Влак блъсна кола - жена загина, 7-месечно бебе е ранено*

Катастрофата е станала на прелез край пловдивското село Песнопой
Обновена: 4 дек 2016 18:28 | 4 дек 2016 18:02, Анисия Иванова
32
Влак блъсна кола - жена загина, 7-месечно бебе е ранено*
Архив: Булфото

Пътнически влак е блъснал лек автомобил в района на междугарието Долна махала-Баня, по линията Карлово-Пловдив, съобщиха от НКЖИ.

24-годишна жена е починала, а 7-месечно бебе е с черепно-мозъчна травма след катастрофата, станала на неохраняем прелез край село Песнопой, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в Пловдив за "Фокус".

Жертвата е пътувала в автомобила и е издъхнала на място, бебето, което също е било в автомобила, е настанено по спешност в Университетската болница "Свети Георги“ в Пловдив с черепно-мозъчна травма. Семейството е от ромски произход и е от Казанлък, уточниха от Центъра.

Сигналът е подаден в 16.05 часа. Прелезът е бил с редовно задействана автоматична сигнализация - светлина и звук, според НКЖИ колата е преминавала неправомерно.

Пътническият влак от Карлово за Пловдив удря в задната част преминаващата през прелеза лека кола "Рено“, управлявана от 23-годишен мъж.

Влаковата композиция е временно спряна. Няма информация и за пострадали пътници от влака.

Новината е актуализирана към 18.20 ч.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина голяма трагедия! Жалко за момичето, познавам родителите и, тези хора загубиха смисъла на живота си. Само мисълта за внучето им ги държи, дано не го оставят на бащата, за да не го отгледа убиецът на майка му.
13
0
 
5
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Истината не е в лошия закон или лошия полицай. Истината е в протакането и неизпълнението на наложеното наказание !!! Хвърли фас на улица в Сингапур. До 15-20 СЕКУНДИ се явява полицая и с чудесна усмивка,ти пише глоба 100-150 долара. Не можеш/или не искаш/ да платиш. Няма проблем. Вика по хоки-токито колегите, ония те грабват и 15 дена общополезен труд с камшик над главата. Храната е здравословна - не можеш да напълнееш.Като те пуснат -отново хвърляй угарки по земята!!
12
3
 
0
 
! Отговори
ник преди 7 години
Другият обясни, че шишенцата ще хвърлят през прозореца. След като ги видят на камерите, ще ходят в казиното наблизо.А ся де?
11
5
 
1
 
! Отговори
ник преди 7 години
Наскоро, на опашка пред денонощно магазинче за алкохол и цигари, подочух двама полицая как си говорят пред мен на опашката. Единият увещаваше другия да вземат по едно патронче водка за нощната смяна. Другият му каза първо да минат покрай камерите, и после може.
10
1
 
6
 
! Отговори
хъ преди 7 години
сега да не вземат да осъдят машиниста?по аналогия с оправдани шофьори и прегазени пешеходци на "зебра", щото там те нямали предимство и не се съобразявали с ПТО
9
1
 
13
 
! Отговори
Ч. Дарвин преди 7 години
Естествен подбор!Влакът ще пребъде...
8
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народа масово опростя и оскотя, независимо дали става въпрос за тъмно сините или за обикновените българи. Усилено с превръщаме в пълни ***.
7
4
 
34
 
! Отговори
Истината преди 7 години
В този случай има куп нередности:1/ Шофьорът или е без бнижка (вероятно не може да чете и пише) или се е сдобил неправомерно с книжка, но знае че КАТ няма да го санкционира и си шофира2/ По пътищата на България се напълни с такива "шофьори", които не знаят основни неща от Закона за движение по пътищата, но КАТ нищо не прави3/ КАТ, както винаги през последните 27 години, спи и нищо не прави, а щом КАТ не изпълнява изискванията на закона към него, то най-добре е КАТ да се ликвидира.
6
5
 
13
 
! Отговори
Мелиха преди 7 години
Автомобил удари влак... Но,автомобила не носи вина, защото е обект, субект е причина, т. е. шофьора, вероятно неправоспособен, но и пътничката, която вероятно е знаела това... Но, може и да не е така... Отдавна не вярвам на разледващите полицай.
5
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега едно разследване за произхода на книжката на шофьора!И който му я продал да лежи в панделата.
4
1
 
31
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Сега остава БХК да осъдят БДЖ ,че прелеза не е бил охраняван и ,че един не знае правилника ,че на прелез се спира и ,ако не иде влак преминаваш.
3
3
 
29
 
! Отговори
Пророк преди 7 години
В следващите години ще има случаи на паднали в пропасти (защото не осъзнават, че не могат да летят), удавени (защото не съзнават, че не могат да ходят по вода) и т.н. жертви на тоталното оскотяване на човечеството.
2
3
 
36
 
! Отговори
хъ преди 7 години
хората станаха много нетърпеливи, за къде са се разбързалитрагедия
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и за къде е бързал таткото,да си откара детенцето в болница? вече никой не мисли като кара,просто натиска *** на газта