Twitter за Тръмп, Facebook за Радева!

След 5 години без първа дама, сега новата "наваксва"
15 юни 2017 12:23,
134


Поредица гафове или предварително измислена PR кампания. Въпрос, който си задават стотици в социалните мрежи  около действията на първата дама Десислава Радева.  Какъвто и да е отговорът ясно е едно -  тя не страни от прожекторите, какъвто  беше случаят със съпругата на президента Росен Плевнелиев.  Вместо това обяви, че ще е плътно до съпруга си- президентът Румен Радев. От тогава изявите й не спират.

"Aко президентшата си беше траяла, сега Facebook щеше да е пълен с шеги за рождения ден на премиера. Чудя се от политическа гледна точка това за щедър подарък ли си го брои или за тежка обида", написа във Facebook Драго Симеонов, водещ в "Дарик".

А г-жа Радева, или Dessy, както се е написала във Facebook, се замеси в скандал още преди да стане първа дама. В началото на октомври миналата година тя направи коментар по адрес на Росен Плевнелиев.
 
След това името й отново се замеси в медийна вихрушка, когато се появи с тоалет, който според критиците доста излиза от протокола. Но интересът не стигна дотук.

Последваха нови коментари. Този път около желанието да е плътно до мъжа си, заради което се нанесе в кабинет, съседен на Радев в президентството.

Социалните мрежи пък не закъсняха с коментарите.

"Twitter е за Тръмп. А Facebook си е за Радева", написа един потребител.

Най- много коментари се появиха преди дни, когато около София прайд, г-жа Радева коментира, че покрай изследването на котката й за СПИН, се сетила и за хората с различна сексуална ориентация. Защо - защото те са най-уязвимата група към подобни заболявания.

И все пак вярна на стила си още преди време самата първа дама даде да се разбере какво е мнението й за всичко, след като в публичното пространство откровено написа, че нито е първа дама, нито е генерал Деси. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е смешна втората госпожа Радева.Типично първеню.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най големите кречетала и борци за права от три дни са в мощно анти-умствено изргигване на гърба на Радева.Всяка *** с липса на мозък намери своя звезден миг да блесне с липсата на умствен капацитет.Щяха да я бият с камъни жената, забраниха и да говори, трябвало да седи кротко до мъжът си..и това са все бисери на "защитнички" на права.Слагайте си там никабите либерастки и се радвайте на тоталитарния си джихад,без да притеснявате с отрицателния си акъл хората.
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, когато премиера Борисов дрънкаше дивотии на кило за хомосексуалистите либерастията *** грантове що мълча?Платени анти-ментални комплексари.
61
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добрееее, яко демократична цензура играе в тоя сайт.Може да се лае обидно по Радева, но по платените грантаджии не е позволено.Само да отбележа, че тоталитаризма който налагате ще свърши като тоталитарния комунизъм.
60
0
 
1
 
! Отговори
Соросоидна принцеса преди 6 години
От воя на платените *** е ясно, че Радева ги удари право в грантовете.Браво, Деси.Смела жена.
59
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извода от този ...пост ...не избирай ...*** на ПОСТ : D
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радеви са абсолютно недоразумениено ще ги преживеем и тях.
57
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ох добре че ген. Радев спечели, че след плевнелиев имаше нужда от свестен президент. добре че неизбрхме цецка, щеше много да ни излага
56
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 64 Загубихве това,че заради Цецка дойде русофилът Радев,който се пъчи с натовското си ,камуфлажно обучение.Севернокорейският ненормалник е учил в Швейцария.
55
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 57 Това,че Цецка не става,не означава,че Радев е най-добрият избор за прездидент.
54
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, Цецка е друго нещо. Сексапил, дупе, всичко си има. Ама що не я искат хората? Не разбраха какво загубиха.
53
2
 
3
 
! Отговори
до Анонимен преди 6 години
Митьо Очите е от Несебър, а за Рачков не съм сигурна - някъде от региона. Като слушам думите, които използва ... Хубава жена, хубаво д....
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 111 комента четем 59! Това ако не е ПР, пък на!
51
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИгликаИ Митьо Очите е от Бургас и димитър Рачков е от Бургас, но на мен Най много ми хареса,дуппето на Деса!
50
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
49
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, всички, които плюете Радев - на вас за Цецка ли ви е мъчно, че нещо не разбирам?
48
23
 
11
 
! Отговори
тити преди 6 години
Страхотни са .Най сетне имаме първа дама.
47
22
 
21
 
! Отговори
Иглика преди 6 години
Десислава Радева е от Бургас. Хората, родени в Бургас, са самостоятелни, защитаващи позицията си, твърди, упорити и безкомпромисни. Това, че е съпруга на Президента не я прави безмозъчна и глупава, нали? Тя има мнение, казва го и се обосновава. Защо всички смятат, че трябва да ходи като сянка край него, да мълчи и да се усмихва? Тя не участва в конкурс Мис някоя си. Силна и смела жена!
46
10
 
13
 
! Отговори
ivailo1403 преди 6 години
Псевдодемократите ли само имат право на мнение ??? Жената има право да пише каквото си иска , а на който не му харесва написаното от нея да и опонира .
45
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямото недоразумение, за всички времена, в Президентската инстируция е феята на зъбките