Царят за Бойко Борисов: Явление! За Македония – спокойствие

Да пожелаем успех на Борисов, призова Симеон Втори
28 апр 2017 18:36,
101
Царят за Бойко Борисов: Явление! За Македония – спокойствие
Снимка: архив, Reuters

"Интересно е, защото постоянно се говори, че след 1989 г. никой премиер не е повтарял мандата. Така че тук вече има едно много интересно явление. Да му пожелаем успех." Така Симеон Втори коментира третия мандат на ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов.

Царят обаче отказа да даде оценка на работата на служебния кабинет на проф. Герджиков преди края на мандата му, "за да не изглежда, че е комплимент".

"Тепърва ще се произнесем по тази тема", каза той пред "24 часа".

"Нека сме реалисти и спокойни", каза Сакскобургготски на въпрос за мястото на България в региона в момент, в който в Македония има напрежение, а Турция е след референдум.

"Да не реагираме емоционално, защото има много неща, които в даден момент звучат драматично, а като мине времето, почти човек не обръща внимание на каквото било. Така че трябва най-вече да сме спокойни, но да действаме и да се обръщаме към институциите, които биха имали необходимото влияние", коментира той.

Попитан за албанската платформа и случващото се в Македония, царят каза: "Това са явления, които се наблюдават и в други страни с езиковите теми".

"Трябва да се наблюдава процеса в Македония много внимателно и ролята на Европа, която е ключова, защото Македония нали кандидатства за ЕС, а ние, с нашия относително скромен за момента опит, можем да помогнем също за нещата да се движат по един по-положителен начин", смята Симеон Сакскобургготски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до-фЮЧОИ-ТИ-НЕ-СИ-В-ЧАС...-РУСНАЦИ-ПО-ПРОИЗХОД-НО-И....-ПО-ДУХ...ЕКАТЕРИНА-ВЕЛИКА-И-СТАЛИН-СА-ПОВЕЧЕ-РУСНАЦИ-ПО-ДУХ-ОТ-ВСЕКИ-РУСНАК-ПО-ПРОИЗХОД...ЧЕТИ-ПОВЕЧЕ-??!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до оня умник е бе в зора 18 часа ко не спреш да ми пипаш тв ще те дам на институциите писна ми оттеб близо *** ловешка
49
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрият политик би казал : - Да пожелаем успех на работещите и пенсионерите под вещото управление на успяващия Премиер генерал Бойко Борисов . Да му пожелаем успех и полезно сътрудничество с Президента на България генерал Румен Радев .
48
3
 
2
 
! Отговори
1453 преди 6 години
Туй рашките се сгърчиха от яд само при мисълта че Любимия Сталин им ликвидира Романовите.
47
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си вземе кубето и Черни връх заедно със снега ако е останал.Разбрах че имал претенций и за Черни връх.А баща му беше истински българин.Пред Хитлер ,,Ако прата бг.войските на източния фронт,то те ще преминат на страната на руснаците заедно с кухнята.След това се знае какво става с него.
46
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският народ не търси на работата лекото и на баницата мекото , а волю или неволю спазва Закона за минималното усилие . Четете световната класика , в частност Джек Лондон . Да се клевети българският народ е бумеранг деяние .
45
5
 
6
 
! Отговори
Кротко преди 6 години
Охридска Македония е БЪлгарска.Албанците са християни,Има древни опапни племенни групи помохамеданчени които не са албанци..АМАн от нагли американски наркомани диверсанти..
44
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че царят не е на мястото на Борисов, досега щеше да опоска всички имоти и пари за 3 мандата. Бързо го махнаха този некадърник и негодник.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добър крояч и шивач :) А Бойко е престъплението , което трябва да ни обсеби , след като унищожи по малките такива от него :). И когато всичко приключи ще дойде един строен и висок - морално -човек с български корени но но чужд манталитет , който сега ни наблюдава и се занимава с една жена , която ще го подкрепи , защото е неговата най голяма страст и тя ще оправи България а именно жена с името : Икономика :)
42
5
 
12
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Това явление не спира да краде и да си бетонира трона като диктатор. Знаете кой е виновен за явлението Борисов, естествено че царят.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
царя какъв възпитаник е?
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баща му Цар Борис III беше един от най-великите българи при който гърците работеха за златни левове в България и при който България беше една от най-велики сили в региона.
39
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До водач на МПС Засега сме мършава и гладна котка. И тигър няма да станем, докато цялата политическа с..ан не изчезне завинаги от политиката. Ужасно се краде, огромна корупция, и никой не мисли за обикновените хора и за България. Жалко е, че цветът на нацията- млади, образовани и кадърни българи, напуснаха страната и няма да се върнат.
38
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярвате ли в прераждането? За мен Бойко Борисов е прероденият Стефан Стамболов. Като гледам Борисов и неговата мъдра политика за България, сякаш виждам Стамболов пред себе си. Дори и по външност му прилича. След управлението на Стамболов сега отново за втори път от 100 години насам имаме истински държавник в България и добър управник, който прави всичко за България. Той ще оправи България
37
2
 
15
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 6 години
ДА БОКИЧА Е ЯВЛЕНИЕ НО БЕДСТВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ!
36
9
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Борисов е явление... - Нинова - давление...
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чип 35Ти нали си чипиран? Е, проблемът ти е в дезинформацията: този "посланик" не го уважават на Запад. Ходеше с кръпки на лактите, а царицата с гуменки на пазар в Кран Монтана преди 20-на години, всичко проиграл! Е, взе "си" имотите обратно - като има *** да му ги "върнат".
34
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къв цар е Пълен ***
33
4
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Я мадридския крадец хвали банкянския крадец!Няма ли кой да изхвърли ***?
32
17
 
8
 
! Отговори
Чип преди 6 години
Сменете си чипа, коментатори!Както и да кажете, истината е една - това е цар и точка. Други народи биха платили да имат такъм "посланик", а вие...