Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"

А иначе си карал танка, нищо, че харчи по 120 литра на час
Обновена: 7 авг 2017 13:06 | 7 авг 2017 13:00, Камелия Цветанова
143
Динко тръгва за Миленко, ще му остави "незабравими спомени"
Снимка: Булфото, архив

Динко Вълев, прочул се като Ловеца на хора, не се е отказал от срещата си със скандалния македонски журналист Миленко Неделковски, който счупи с чук българската паметна плоча на загиналите български офицери и войници на Каймакчалан.

Още по темата

Когато стана това Динко се запъти към съседната страна, за да постави нова плоча, но беше спрян на границата. Сега обаче потвърди намерението си да потърси Неделковски.

"Ще се срещна с него и ще му оставя незабравими спомени от срещата. Приготвил съм му подарък. А плочата, която той потроши, ще я сложа. Щом на управляващите им е трудно, за мен е лесно. Ще я поставя отново. Дали печеля, дали губя, ще го направя за България. Плочата си е подарък към договора за добросъседство и ще я има, независимо какво ще ми се случи", зарече се Динко пред "България днес".

А иначе той беше освободен от ареста, където се озова заради обвинение за нападение, точно преди премиерът Бойко Борисов и македонският му колега Зоран Заев да подпишат договора за добросъседство между двете страни.

Динков коментира, че е много доволен от този факт: "Новият премиер на Македония е много хубав човек и го уважавам. Подкрепят решението за добри отношения за разлика от оня Миленко, който пак се изказва неподготвен".

"Кой е тоя Миленко, бе? Той е никой, че да си дава мнението. Когато на Миленко хората управляваха Македония, тогава той можеше да казва какво да става и се чувстваше безнаказан. Затова си позволи да руши паметници", продължи с упреците Вълев.

Според него Неделковски вече няма право на глас, а и нищо не разбирал. Освен това само насаждал омраза между македонци и българи

"Кой му слушаше мнението, преди да започне да вреди и да говори лошо за България? Никой не го познаваше. Счупи една плоча и взе да си дава мнението. Повечето знаят, че той подкрепяше предишното правителство и сега атакува хората, които искат да дръпнат Македония напред. Сега управлява млад, разумен човек, бивш кмет на Струмица и той вече няма глас и пак се заяде с България", скочи още Динко.

А за престоя си в ареста той е категоричен, че е попаднал там неправилно, заради един "долен измамник", който искал да му бръкне в джоба и да му вземе парите, без да му даде стоката.

"За един шамар и един телефон от 89 лева ме държаха три дни, а наркопласьори и оръжейници ги пускат веднага. Разочарован съм", призна Ловеца на глави.

Според него явно някой иска да го изкара лошия може би, защото си казвал каквото мисли.

"Когато човек има повече последователи, той започва да има и власт. Имам над 180 хиляди последователи в социалните мрежи. Истински хора, а не роботи. Това би могло да е причина, защото отказах и да вляза в политиката", заподозря той.

Засега нямал планове да става премиер, но времето щяло да покаже. А иначе си карал танка, защото можел да си позволи да го зарежда.

"Гори по 120 литра на час, голям звяр е. Не виждам какво лошо правя на някой", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
9
 
! Отговори
ист преди 6 години
Динко не вреди на държавата. Вредни са така наречените некадърни работодатели, приватизатори и застрахователи. Те са ненаситни хищници.
54
7
 
15
 
! Отговори
някой преди 6 години
Ще спра да ви влизам сайта,писна ми с Динко да ме занимавате....ама сте и вие едни динковци....кумир ви е този Динко
53
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя Динко е баси и отвратителни сел&ндур. Медиите непрекъснато се опитват да ни го пробутвате за някакъв герой, но той е Такев само в очите на селя&ндирите като него, които обаче за жалост не липсват в Територията.
52
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миленко се прави на много смел, но набара ли го Динко, от Миленко ще цвръкне мас като от угоена сви::ня. Бегай Миленко, щото този е луд и не говори празни приказки.
51
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Динко!!!
50
9
 
24
 
! Отговори
DNS преди 6 години
Стига с тоя селянин! Не Ви ли омръзна да се занимавате с негови глупости!
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РВти уби всичко детско в мен...DD
48
17
 
11
 
! Отговори
Bg. преди 6 години
Браво Динко,ако всички са като тебе,България щеше да е на друго ниво.Не знам само,защо толкова дуп...авци има които са против тебе.Всички са продажници.
47
6
 
13
 
! Отговори
Пенка1923 преди 6 години
Динко обичам те, ожени се за мен!!!
46
2
 
14
 
! Отговори
гугъл преводач преди 6 години
Динко-сандък кириз бабаит
45
4
 
16
 
! Отговори
РВ преди 6 години
*** верно прилича на мики маус. Я се загледайте. Хахаха
44
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много просто момче, ама сърцато. Понякога тези хора са много по-ценни, отколкото завършилите докторантурата в престижни чуждестранни университети.
43
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо медиите му дават трибуна на тоя плиткоумен селянин?
42
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко и Миленко са като герои от някаква компютърна аркадна игра, където целта е единият да хване другия, нещо като пакман, супермарио или тем подобна.
41
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз със шамар и ще го трупясам,явно си подбира файтарите,напада се по слаби и застарели от него,про руско неандерталче,ходи в Македония да вършиш подривна дейност срещу България,ходи там да сееш омраза пък макетата ако те барнат мой и да те опнат
40
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко с теб сме!
39
2
 
9
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Мики Маус все скача на други анимационни герои. Ако скочи на тикволупий аз лично ще гласувам за него.
38
15
 
14
 
! Отговори
"Патриота" преди 6 години
За какво го плюете само не разбирам? Казал е , че ще отиде значи ще отиде, нали и предния път го каза и наистина тръгна, даже беше платил плочата със собствени пари.Може да е всякакъв но той прави нещо, а не като вас на компютрите некви *** които през целия живот 3 неща не са направили за тази държава и да го обиждат. Преди спаси и някакви хора от горящ автобус? Пак ли е бил цирк и не е трябвало? Моля ви спрете хейта, това че живота ви не струва като плюете други няма да ви помогне...
37
5
 
10
 
! Отговори
Рв преди 6 години
Тоя като е такъв мъж,що не скочи на най- големия враг на България. А именно- тиквуний. Че някъв *** чупил няква плоча е детска пакост в сравнение с тва което прави толупий.
36
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крал Калр и кралица Клара крали крадените кларинети))я кажете как е на английски Бил съм се бил напил и съм се бил бил?