Нов протест: Срещу Владо Плацентата, зад д-р Гагова

Бивши пациенти на акушерката искат справедливо наказание
Обновена: 13 юли 2017 08:05 | 13 юли 2017 07:43,
9
Нов протест: Срещу Владо Плацентата, зад д-р Гагова
Снимка: архив "Булфото"

Бивши пациенти на пребитата лекарка от болница "Шейново" Албена Гагова ще протестират срещу насилието за втори пореден път.

Тази вечер те ще се съберат на входа на Южния парк, за да кажат "Не на насилието в здравеопазването", съобщи "Нова телевизия".

Още по темата
Д-р Гагова бе жестоко пребита от Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата. Причината за побоя било желанието на Стоянов да вземе плацентата на бебето си и отказа на лекарката.

Във вторник съдът остави отново остави в ареста бащата побойник. Според магистратите Владимир Стоянов е обществено опасен и затова трябва да остане зад решетките.

Протестиращите обаче са притеснени, че Стоянов рано или късно ще бъде освободен и няма да получи справедливо наказание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тяхна безопасност е да си сложат камери за надблюдение навсякъде и по периферията даже,щот все ги пускат,а те все влизат и то с пропуски навътре,че и охрана не може да им се накара та чак до бюрото,а зад бюрото трабва да има щрак един път,бутон два,щрак трети път на излизане с материала,без материала уж като сега,въобще като банка щом има скъпи неща,а и законче да добият не само на бяла книга или червена,че са на работно място и никой не може да им посяга и от вън и вътре даже да им се перчи.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, не ви ли омръзна вече с тази плацента? Дори майката на бебето се отказа от този ненормален пич.
5
1
 
1
 
! Отговори
ази бре преди 6 години
Сега вече и лекарите стават богаташи от плацента на черно. Не че всички лекари са стока, ама някои само измами виждат навсякъде. Дайте си малко почивка от Фейсбук и Интернет като цяло.
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бе, не разбрах, що не са му я дали тая плацента!? хем му обещали/па може и да си е платил/, хем не му я дали! много мирише тая история!
3
2
 
3
 
! Отговори
Калитко преди 6 години
Трябваше да му я дадат, а не да го карат да пие една чаша околоплодна вода !
2
0
 
7
 
! Отговори
ревизоро преди 6 години
лекари,СЪДИИ,пожарникари,полицай,администратори,,чиновници, и какви ли не, държавната Ясла не изпуска и за нещо под МАСАТА ЛАМТЯТ.Е ЗАТОВА СМЕ СИЛНИ В КОРУПЦИЯТА
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лъжат продават плацентата на хората и трупат пари..Хем на държавна работа на ЯСЛА. Хем на частно . Е ИИИ няма насищанена тая лекарка. и други тук там.