Баба Донка "нахрани" със 125 бона апашите, сега няма какво да яде

Останах без стотинка, тюхка се сега възрастната жена
Обновена: 8 дек 2016 17:16 | 8 дек 2016 15:07,
294
Баба Донка "нахрани" със 125 бона апашите, сега няма какво да яде
Кадър: Нова тв

Баба Донка не спира да плаче. Жената, доверила се на непознат мъж, му дала всичките си спестявания, които събирала в продължение на години от наеми.

Мъжът, който я излъгал, се представил за приятел на сина й. Обяснил, че спечелил от тотото, но му трябват малко пари, а в момента няма възможност да ходи до банката. Баба Донка му дала първите 5000 лева.

После наглецът предложил на наивната жена да си купи апартамент, на изгодни цени - като за нея. Жената пак не се усъмнила и дала останалите пари. И така на няколко транша възрастната жена дала общо 125 000 лв. на телефонните измамници.

Сега баба Донка кърши ръце и плаче: "Останах без стотинка! Не спирам да "превъртам" и да мисля как стана всичко", тюхка се възрастната жена пред Нова тв.

Вчера ви разказахме за удара на годината и премеждията на 76-годишната жена, която е от София и живее сама, тъй като синовете й работят в чужбина.

От полицията съобщиха, че бабата е собственик на няколко имота в столицата. Част от парите вероятно е държала у дома си, а друга е изтеглила от банка.

Случаят се разследва от второ РПУ и СДВР. Тепърва ще се проверяват и банкови транзакции за теглене на пари от жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Щом взима наеми, тази жена плаща данъци! А за да има няколко имота, значи някой някога Е РАБОТИЛ И Е СПЕЧЕЛИЛ ПАРИ С ТРУДА СИ, за да може да купи имоти!"Откъде знаеш, че плаща данъци? Всъщност по-вероятно е да станем свидетели на Второт пришестви, отколкото да видим хазяин да плаща данък в България.Някой някога може и да е работил,но тази жена е реститутка,която не може да очаква съчувствие заради СОБСТВЕНАТА СИ АЛЧНОСТ.Има достатъчно,за да продължава с безсмисленото си живуркане:)
181
3
 
35
 
! Отговори
РамбоСилеН преди 7 години
Баба клошарана, прилича на чудовище, неподържана и раздърпана, а има скътани стотици хиляди. Селски народ сме си....
180
4
 
29
 
! Отговори
ЦЕКО преди 7 години
Бабата не е за жалене имала - дала.Друг е въпроса от къде ги е събрала/реститутка/.Аз цял живот съм работил/ имам 36 години/ ,като учител в средно училище и дори брутните ми заплати не правят -125 000 лв.Да не говорим за спестяване ! Подобни "бабки" след демокрацията се нагълтаха с пари от реституции.Но в природата има равновесие: от къде дошли -там отишли !
179
11
 
8
 
! Отговори
Рали преди 7 години
Завиждайте!!!! Защо защитавате крадците?? Няма толкова *** народ, по-добре ли се чувствате?
178
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полакомила се била, според вас.Щом има синове, сигурно има и внуци и си прави сметката на всекиго да остави по един имот. Помислете си как разсъждават вашите родители и бабите ви, когато се видят с пари? Най-напред мислят какво да купят на децата и на внуците си, нали? Чак после мислят за себе си.Важното в случая е откъде изтича информация кой старец е заможен. Кой събира тази информация и от кого - от съседи и роднини или от данъчните служби? Или имат осведомители в службата по вписванията?
177
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горката останала без една стотинка, само с няколко стотин хиляди под формата на недвижими имоти. Да се смееш ли, да плачеш ли?
176
4
 
