Търсят се: Непълнолетните Иван и Цветозара от Плевен

Умоляват се тези, които са ги виждали, да сигнализират на МВР
13
Търсят се: Непълнолетните Иван и Цветозара от Плевен
Снимка: МВР

Полицията издирва 14-годишния Иван–Александър Николаев Кръстев и 13-годишната Цветозара Руменова Найденова от Плевен.

Непълнолетните са ученици в плевенски училища. Те са в неизвестност от 18 май 2017 година от 12:00 часа. Издирват се по молба на родителите.

Иван Кръстев е висок 175 см, с чуплива тъмнокестенява коса, кафяви очи, бяло лице, има бенка на устната, вляво. Със слабо и стройно телосложение. Бил е облечен в черен суичър, тъмни дънки, тениска, кецове – с цвят черно и керемидено.

Цветозара Найденова е висока 164 см, с кестенява коса с руси краища, бяло лице, плътни устни, нормално телосложение, пъстри очи, тънки вежди. Била е облечена със сини дънки, жълта тениска, черно кожено яке, кецове с вишнев цвят. Носила е черна раница с цветни ивици.

Умоляват се гражданите, които имат информация за местонахождението на издирваните лица, да се обадят на телефон 112 или да се явят в най-близкото поделение на МВР, като анонимността им е гарантирана.


13
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 1 месец
САМО ПРЕДИ ДЕН ПИСАХА ЧЕ СЕ УСТАНОВЕНИ И ПРЕДАДЕНИ НА РОДИТЕЛИТЕ .Днес отново тиражират обратна дезеинформираща информация че се издирват на кого да вярваме .Подобре да не им обръщаме внимание .
6
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
играят играта синия кит
не обръщайте внимание на такива статии
5
2
 
43
 
! Отговори
до екстра преди 1 месец
Нормално да са такива коментарите, нали повечето са недорасли да имат свои деца и да знаят какво би било да не знаеш къде е то и как е. Друго си е късния следобед едва издържайки поредния работен ден на работа да цъкаш из сайтовете и да се чудиш къде да напишеш поредната тъпня.

Дано се намерят здрави децата, за да са спокойни и родителите.
4
3
 
9
 
! Отговори
екстра преди 1 месец
Естествено, коментарите са на ниво!
3
8
 
13
 
! Отговори
Един преди 1 месец
13 годишна? Това момиче ми прилича поне на 16 ...
2
22
 
10
 
! Отговори
Нерез преди 1 месец
Хайде стига и вие бе. Момчето припомпва девойката в някоя квартира, вие го превърнахте в национална трагедия. Хормоните кипят, момичето му е пуснало и сега си изживяват едни от най-хубавите моменти в живота. Първите любовни ласки се помнят за цял живот. Оставете го децата да се позабавляват. Само дано използват гумичка, че иначе с тази акселерация, нищо чудно да направят родителите си баби и дядовци на млади години:)
1
28
 
14
 
! Отговори
Stefko88 преди 1 месец
решил е да се жении....културни особености се нарича 14 години при тия етноси си е дърта мома