Борисов поздрави работещите българи: Здраве, воля и успех!

Нарече ги "локомотивът на държавното развитие"
1 май 2017 16:51, Петя Славова
94
Борисов поздрави работещите българи: Здраве, воля и успех!
Снимка: архив, Булфото

Обръщам се към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани. Това се посочва в поздравление на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по повод на Деня на труда - 1 май, публикувано на интернет страницата на партията.

По думите на Борисов работещите хора са локомотивът на държавното развитие, те създават силната икономика, която е определяща за високите доходи на всички граждани.

"Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно", посочва Борисов.

"Трябва да обединим усилията си в името на общата цел - да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца. България се нуждае от обединение, труд и просвета", посочва още той.

По случай празника Борисов пожелава здраве, силна воля и успех.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още по темата: Бойко Борисов1 май
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
13
 
! Отговори
жерико преди 7 години
Баце пише история и един ден ще го изучават в училищата.Не напразно се е изтипосал така на снимката.Трябва му само едно ореолче над главата и ще стане ангелче.А църквата ще го направи светец иконите с неговия образ ще са във всяка църква а бабите ще се молят на него вместо на Господ.
32
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Т.ъпи гербари , погледнете Франция ! Там се борят срама НАЦИОНАЛИСТИ да не спечелят , а СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ ги направи управляващи !
31
1
 
15
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 7 години
... локомотивът на държавното развитие...--------------------------БДЖ е оставено на доизживяване /с Боко/! - също е подходяща метафора
30
1
 
26
 
! Отговори
кевин оуенс преди 7 години
Аз ще поздравя Борисов като хвърля по дебелата му мусура една касетка развалени турски домати ей така за 1 май
29
1
 
33
 
! Отговори
Бай Корлеоне преди 7 години
Снимката кърти - какво ще тази ТИКВА, между ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ?
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички в парламента са хрантутници , крадци и измамници, начело със зеленчука от Банкя
27
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зеленчук , как не те е срам на 6 милиона народ 240 депутата и 17 министерства , започна ли да усвояваш и европарите за офшорките
26
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво Борисов! А ти знаеш ли с какво се движи локомотива? Ако не знаеш да ти кажа! Преди с въглища, после течно гориво, сега ел. Енергия. Респективно не можеш да държиш локомотива гладен и мизерен без ремонт, са му накачулиш триста вагона с товар и още толкова вагони с пътници гратисчии и да чакаш да тръгне... Ем няма да е господин Борисов. С мойта мизерна заплата едвам успяваме въобще да се храним... Респективно запалим локомотива. Ти искаш да теглим. Сега и постна пица няма, барем дай хляб!
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбира се че ще ги поздрави, нали от тях се храни!
24
5
 
9
 
! Отговори
Хитър Петър преди 7 години
До номер 33Ти луд ли си? Вече 2 оставки на Борисов и пак на власт. За какво е трета, четвърта и пета оставка, като пак ще се върне на власт? Няма само на избори да си играем и държавата да харчи милиони всяка година, защото Борисов решил всяка година да си подава оставката.
23
3
 
20
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
"Работещите българи - локомотивът на държавното развитие". ------------------------------------------------Само 2,5 мандата му бяха необходими, за да го проумее. Може да не се движи много бързо мисълта му но е в правилната посока. И все пак: ПОЗДРАВЛЕНИЯ и ЕДИН ГОЛЯМ ТИКВЕН МЕДАЛ за Бойко.
22
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Na vas ne vi trebe demokraciya prava,svoboda,trebe vi edin curvul s toyaga kato Airdogan pasha.Boi po dinite i koi prikazva belene,mnogo mislite belene,samo togava shte ocenite lakvo e svoboda i demokraciya paliaci
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само, че на локомотива вече му свършва парата!
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Nikoi dosega ne e pravil nishto za BG,osven edinstvenoto che vlyazohme v EU za da idem da rabotim i da vi pulnim na vas djobovete s pari kato harchim v BG.Boiko zaslujava uvajenie i kolkoto i da smurdite pak toi shte e pobeditel na izborite,
19
1
 
15
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 7 години
Ако не вдигнеш депутатските заплатите с 1000 лева сега веднага, си оттеглям подкрепата за теб. Или вдигаш заплатите на депутатите, или вдигаш цената за моята подкрепа.
18
2
 
26
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 7 години
Целия кабинет на крадливите и корумпираните КАЛИНКИИИИИИИИИ на Асвалт паша-2 на съд и затвор за нанесените огромни щети на държавата и народа.......СРАМ и ПОЗОР е управлението на ГЕРБ ЕООД КОМЕРС в съучастие с Псевдопатриотите-фашистите
17
3
 
25
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 7 години
ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА на мутренско-фашистката-национално коалиция на Тиквата....Бесило за националните предатели и мекерета...Долу картонени генерал
16
2
 
24
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Щом има още балами да му се връзват,що да не се усмихва Тиквоний?Лошия мат'рял да бачка за процъфтяването на Банкянското Слънце,па може и за без пари....
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, добре, че не си е обърнал леко главата наляво, както са портретите, че тогава вече щях да си счупя монитора. Кой фотограф-подмазвач си е позволил такава гавра с националните ни герои?
14
0
 
28
 
! Отговори
321 преди 7 години
Нещо странно стой на тази снимка между З. Стоянов и Хр.Ботев те се обръщат в гроба от това до къде някой докараха България.