2
 
! Отговори
Моше преди 7 години
Баба тонка шъ'йде на Моше краставицата
175
4
 
9
 
! Отговори
Не ви ли е срам! преди 7 години
Не всеки е длъжен да бъде достатъчно умен и досетлив. На полицията работата й е да предотвратява такива безобразия.Как пък повече от 20 години не успяха да пресекат тези отвратително нагли "ало измами"?Щом взима наеми, тази жена плаща данъци! А за да има няколко имота, значи някой някога Е РАБОТИЛ И Е СПЕЧЕЛИЛ ПАРИ С ТРУДА СИ, за да може да купи имоти!Вие се нахвърляте със злост не на онези, които мамят, нито на тези, които не си гледат работата, а на собственичката на спечеленото с труд!
174
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи въпреки, че има няколко имота от които събира наем, бабата се полакомила за още един...? Ами трудно ми е да я съжаля някак си.
173
0
 
21
 
! Отговори
едино преди 7 години
....и защо медиите не отразиха подобаващо вчерашния протест пред парламента питам аз?!!!
172
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Може да и се подигравате, но си задайте въпроса дали, ако тя беше майка на Плевнелиев /да речем/ престъникът вече намаше да е разкрит?"Такива рентиерки като тази от снимката са от най-фанатичните последователи на тъмното синьо, деформаторския блок и Плевнелиев. Така че да ходи да си търси парите от Плев.нята:)))
171
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи в България да си кредитен милионер е почтено и престижно, но реститут - било престъпно.
170
0
 
22
 
! Отговори
Кочо преди 7 години
Едно не мога да разбера, какво ни интересува, имала дала. Аз нямам 125 000 лв., това автоматично значи, че не мога да ги дам. Освен това не съм сигурен дали има престъпление, някой и казал нещо тя дала пари ... . Пак опираме до тази пуста алчност, на 76 г. имала няколко имота в София, закакво и е още един апартамент не ми е ясно. Освен това, какво значи останала без 1 стотинка, има няколко имота сиреч има и пари, просто не са кеш, така де тя пак си има повече пари от мен, а аз имам какво да ям.
169
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки ден по новините се съобщава за тези кражби, всеки ден продължават да им хвърлят пари през терасата, да дават пари за колет, за тото, за златни пирони, климатици... Мало.умен да си щеше да си разбрал за ало измамниците.
168
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Бабата е искала да инвестира. От намеите на реституираните й апартаменти се е събрала някаква сума, която тя е решила да инвестира в нещо познато, което й носи пари - в следващия апартамент. Доста народ така си даде парите на разни брокери и после пи по една студена вода. Ккава е разликата?"Глуп.ости!Брокерски компании,които да купят имот без да те измамят има дотатъчно.Дъ.ртата рентиерка обаче е подивяла от алчност и се е хвърлила на първото предложение,което й е изглеждало суперизгодно!
167
4
 
8
 
! Отговори
edinо преди 7 години
Тези дни патриотите лансираха идеята за 300лева пенсия и как да ги оборят сега, като настроят хората срещу пенсионерите. естествено.Разделяй и владей винаги е работило идеално, още от римско време.По долна гнида от Бойко няма...готов на всичко да пие кръвта на народа!!!
166
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицията хич да не се занимава с тоя случай.Достатъчно сериозни проблеми има, за да разследва глупостта на една реститутка-рентиерка, която като чичо Скрудж си е събирала пачките в чекмеджето, докато клошарите на улицата събират ***. А глупостта й се нарича алчност - предложили и по-евтин апартамент и алчните й очички светнали, та си загубила ума и си е дала парите. Сякаш не й стигат останалите имоти.
165
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всички злобарчета - само да не ви се случва.(все пак) Но, не сте застраховани де като станете на тези години... . Така че,...Не знам защо плюете по жената, че си ги била събрала. Ами какво ще кажете за кредитните милионере, а? Или на тях е позволено и ви изнася.
164
5
 
11
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Реститутка дваисет и седем години си е живуркала сега реве ...пък и нали има имоти живуркането ще продължи- никаква милост за такива...
163
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА ТРЪГВА ДА СИ СЪБИРА НАЕМИТЕ, ЗА ГОДИНА - ДВЕ ПАК ЩЕ ГИ НАТРУПА.