Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"

Кадрите са от подготовката за Държавното първенство за ансамбли в Бургас
11 ное 2016 14:14,
200
Шокиращ подход! Треньорка малтретира гимнастичка, крещи на "Ма"
Снимка: Facebook

Кадри с шокиращо отношение към състезателка по художестена гимнастика от страна на треньорка се завъртяха в социалната мрежа Facebook. Само за няколко часа видеото бе споделено от стотици възмутени граждани.

Кадрите са заснети по време на подготовката за Държавното първенство за ансамбли "девойки младша възраст", което стартира днес в Бургас.

Освен че отправя обидни квалификации към момичетата, треньорката упражнява и физическо насилие върху тях.

Във видеото се чува как треньорката, явно недоволна от представянето на момиченцето, му крещи на "Ма" и дърпа силно ушите му.

Името на наставника е Елена Симеонова. Тя е член на треньорската комисия към Българската федерация по художествена гимнастика и председател на клуб "Олимпия" - Бургас.

"Такива психически нестабилни хора нямат място при децата ни", " Насилието възпитава насилие. Унижението прави децата ни плахи и агресивни. На тази госпожа й трябва професионална психиатрична помощ и забрана да работи с деца", са само част от коментарите под видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
6
 
1
 
! Отговори
Мокра поръчка... преди 7 години
Според мен треньорката е нарочена от някого и се опитват да я отстранят от работата й по всички възможни линии, както и да я сплашат и очернят репутацията й, за да не посмее повече да се занимава с треньорство.
154
2
 
3
 
! Отговори
За какво? преди 7 години
Не че трябва да постъпва така и с непослушно дете, но да речем, че е било много пакостливо и я е изкарало из нерви. А на тези кадри не се вижда някаква лоша проява от страна на детето, особено второто дете, то си играеше, може би е направило някаква грешка, но все пак е нормално едно дете да греши, спортът не е лека работа, големият спорт е голямо натоварване, трябва ли да го налагаш с викове и теглене за ушите.
153
0
 
8
 
! Отговори
Лудото Ленче ! преди 7 години
Аааа супер , стра - хот -но ! Евала *** ! МОЛЯ БФС ВЕДНАГА И НА МОМЕНТА да назначи У3УРПАТОРА - ЕЛЕНА СИМЕОНОВА за треньор на националите по футбол ! Лудото Ленче да почне терапията от Михайлов младши и после останалите ама по няколко пъти ! Лудото Ленче Мааааа , тва е треньор на годината !
152
1
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тази тренйорка трябва да бъде незабавно уволнена! Какво е това насилие и това отношение?! Коя е тя и кой и дава право на това? Една луда за връзване, психопатка, престъпник в тренйорски доспехи! Илияна Раева да се вземе в ръце и я изпрати дето и е мястото докато все още е на поста си. А за бащата нямам думи, изглежда напълно безразличен към добруването на детето си, отвращава ме отнощението му!
151
1
 
5
 
! Отговори
e преди 7 години
да кажа по друг начин, много сме далеч от човеците, изродена агресивна нация, къде насилето се приема за нормално и всички са ок с тва
150
1
 
8
 
! Отговори
Бесен преди 7 години
Подсказвам на адвоката и да пледира за невменяемост. Освен другото, треньорката смята, че тези действия са напълно нормални. Жената си е за психиатрично заведение.
149
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
грация, изящество, финес, ***
148
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ззз: Не зная къде извън Бг.тренират по същия начин гимнастичките,но в Скандинавието,например,подобна реакция от страна на треньор се наказва с дисциплинарно уволнение от длъжност веднага,както и завеждане на съдебно дело за изплащане на обезщетение на спортиста,или родителите,ако е непълнолетно дете/както в случая/!Може и да бъде лишен от свобода период от време с принудителна работа-комбинирано наказание!Задължително се подлагат на психиатрично лечение! ТОВА В БГ Е НАСИЛИЕ,НЕ САМО В СПОРТА!
147
1
 
7
 
! Отговори
Миша преди 7 години
Аз съм далече от розовоте облаци но съм майка!Ако видя някой да прави така с детето ми това ще е края!Или за мен като родител ако не реагирам,но ако неговият край !
146
6
 
23
 
! Отговори
ззз преди 7 години
Хората дето са "шокирани" им предлагам да се качат обратно на розовия облак от който са паднали. Всеизвестно е че гимнастичките и то не само у нас са тренирани по този начин. Приключват кариерата си на по 25 с разбита психика и амортизирани стави. За мен това не е спорт!
145
1
 
25
 
! Отговори
БФС преди 7 години
Ей така трябва с тия бастуни наречени български национален отбор по футбол :).
144
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раева ми падна в очите след това изказване. - тотално.Бащата на детето си е пълен *** и психопат. Жалко за детето.
143
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шокиращ подход е и вземането на пръстови отпечатъци от болни хора, при това хора, които редовно си плащат осигуровките. Мнооого по-шокиращ....
142
6
 
11
 
! Отговори
а бой де преди 7 години
Понякога и боят е полезен,ама сегашните родители въобще не си възпитават децата!Смятат че като им осигурят смартфони,интернет и пари и това е висшата форма на възпитание!Обаче точно това е голямата заблуда в която живеят родителите,а от там нататък децата стават наркомани,прости*тутки и нехранимайковци!!!!Няма виновни деца!Има лоши родители!
141
0
 
6
 
! Отговори
thedac преди 7 години
Само аз ли чух, че тази казва в края на клипа: ,, *** такава, дошла всичко да окепази''.
140
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТой чака детето му, макар и пребито - да му изкарва пари - няма разлика от тези, които си пращат децата да им изпросват за цигари и алкохол
139
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези "златните момичета" са си така от соца още - помните ли, че Раленкова каза години по-късно, че това е кошмар, който не иска да си спомня. Никакви постижения в глупавите спортове не стоят по-високо от отделния човек и неговото здраве и достойнство. Лъснаха как си добиват медалите - бой, бой бой и тормоз. Това е провал и къде са институциите...? тази треньорка не бива да се доближава до деца. Да не припомняме помиите от преди 2 месеца. Срам! Слава и пари за шепа кипри за сметка на деца.
138
3
 
22
 
! Отговори
Безобрзие! преди 7 години
1.Това е просто момиче, което мисли, че с бой се възпитава.2.Бащата- същият, сигурно бие майката на детето: а горкото дете е в стрес и психически тормоз- НА КОГО да се оплаче?? Социалните да говорят с майката: ако и ТЯ "не вижда проблем"- жалко, расте деградирало поколение, БЕЗХАБЕРНО към децата си.Горкото дете- отвсякъде насилие!????
137
1
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
И какво е това налагане от страна на треньорката? Защо е всичко това? Изкарва си го на по слабият /децата/ ли? Аман от амбициозни дет не са за работата дето вършат!
136
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тази и трябва реципрочна дейност и всичко ще е ок!

Спонсорирани публикации