Оперираха Борисов, пак заради менискус

Интервенцията е преминала успешно, обявиха от болницата
Обновена: 16 юни 2017 19:28 | 16 юни 2017 19:24, Веселина Йорданова
104
Оперираха Борисов, пак заради менискус
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисов е бил опериран по спешност поради увреден менискус на коляното.

Операцията е извършена днес в Университетска болница "Софиямед" от началника на Клиниката по артроскопска травматология доц. д-р Антони Георгиев, съобщиха от здравното заведение.

Още по темата
"Операцията премина успешно, като очакваме бързо възстановяване", коментира доц. д-р Георгиев.

Не за първи път премиерът, който е известен със страстта си към футбола, е опериран заради скъсан менискус.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: Бойко Борисовменискус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
нали преди 6 години
Ако беше сред поканените от Симеон за рождения ден нямаше да се оперира. Така му изнася да говори... Няма място един маф.иот сред кралските особи...
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
......ко е куцо магаре и винаги е бил такъвзатова бие дузпите по три пъти...
57
14
 
3
 
! Отговори
Дани Каназирев преди 6 години
С менискус и без менискус Боко пак ще бие комуно- костоветата на избори и ще има драгалевско- позитански рев!
56
0
 
13
 
! Отговори
а б преди 6 години
Какви коментарии!При това в днес бг.Какви ли ще са в нощес бг?Ужас!Ами ако му ги прочетат?Какво ще стане с кръвното Му?Цял народ ще е за реанимация.
55
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали ще доживеем да видим по купените от него телевизии, журналисти като Викторчо и онази кокошка от Пловдив, с тъжен глас и сълзи в очите да казват, днес загубихме след кратко боледуване, нашия пръв и виден държавен ръководител, БМБ. И кратък автобиографичен анализ. А ние българите ще отваряне шампанско, ще се веселим и пием, и ще се питаме, ще дойде ли някой който ще върне ограбеното от нас, да натика слугите му по затворите.
54
0
 
4
 
! Отговори
Zdravna karta преди 6 години
Nai-posle e dochakal svoboden chas za bg doktora....Doktorite v rbg sa tolkoz zaeti...i vse rabotiat bez pari...
53
1
 
16
 
! Отговори
добра вест преди 6 години
ПРОЧЕЛИЯТ ЕДНА КНИГА ВОЖД, ПОТУПАНИЯТ ПО ГЛАВАТА ЛЮБИМЕЦ, ЕКСПЕРТЪТ ПО ВСИЧКО, МАГИСТРАЛНИЯТ ЛЮБИМЕЦ ПАК Я ЗАКЪСА С КРАЧЕТО НО БИСТРИ МИСЛИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МУ ИДВАТ СПОНТАННО
52
2
 
18
 
! Отговори
Бюрото по труда преди 6 години
Тоя жив ли е още, че Тиквите бързо се развалят и лошо мирише.
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Избраха го работа да върши, той мачле играе. И като малък е бил такъв, за това е прочел само една книга.
50
1
 
13
 
! Отговори
12345 преди 6 години
Честно ,като чух че ще има такова събитие с такива важни гости,веднага си помислих какъв номер ще изиграят с Борисов ,просто защото този човек ,който не говори чужди езици не му е там мястото. Но за всичко си има хора -операция на менискус,здравословен проблем -добре измислено.Но това не беше ли планова операция,а не спешна -така си мисля.
49
0
 
18
 
! Отговори
фф преди 6 години
добре ще е бб да про4ете коментарите докато се възстановява!
48
1
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Просто Борисов няма място на такива места.Събрани хора от различни народности и на такова събитие най естествено е говоримия език да бъде на английски.Да ама с преводачи на такова място да отидеш някак си не става.Някой от гостите ще го заговори -с нужното уважение към един мин. председател а той да се пули насреща муДругия вариан е предварително да се каже на гостите,че просто човека не знае чужди езици,та да не го злепоставятОперацията с менискуса е добре дошла-спортист,менискус случва се !
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е заради "увреден менискус" - увреждането е в кратуната на Тиквата. Причината е друга: Симеон II не го е поканил на рожденния си ден, за да не го излага пред аристократичните си гости от Европа. Боко Тиквата пък, за да не излезе, че е пренебрегнат, влиза "спешно" в болница и така да измие срама.
46
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ще му издържат колената като яде за трима, заприличаш е на хипопотам. Тумбака му виси като ковашки мях, а *** му се тътри по земята. И като пусне газ вдига чергите. Кой знае колко му е холестерола, с тези мазнотии с които се тъпче. Остаря, няма капацитет за много неща а иска през него да минава всичко. Не издържа и му личи. А и параноята която ги гони допринася за допълнително натоварване. Приятели няма, само хора за ползване, които после гони. Няма нормална семейна среда, коректив.
45
1
 
18
 
! Отговори
мнение преди 6 години
Претоварил си е жилите от навеждане пред Ердоган. Изпокъсал си е жилите от навеждане. Вчера чух, че туркините, като си тръгват за летен отпуск в Анадола, до границата със Сърбия се носят като европейки. Влизайки в България слагат фереджетата, защото считат, че влизат вече в Турция. Това е лична заслуга на Бойко и неговата партия ГЕРБ. Хвала им!
44
0
 
20
 
! Отговори
ала бала преди 6 години
Как си увреди менискуса? Като бързаше да целува ръка на Симеон Сакскобурготски или да отвори вратата на лимузината?Ако това е гениален ход на Протокола на Министерския съвет за да не се срещнат на рожд. ден -поздравления!Тъжно е все пак как Премиерът ще работи сега, или ще изкара в охолство с инвалидната си пенсия, пък то и ТЕЛК не работят..Ех, мъки и страдания като на най обикновен човек.
43
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързо възстановяване и оздравяване!
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За втори път го оперират заради менискус, щото е дебел и продължава да рита топка. Ама то толкова му е ритането. После що Комарницки все го рисувал объл...
41
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато са му оправяли краката, защо не са му отворили кухата кратуна и не са му налели малко мозък? Толкова нужда има този говедар от интелект, възпитание, образованост!!! Дано получи отравяне на кръвта и утре да празнуваме!!! Отиде ли си, ще въздъхне цяла България, ще се разпадне крадливата му партия която ограби България.
40
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мене много ме притеснява фактът как ще ходи да реже лентички! На носилка ли ще го носят? *** нещо се е поналял последните години, че таман 6 човека ще трябват за целта! Може и с хеликоптер с по-голяма товароподемност, че се с Лилето се качва...Щото има още много градинки, чешмички, спортни площадки, параклиси и други неща да се откриват...И по някой и друг километър от магистрали и тангенти...