стане играта.
107
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убеден съм, че този генерал би бил добър президент, достоен да представя България а не като сегашното , нямам думи за него.
106
13
 
4
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
А бе този нали нямаше да дава изявления докато не му излезе указът?
105
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предпочитам генерал летец пред такъв -пожарникар!!!!!!!!!!!!!!!!!!
104
12
 
3
 
! Отговори
Винету преди 7 години
А-а-а, недей да шикалкавиш, много добре знаем, че си ориентиран у лево и на изток. Ама и на теб "славата" ти ще е до 6 ноември вечерта - после никой няма да те помни.
103
16
 
4
 
! Отговори
Стаматев преди 7 години
След като не е можал да се справи с проблемите във ВВС как ще го направи на още по високо държавно ниво като президент? Сега ще кажете че от него не зависело и т.н. , но тук идва приказката за калпавия космонавт и кривата ракета. Аз искам да знам освен че е карал самолет какво друго е направил? Май нищо.
102
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПичНе си спомням Радев когато бе на служба да е правел политически изказвания -дори сега когато е в оставка е пестелив на думи ,нооооо какво да кажем да банкянското светило който като гл.секретар на МВР на действителна служба се кандидатира за депутат през 2005г. като само излезе в неплатена отпуска по време на предизборната кампания -после се отказа от депутатското място за сметка на някакви царски мижитурки . Айде не мислете че на хората паметта им е къса и не помнят едно друго!!!!!!!
101
3
 
16
 
! Отговори
Честит преди 7 години
Има няколко точни коментари... Вие наистина - замисляте ли се, че Борисов бяга от дебатите като дявол от тамян? Защото в един истински дебат на живо всеки опонент може да го смачка с факти, а не да му.ляга като бг- журналист
100
1
 
3
 
! Отговори
до 118 преди 7 години
Не го губи,а прекратява агонията на предварително загубена война.И от днешна гледна точка добре че го р направил.Ако Алжир беше останал френски вече Франция щеше да е 50% мюсюлмани.....проявил е и мъжество( с риск за живота си- чувал си за атентатите на ОАС срещу него),и далновидност.Направо е спасил страната си.Примерът ти е слаб:-))))
99
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе щом Гоце го харесва не ми го хвалете:) нали помните че Гоце харесваше и Бойко, даже той го направи женераль
98
0
 
19
 
! Отговори
Честит преди 7 години
Военните макар и обиждани (*** и прочие) винаги са били мъже с таш...ци. Този човек е 10000 пъти по мъж от Слънцето на.Банкя или шотландската пастирка. Бойко да се сети защо избраха навремето Първанов - за да го набият на Пешо Коня
97
9
 
6
 
! Отговори
Истината преди 7 години
Истината е ,че свестен човек в БСП не може да прокопса! И този генерал ще свърши най-много като Михов -употребен ,сдъвчан и захвърлен като един безличен депутат.
96
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя си го гласят за "кукла на конци"