Андреа: Кубрат за мен е най-добрият в света!

Заслужава да стане световен шампион, заяви тя
4 дек 2016 15:03, Петя Славова
80
Андреа: Кубрат за мен е най-добрият в света!
Снимка: Булфото

Приятелката на интерконтиненталния шампион в тежка категория Кубрат Пулев - певицата Андреа, заяви, че българинът работи усилено по мечтата си - да спечели световна титла, а за нея категорично е той е най-добрият.

"Той работи по това да стане световен шампион. За мен той си е такъв - най-добрият в света! Аз не съм толкова навътре в бокса, но смятам, че той заслужава да стане световен шампион и ще стане!", каза Андреа след срещата на Пулев със Самуел Питър.

Още по темата

В първия си мач като професионалист пред българска публика, Кобрата победи Нигерийския кошмар, след като противникът му се отказа заради контузия в ръката. Андреа за първи път подкрепяше своята половинка в непосредствена близост до ринга.

"Мисля, че е време да се промени традицията да не ходя на мачове. Спокойна съм, но отвътре ми трепери под лъжичката. Разбира се, че стисках палци, вълнувах се, но той през цялото време беше по-добрият, така че бях спокойна наистина", заяви тя пред bTV.

Андреа заяви, че е била много впечатлена от начина, по който българската публика посрещна Пулев, а силната подкрепа от трибуните отдаде на искреността на Кубрат.

"Беше уникално. Истината е, че когато видях всички българи, които пееха и подкрепяха... Аз съм била на други боксови мачове, на други боксьори, виждала съм публика на големи спортисти и не са толкова истински, не са толкова емоционални. Като че ли всяко нещо ни докосва и ние показваме вълнението си и това ни прави уникални. Кубрат е искрен и хората го чувстват това. Не можеш да излъжеш публиката. Тя разпознава истинските хора, разпознава когато говориш от сърце, за това мисля, че те го обичат", заяви изпълнителката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако мача не са го излъчва.и по НВО BOX означава че не е бил значим мач
9
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не разбирам кой го интересува мнението на една ***.
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се пусне срещу Динко да види как се прави
7
3
 
3
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
И ти си същия ***
6
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снощи хората бяха подлъгани да си дадат парите от 60 до 100 лева за някакви уговорени мачове които бяха скрити от широката публика по диема спорт .Разбирате ли защо тази гала не се игра в Германия? Щот залата щеше да е празна а и никоя телевизия не изрази желание да предава този цирк само диема.Вие ревете българи юнаци ,националисти,за пореден път доказателство ,че национализма е менте.
5
4
 
17
 
! Отговори
са преди 7 години
Да си подвижна лаборатория с история на тоалетна чиния и да кажеш това-евала Кобра!!Може да не си силен боксьор,но с такова признание...!!!!!
4
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гледахте ли снощи порното на братя Пулеви? Малката кобра се би със някакъв ентусиаст от Хърватска а големият смок излезе във уговорен мач срещу дебелак човек на Ивайло Гоцев и Пламен Паскалев,обраха на хората парите и ги излъгаха.Следващият съперник на кобрата вероятно ще е Митьо пищова
3
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще й трепери под лъжичката като го запука А. Джошуа 15 инчовите шамари!
2
39
 
17
 
! Отговори
Бултрас преди 7 години
Кубрат е великан.
1
11
 
53
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Два нагласени мача..