Да си богат, а да нямаш професия: Сашо Дончев за пошлата култура

Бизнесменът гостува в "Провокативно" по Bulgaria ON AIR
Обновена: 19 фев 2017 08:21 | 19 фев 2017 07:30,
21
Да си богат, а да нямаш професия: Сашо Дончев за пошлата култура
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бизнесменът Сашо Дончев е гост на “Провокативно” по Bulgaria ON AIR на 19 февруари. Той ще коментира темата за дарителството и защо голяма част от по-богатите българи не отделят средства за благотворителност.

“В България има страшно много хора, които видимо са богати и никой от нас не знае защо. Тези хора никога няма да дадат пари. Няма как да обяснят откъде са ги взели. Но тези хора с парите си причиняват много зло на обществото. Ако говорим за благотворителност ние трябва да разглеждаме и причините, които предизвикват това ние да жертваме нещо от себе си, да откъсваме – дори когато не ни е излишно да го правим. Нечестно спечелените пари прозвеждат само лоши неща за обществото", смята бизнесменът.

"Първо, най-главното е лошият пример за младите поколения, че може да не се работи, може да нямаш професия, да нямаш продукт, с който да си известен на пазара, и да си богат. Лошо е, че тези пари създават оная лошата, пошлата култура. Само един пример – чалгата. Чалгата я създадоха тези пари, нечестно спечелените пари. А останалите хора, които печелят по честен начин на базата на таланта, на умението, на труда си – аз не мисля, че би било справедливо да кажем, че те са скъперници и неготови да споделят", отсече гостът на "Провокативно".

Цялото интервю с бизнесмена Сашо Дончев гледайте в “Провокативно” в неделя от 10:30 по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Софиянски преди 4 месеца
Дончев е честен бизнесмен.И той като Борисов, Костов, Семеон Сакс..ски и мен не е е откраднал една стотинка.Всички с кървав труд са спечелили милионите - аз гарантирам.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плоският данък докара мизерия.
18
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Така или иначе доста е прав!
17
0
 
10
 
! Отговори
Съвременник изцяло преди 7 години
Откакто и този "бизнесмен", напълно разкрит вече и от газовите му потърпевши създатели, започнаха да го лансират по този тв канал, значи някой злоумишленик се докопава и до тази телевизия.
16
0
 
28
 
! Отговори
r преди 7 години
Помня още преди 10 години синът на г-н Дончев караше Порше Кайен и беше с охрана, ходеше по чалгаджийски заведения и среди. Колко смешно 20 годишно момче беше и точно този човек да говори такива работи :-)
15
0
 
30
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Омерзен съм от отвратителни демагози като това ни.шожество Дочев. Крадеца вика "Дръжте крадеца". Такива ***, като това лице яхнаха нашия *** и покорен народец и сега дават интервюта по телевизията. Дончев нека да не забравя българската поговорка "лакомо ду.*** кръв се.ре". За всичко се плаща дончев, и твоят ден ще дойде да плащаш за греховете си. Като ти гледам търбуха, не ти остава много време...
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да си полезен на обществото и без да участваш в благотворителни каузи .... но си е друго да говориш от позицията на назначен за милионер какъвто е Дончев.Просто бъди коректен към клиентите, не им смучи кръвчицата и създай повече работни места тук в България и ще си много полезен
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Priatel na lukanov ilia pavlov kostov vse milioneri mutri s borisov ok kakto s tia deto sa na vladt e toi velikia milioner don4ev v 4asnoto mu u4ilischte koi deza u4at????ne tesi s 460 lv na m roditeli
12
0
 
20
 
! Отговори
Истина преди 7 години
Останалите хора, които печелят по честен начин са нападнати и изнудвани от НАП . Тази служба НАП въобще не са честни и не работят по счетоводни реввизии ,
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Over gas milionera schaacko na bogatite mutri dezata u4at v 4asnoto mu u4ilischte onihofren4eta uj otli4nizi v vs 4asni u4ilischta dezata sa na bogataschi i s previlehii islisat tapi no s diplomi posle v london bakalavar platen i tova eimasch li pari v bg i profesor diploma kupuva6
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Сашо Дончев бе назначен за капиталист от др. Луканов като му даде тръбата за газ . Седи си нашия на тръбата и слага надценка , ти това му е работата . Такива наглеци сега ръсат мозък и морал . Боже господи от къде я взе тази партия БКП-БСП , която съсипа Държавата .
9
1
 
27
 
! Отговори
oeruio преди 7 години
Основният спонсор на Слави чалгаджията се изказва срещу чалгата, това не го схващам!По костово време служителите на Овергаз седяха без заплати, защото Славчо бе в затруднение, но пък Сашо Дончев ги водеше под строй на чалгаджийските му представления...КЪСА ПАМЕТ!
8
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е точно тоя да говори за честно спечелени пари, е малко нагло! Ама това е България все пак! Тук най-големите мошеници се издигат на пиедестал.
7
0
 
32
 
! Отговори
с няколко думи преди 7 години
Приказките на тоя са си чист цинизъм демек не ме гледайте мен аз съм чистичък те другите са лошите гн.ида.
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да е прав, само дето и на него не са му супер-чисти паричките, да не се прави на ударен
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако имахме истински главен прокурор, след признанието си, "че предложил на ТЕЦ Пловдив да минат на газ и спестените пари да му ги дадат" трябваше да бъде осъден да върне парите с лихвите. Нито е открил или патентовал това ноухау, ако му някой му каже, че открил как да вдигне печалбите на ГазОвър, едва ли ще се съгласи да му даде печалбата. И с такива не особено интелигенти хора, които гледат държавната софра искаме да просперираме. Всички комунални услуги трябва да се предлагат от държавата.
4
2
 
38
 
! Отговори
Край преди 7 години
Майко мила и този заговори за честни пари. От двайсет години посредничи между държавните газови фирми на Русия и България. Сигурно не за да останат едни пари а щото България и Русия не могат да се намерят.
3
0
 
32
 
! Отговори
saki преди 7 години
Сашо ко праат твойте протежета Кунева и Слави Шоумена ?
2
3
 
36
 
! Отговори
а ти преди 7 години
не че се заяждам, ама тоя бизнесмен каква марка е запазил, какво произвежда и с какво е известен на пазара..... Тука в БГ-то от 100 бизнесмена ЕДИ ако има "честно спечелени пари" ще е добре!
1
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутрагенска държава.