Хитрино: Борисов – почетен гражданин! Той: Чест е!

Званието се дава за изключителен принос за преодоляване на щетите
21 дек 2016 16:10,
104
Хитрино: Борисов – почетен гражданин! Той: Чест е!
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов бе обявен за почетен гражданин на Хитрино. Решението е взето от Общинския съвет на селото вчера.

Това стана ясно от профила на министър-председателя във Facebook, където той публикува документа на съвета в Хитрино.

Още по темата

"Благодаря. За мен е чест", пише лидерът на ГЕРБ.

От решението на Общинския съвет в Хитрино става ясно, че званието се присъжда на Борисов заради "изключителния му принос за преодоляване на щетите от бедствието" на 10 декември.

Тогава влакова цистерна експлодира и разруши половината село. Жителите му бяха евакуирани докато не бъдат изтеглени авариралите цистерни. Едва вчера хората започнаха да се връщат по къщите си.

Борисов е обявен за почетен гражданин на Хитрино и "заради личните му заслуги за помощта, която общината и жителите ще получат от държавата и ЕС за възстановяване на щетите".

Документът е подписан от председателя на Общинския съвет в Хитрино Мустафа Ахмед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
28
 
! Отговори
опа преди 7 години
Ей баце се издигна.друго си е от трагедия имидж да трупаш.и там лентичка да резнеш.евала баце.велуик си.след теб само магнолии растът
48
4
 
34
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Някой може ли да ми каже какво точно свърши тиквата там и доколко с присъствието си големия "разбирач" всъщност е пречел на хората да си свършат работата .
47
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЕГА ТОКУ ВИЖ НАПРАВИЛИ ХИТРИНО ГРАД, ЩОТО НЯКАК Е НЕУДОБНО СЕЛО ДА ИМА ПОЧЕТНИ ГРАЖДАНИ.
46
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сънародници, това не може да е вярно. Кой нормален човек ще приеме такава "награда"? Та това е подигравка с паметта на жертвите! Побързо да идват изборите, защото това не се издържа повече. Къде е расъл Борисов? Кой го е възпитавал? Срам и позор!
45
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ГЕРОЙ.А сега из Хитрино шетат хората на Карадайъ и те именно разпределят парите.
44
2
 
28
 
! Отговори
ДА ВИ СЕ НЕ ЗНАЕ преди 7 години
ТОВА ПЪК КАКВО Е? НЯКОЙ ВЕЧЕ СЪМНЯВА ЛИ СЕ ЧИЕ ДЕЛО Е ВЗРИВЪТ В ХИТРИНО. ЕДИНСТВЕНИЯТ. КОЙТО ОБРА ДИВИДЕНТИ ОТ ВЗРИВА В СЕЛОТО Е ПОЧЕТНИЯТ ГРАЖДАНИН "СЕЛЯНИН" БОКО ТИКВАТА. НЯКОЙ СЪМНЯВА ЛИ СЕ ЧИЕ ДЕЛО Е СЛУЧАЯТ ХИТРИНО - НА МУТРАТА. ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЛУЧАЯ МОНИКА ЛЮИНСКИ, САЩ БОМБАРДИРАХА ЮГОСЛАВИЯ. ПОМНИ ЛИ НЯКОЙ ВЕЧЕ СКАНДАЛЪТ С ДЖИПОВЕТЕ УЖ ЗА ГОРСКИТЕ, А ГИ ПОЛЗВА БОКО ТИКВОКА? А ТЕ СА ЗА ОКОЛО ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА-ТОЛКОВА, КОЛКОТО СЪБРАХА ХОРАТА ЗА ХИТРИНО. ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ГЕРБ
43
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, и това доживях България не е имала толкова самовлюбен премиер. Толкова правителства се смениха и никой не си позволи това кощунство. Защо не го направите и почетен гражданин на Горни Лом? Там също загинаха хора. Потрес!
42
1
 
23
 
! Отговори
светнат преди 7 години
Хитри са в Хитрино - ама Байхой е в оставка и няма да ги огрее.
41
0
 
30
 
! Отговори
замислен преди 7 години
Последно - "Почетен гражданин" или "Почетен селянин" на Хитрино?
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако се окаже, че държавата която този управлява, е виновна за нещастието? Или като обвиниха машинистите, всички други са невинни ангелчета?
39
22
 
5
 
! Отговори
Питам преди 7 години
А за другарката Нинова няма ли отличие, дето плюеше по Борисов и питаше какво прави в Хитрино като е в оставка?
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-правилно е Почетен селянин! Нищо лошо за живеещите на село!
37
2
 
24
 
! Отговори
Пълно безумие! преди 7 години
Да загубиш близки хора,да загубиш всичко-дом покъщнина,да живееш незнайно докога във фургон,да ти смачкат достойнството с жълти стотинки "помощ за пострадалите" и накрая да издигнеш в култ главният виновник за трагедията на толкова много хора-не само в Хитрино,си е чиста проба мало-умие.Потресаващо! И паметник да му издигнат и с дарове да го дарят,че бан-дюгите в България не си напълниха гушите за сметка на това отчайващо глу-паво население.Фактите са налице Обидените да се замислят,ако могат!
36
2
 
25
 
! Отговори
(-_-) преди 7 години
Почитен гражданин на село? Хора умряха, бе! Засрамете се малко! Ако тия наглеци не бяха приватизирали бдж товарни превози, за да може частника да върти печалба, дали щеше да се стигне до тая трагедия?
35
1
 
26
 
! Отговори
Th преди 7 години
Тая престъпна шайка наренена ГЕРБ докара хората до пълно оскотяване. От къде накъде този ще е почитен гражданин? Той лично ли спаси човешки живот, той лично ли гаси пожарите и обезопасява района? Прехвърлил е едни пари от предвидените в бюджета за бедствия и аварии на селото и стана герой. Прехвърлил е повече за да има за кмета и сега ще слушаме колко добре се била справила държавата. А къде бе държавата когато трябваше да контролира и инвестира в жп превозите за да не се допуска този инцидент?!
34
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кмете, кмете.. Нали знаеш че бързата ку'чка слепи ги ражда. Сега доста хора ще си преосмислят съчувствието и помощите. Защо намеси политиката. Макар че на всички стана ясно, че сте първи дружки. Бисер, Мизия, Аспарухово нямаха този късмет.
33
1
 
11
 
! Отговори
Eni4er преди 7 години
Яшасън (да е жив).Бойко ага стана почетен СЕЛЯНИН
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Община Хитово и село Хитово ще получат от държавата и ЕС". Още не са получили помощта и са го наградили. И за какво? На него това му е работата и освен това парите не си ги дава от джоба. И ние глупаците пращаме есимеси. Къде е сега Гала от "На кафе" да реве,че събраната сума е малка. Разбирам хората, които не участват в благотворителност. Именно заради такива ситуации. До тук бях!
31
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото оБамата заслужава Новеловата награда за мир с толкова жертви, толкова и Бойчето високата чест на пепелището, което създаде!
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 30Реално нищо, не съм казал че аз съм рискувал, но други го направиха, аз само чинно си плащам данъците, та да може да има пари за помощ на нуждаещи се а не на преяждащи. Тарикат не съм, пинизи всеки знае, а ти добрувай, не мрази, обидата си е обида, мисли.