Ралф – селяндур. Не пиел повече от другите, но излезел ли от Швеция...

Шведското общество е наясно с този тип туристи, отсече Мариела Нордел
9 юни 2017 10:07,
120

"Оказва се, че човекът е абсолютен селяндур. Живее в много малко селце, в което всички се познават. За него казват, че не пиел повече от другите. Но веднъж преминал шведската граница се превръща в звяр", разказа българската с шведско гражданство Мариела Нордел за Ралф Сундберг, който стана известен като "шведът с ритника".

Тя добави, че ако това се беше случило в Швеция, Ралф щяло да го споходи далеч по-мрачна съдба.

"Шведското общество е наясно с този тип туристи и няма как повече да бъдат дискредитирани, но ние самите трябва да вденем, че няма защо да им се прекланяме и, че те не са повече от нас. Ако това се беше случило в хотел в Швеция до минути хиляди организации щяха да се включат да го превъзпитават, обществото щеше публично да го порицае. Щяха да го разкъсат", поясни Нордел пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

В разговора се включи и Светослава Петкова, дъщеря на пострадалата камериерка.

"Психическото състояние на майка ми се влошава. Водихме я само на съдебен лекар, но предстои и преглед при психолог в понеделник. Тя преди това не се е сблъсквала с нападателя. Той е минал покрай нея и е започнал да говори нещо много тихо, тя не го е разбрала попитала е "Какво?" (What?), а той я изритал. Тя ще се върне на работа в хотела. Случилото се е прецедент", разказа Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъже мизерникът не е очаквал, че има камери. Вероятно е пил, но не е бил пиян нито дрогиран и прекрасно помни всичко. На камерата се вижда - движи се по права линия без да залита с различен по тежест багаж в двете ръце (пиян или дрогиран това не може да го направи), вижда жената, спира се и й предлага кекс, тя отказва и си продължава работата, той я рита (без да залитне!). ***, лъжец, страхливец - да лежи и да плаща на жената.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2017/06/10/shvedyt-izviniavam-se-na-bylgariia-mrazia-se-za-storenoto-ot-men.343840
94
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да плати обезщетение на пострадалата жена но по шведски стандарт 10000евро,и да го вкарат в затвора за три месеца но да се знае за провинението от затворниците,нека има малко гърч,да му е за урок.
93
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ралф- *** - шведският аналог на тези, които гласуват за Орешарски!
92
0
 
20
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Не че нещо, ама "What" на английски е "к'во" и се употребява пренебрежително. Но женицата откъде да знае английски. Като цяло обаче това не дава право на някой да я рита в главата. От друга страна не дава право и на квалификации като "се-лян-дур" и тем подобни, ако върнем лентата назад за ритника в берлинското метро нямаше такива отзиви, въпреки, че ром-а, извършил деянието си е абсолютен се-лян-дур.
91
3
 
20
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Само не ми е ясно защо се вдига такъв шум. Нима няма такива индивиди и сред българите? Да го съдят по българските закони да си получи заслуженото и толкова. Благой Рагин си подаде оставка. Няма да е нито първия нито последния турист който прави глупости а Рагин нито първия нито последния българин който да говори глупости. Та "експерти" българи живеещи в Швеция та сълзливи истории на роднини на камериерката... Само не ми е ясно тази Нордел от позиция на каква дава мнение по случая?
90
1
 
27
 
! Отговори
1 преди 6 години
Глоба от 50 000 до 100 000 евро, които да отидат при пострадалата жена. Няколко месеца в бг затвор и доживотна забрана за влизане в красивата ни страна. Мисля, че е справедливо.
89
3
 
16
 
! Отговори
Големи и то преди 6 години
То на морето ходят само говната .А те плуват над водата има ги около Ахтопол ,Созопол ,Несебър няма пречиствателни станции затова има мноо лаййна мнооо ...
88
27
 
10
 
! Отговори
Трезвен е . преди 6 години
Обаче видеото *** кефи мноо !Какво воле и заби като по учебник .Според мен си беше много адекватен даже и много точен .Аз не бих е умерил толкова добре и точно ако съм пиян .
87
1
 
38
 
! Отговори
Вазелинов преди 6 години
Случилото се не е изненада, това е просто резултат от това,че сме евтина дестинация която посещават само евро мизерници и ***, пиандурници и бандити. Ще си плащаме за евтинията. Но такива сме си ние - евтини!!!
86
2
 
18
 
! Отговори
Рагин преди 6 години
По-добре да си траем, че да не избягат шведските туристи. Ще дадем на пострадалата 100 лв. да си мълчи. Шведът по - добре да оставим да си довърши почивката на спокойствие. Дано ритне още някой, че така ще станем още по - известни по света. Това си е вид реклама. По принцип ние сме си *** и изтривалки на западняците, така че ще си ни бъхтят. Такава ни е оресията. По-добре да обърнем и другата буза. Склонена главица брадва не сече!!!
85
2
 
22
 
! Отговори
Алла преди 6 години
Всяко стадо си има ***.Стига с тоя Ралф.Не виждате ли колко е гузен?Ще си плати за изперкването!Форумите в Швеция го заклеймиха повече от нас.Ние да си гледме нашенските бабаити които и капка срам нямат.Нещо ни залютя,като ни ритат свои и чужди.
84
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червен каскет.. Щеше да гласува за Червените касети -ГРАБ.
83
1
 
11
 
! Отговори
65 преди 6 години
Имафизиономия на луд .и мисля,че е такъв.Дано това не е в негова полза.Ако има дело и българин му е адвокат бох го заплюла
82
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добичето си е добиче, дори и шведско. Даже не е звяр както го пишат
81
0
 
2
 
! Отговори
haha преди 6 години
До 44Предполагам имаш предвид обвинителя :)
80
0
 
10
 
! Отговори
Днес гб. преди 6 години
Свободата на словото свършва там където започват границите на всяка медия.
79
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей добре че дойде един шведски *** в България и удари една камериерка, че да покаже българското будно общество колко е против насилието! Той сигурно ще лежи в затвор, ще плати и ще си замине, обаче България е пълна със *** и бабаити, които са по - зле от този и то когато са трезви! Мъже които всекидневно пребиват жените си, децата си,.... онази акушерка от София мед, която нокаутира бебе на няколко дни и още не е осъдена!!!!? Те кога ще лежат в затвора, кой ще ги осъди и вкара!? Ако се действаше както в случая с този ненормален тип, цена нямаше да имаме като нация! Уви не.
78
22
 
11
 
! Отговори
Червен каскет преди 6 години
Червени каскети, как мислите ако Ралф беше роден в България и живееше тук щеше ли да гласува за Орешарски и да вика - " асфалт не се яде" ?
77
1
 
14
 
! Отговори
Дръндер преди 6 години
Най-идиотската реакция е от патриотите. Безценно!
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Щвейцария е така, но в България нравите са други. Боят е педагогически метод. Знаете ли какво ще се случи в Швейцария на родител, който удря своето дете, дори и зад врата. Тъй, че дайте да не започваме да разплитаме от края, защото голямо разплитане ще падне. Тук агресията и тъпотията ти гарантират успех. Да му мислят умните и възпитани граждани.