Речено сторено: Нинова дава на съд Борисов

Всички, които я обвързали с "Цанков камък" – пред Темида
62
Речено сторено: Нинова дава на съд Борисов
Снимка: Булфото, арихв

Както се закани преди дни червената шефка Корнелия Нинова ще съди премиера Бойко Борисов и негови депутати.

Причината – обвързали името й с хидровъзела Цанков камък, за който народни представители от ГЕРБ подадоха сигнал в държавното обвинение.

Още по темата

"Главният прокурор ме уведоми, че нямам общо с проекта "Цанков камък" и всички, позволили си да свържат името ми с проекта и с корупция, отиват на съд", зарече се днес Нинова.

Тя заподозря, че обвиненията за връзка между БСП и "Цанков камък" са с цел да се омаловажат усилията на партията за справяне с "паралелната държава".

"Да ни се отнеме правото да претендираме, че автентично и истински искаме да се справим с нея", каза Нинова.

Тя припомни, че е изпратила писмо до главния прокурор, в което пита във връзка с всички направени досега предварителни проверки за "Цанков камък", досъдебни производства, експертизи на документи, разпити на свидетели, по какъвто и да е повод, по какъвто и да е начин, някъде дали излиза нейното име.

"Получих отговор от главния прокурор, за което му благодаря", каза Нинова.

По думите ѝ в него той обяснява, че тя няма нищо общо с тази работа.

"Затова пристъпвам към второто действия, сега всички, които си позволиха да свържат моето име с корупция и "Цанкъв камък" отиват на съд", каза Нинова и подчерта, че това се отнася за всички - от министър-председател до подгряващите го говорители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
4
 
! Отговори
Заповед преди 6 години
Куте,пускай артилерията!
34
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами Бойко откъде се пръкна бе умници.Кскъе беше преди ГЕРБ. Кой го направи генерал от нищо то и защо.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
паралелната държава от 4 измерение стар трек
32
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешката ва Борисов е в негото обкръжение.което ежедневно го подвежда и го поставя в неловки ситуации и смешни положения.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво стана сега,кака Корни го питала ,пък той не знае?Сигурно си е мислила за суджук!
30
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
- Ало Цацаров , имам ли нещо общо с Цанков Камък !? - Не ! - добре , аре Чао
29
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи Курито не е сигурна,дали е невинна,та пита гл. прокурор дали името и случайно не е в списъка с виновниците.Явно не и е чиста много работата.
28
10
 
12
 
! Отговори
ут Буздлужъ преди 6 години
Калеко,я се провери и ти за деменция.Забравяш,че нещо си написал и го пускаш по няколко пъти,старче.Пий си хапчетата.
27
20
 
18
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен .... Тези които не помнят добре са червените бабички, поради старческата си деменция, те затова и са електорат на "Столетницата", която всяка година ги води по клиничните пътеки към връх Бузлуджа, за да ги омяйва с кюфтета кебабчета и сладки приказки за големи пенсии .... останали от времето на светлото комунистическо бъдеще. Хубаво е обаче, че има и хора, които не са загубили напълно паметта си .... Тя затова и кУрнелка още си ближе раните от последните избори ... !!!
26
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кори ако успее да му заведе дела, те поне ще са над 100. Къде ли няма пръст Батката, от гл.секретар когато се извършиха над 140 поръчкови убийства и нито едно разкрито, нелегални цигари, амфети, крадени коли, далаверите с Мяргините и Маджо, дружки бяха в СИК, колко народ пребиха като длъжници, колко бизнеса заграбиха, а после, плащането от всякакъв бизнес за да съществува, завеждането на дела на тези които не искаха да плащат, смазването на Малкия и Среден бизнес, ограбването на НЕК с ветропарко
25
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази сигурно завряния зет и дългия касиер не познава!
24
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доган го направи генерал тоз умник
23
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Некадърните комсомолци на ГЕРБ много ме кефят като пишат тук.Сядаш и четеш как Бойко докарал такъв стандарт на живота че на летище София не могат да кацнат самолетите от Европа:)))
22
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало Ваньо" и това помним гербер смотан.И то ли е по времето на тройната коалиция?А между другото тройната коалиция направи Бойко генерал;)Скрий се някъде, неграмотен си.
21
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов не го съдиха,а осъдиха с доказателства.После ГЕРБ взе властта....
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както беше коментирал един тук, Темида не гледа на очи, но има джобове и не обича да са празни. Наддаването продължава, мизата се покачва. Печели този, който плати повече.
19
14
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До дрън дрън ярина .... Няма нужда да почваме от 1-та световна война, другарю ... достатъчно е да почнем от 09.09.1944, когато се положиха основите на червената нуменклатура на БКП, по-късно преименувана на БСП, както и до националната катастрофа по времето на Виденов, когато се наложи да идва Костов и да въвежда Валутния борд. Последната катастрофа беше управлението на Тройната коалиция с мандата на БСП, когато Пеевски щеше да става шеф на ДАНС, а София се напълни с протестиращи и контра ......
18
1
 
17
 
! Отговори
Бебчо мамин преди 6 години
До дрън дрън яринаНали Корнелия и другите са виновни.Ами има си прокуратура и съд.Подай сигнал с конкретни данни и ги осъди ако ти стиска.Но там е работата че всички бъркат от кацата с мед и си знаят всички тайни.Защо отказват да публикуват списъка на ПОЛИТИЦИ,взимали пари от КТБ?Сещате се защо.
17
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мислите ли, че Борисов говори ей така ?!Тази не може да го осъди, защото е виновна!И Цветаног го съдиха, но не не можаха да докажат вина. Червените знаеха че нямат нищо, но номера беше да очернят острието на ГЕРБ.Естествено - беше оправдан.Но беше очернен и затова не може да участва в управлението на държавата
16
8
 
13
 
! Отговори
дрън дрън ярина преди 6 години
То ако започнем от Първата световна......Какво правим последните години.Нали дойдохме да "оправим"нещата.Е ,хубаво ги оправяме-само пълним гуши.Срам нямате.Вместо да мрънкате че предишнште са виновни,арестувайте ги и спрете да крадете.Нека да дойдат млади,но способни и некорумпирани хора,които да накарат държавата да потръгне.Но не като царските юпита и герберските младежи синове на партийни секретари,чиято фамилия е на държавна служба и които много са се "променили"

Спонсорирани публикации