Светът тръпне и пита: Какво е предсказала Ванга за 2018 година?

Позна идването на Обама, ударите от 11-и септември, Brexit-а....
28 дек 2017 09:30,
125
Светът тръпне и пита: Какво е предсказала Ванга за 2018 година?
Снимка: Wikipedia

Тя е смятана за най-голямата ясновидка на времето си, пише германското издание на "Хъфингтън поуст". Преди смъртта си през 1996 година българската пророчица баба Ванга прави предсказания за докъм 5079-та - годината, в която според нея трябва да очакваме края на света.

Някои от предсказанията на Ванга междувременно са се оказали верни. Например това, че 44-ият американски президдент ще е афроамериканец - прогноза, която Ванга е направила много години преди Барак Обама да спечели през 2009 президентските избори в САЩ.

Още през 1989 Ванга предупреждава за терористичните нападения от 11-ти септември 2001. Твърди се, че освен това тя е предсказала Brexit-а и възхода на т.нар. "Ислямска държава", посочва още "Хъфингтън поуст".

Какво ни чака през 2018-а?

Предсказанията ѝ за настъпващата година са две. Едното е, че Китай ще се превърне в световна сила номер едно, измествайки САЩ от водещата позиция. Второто пророчество е, че на Венера ще бъде открита нова форма на енергия.

"Хъфингтън поуст"посочва и няколко случая, при които предсказанията на Ванга са се оказали неверни. Например това, че 44-ият американски президент ще бъде последният президент на САЩ. С идването на Доналд Тръмп на власт през януари 2017 това предсказание се оказа погрешно.

Въпросът, разбира се, е колко големи са шансовете предсказанията на Ванга за 2018-та година да се окажат верни? Първата прогноза  - за това, че Китай ще бъде новата водеща световна сила - звучи вече познато. Редица медии вече коментираха, че Китай измества САЩ от водещата позиция в света.

Британското списание "Икономист" например нарече китайския правителствен шеф Си Цзинпин "най-силният човек в света" - определение, което досега е било използвано само за американските президенти. Китай набира мощ и по отношение на икономиката. Още през 2015 производството на страната е съставлявало 15,6% от световната икономика.

Що се отнася до второто предсказание, то е по-скоро безпочвено, смята "Хъфингтън поуст". Според Ванга, на Венера ще бъде открит нов енергиен източник. Понастоящем обаче изобщо няма планове за експедиции на Венера, да не говорим за планове да се търсят някакви енергийни източници.

Изданието обаче посочва, че през 2018 "Parker Solar Probe" - космическата сонда на американската агенция за космически изследвания НАСА - ще прави изследвания на Слънцето и за тази цел ще премине покрай Венера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
11
 
! Отговори
10 преди 6 години
Стега сте ни занимавали с бълнуванията на една болна жена1
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълни глупости. За мен е достатъчно едно от предсказанията на Ванга - през 1994 година на световното в САЩ, тя каза, че вижда на финала две Б-та - Бразилия - България. Там не позна, защото италианците ни биха, но пък един индийски знахар позна и финала, и победителя. Значи, смятайте колко са верни предсказанията на Ванга. Сега още 50 години ще ги тълкуват и ще им се приписват разни измишльотини.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За кръстосаните ръце е ясно, но какво е казано за кръстосаните крака не се знае.
62
1
 
4
 
! Отговори
гадатели 7 преди 6 години
През 3011 год разследващите органи ще установят връзка между всички хора от списъка на ИИ. Оказва се, че всичките са работили или работят в РЗИ. Всички са били или са държавни чиновници, които не са затворили баничарниците с персонал на смяна - 1 човек. Така те са позволили един и същ човек да пипа баници и пари.
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено се казва какво е предрекла Ванга чак след като определено събитие се случи. Мсъщност тя те е правила никакви предсказания за бъдещето, но много хорица направиха големи пари с книги за Ванга, пълни с измишльотини.
60
3
 
7
 
! Отговори
добре си спомням преди 6 години
Ванга беше предсказала ,че през 2000 г . светът ще свърши , но предсказанията й не излязоха верни ! През 1995 г. всички наивници започнаха да хивеят като за последно ,да харчат парите си и да се наслаждават на живота защото Ванга била предрекла ,че през 2000 г. светът ще свърши !Да ама светът не свърши ,а наивниците изхарчиха всичките си пари !
59
4
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До 20-Севрюкова е дъщеря на българка и белогвардеец.Наскоро четох за нея,за това си позволявам да,те коригирам.Аз вярвам повече на нейните предсказания.
58
5
 
0
 
! Отговори
гадатели 4 преди 6 години
Тогава всички ще се запитат, какви са тия "кръстосани ръце". Накрая ще се окаже, че това е метод за правилна работа в баничарниците, с която ИИ се опитва да сведе болестите сред населението до абсолютния минимум.Тогава ЧОВЕЧЕСТВОТО ще промени законите по команда на ИИ. През 3010 год закона за кръстосаните ръце ще гласи:"ВСЕКИ БАНИЧАР ТРЯБВА ДА МЕСИ САМО С ДЯСНАТА РЪКА И ДА ПИПА ПАРИ, ВРЪЩА РЕСТО С ЛЯВАТА И НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА КРЪСТОСВА/СМЕСВА РЪЦЕТЕ СИ"
57
5
 
1
 
! Отговори
гадатели 3 преди 6 години
От друга страна страна хуманоидите ще започнат да се присмиват и дори това ще стане СВЕТОВЕН проблем. Няма да има сила, която да преориентира ИИ да не се занимава с баничарниците. Вместо да решава световните проблеми, ИИ ще изведе откритие, което ще бъде формулирано по този начин.Баничарниците ползват методиката на кръстосаните ръце вследствие на , което се разпространяват вируси, болести и накрая смърт сред населението на планетата Земя.Тогава всички ще се запитат, какви са тия "кръстосани
56
3
 
5
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Аз пък Ви предсказвам,че до 5079г. няма да сме живи,та да вуюидим края на света.Носете си новите дрехи и гледайте позитивно на нещата.
55
2
 
1
 
! Отговори
гадатели 2 преди 6 години
нека да го кажа просто. интелекта може сам да достигне до истината без факти. това, че човек си вярва не винаги означава, че е луд. В бъдещето един от основните проблеми, които изкуствен интелект ще работи е свързан с баничките.След 3000 год. учените ще разберат, че ИИ ще може да прогнозира много точно бъдещето, както в глобален мащаб така и в минимален за брой. Тогава ИИ ще изчисли, че 90% от болестите са дошли от "баничарниците" и дълго време ще се занимава само с това. От друга страна хума
54
0
 
3
 
! Отговори
гадатели 1 преди 6 години
човешкият интелект е нещо, което хората все още не разбират.в момента изкуствен интелект - собственост на гоогле се е научил сам да говори. проблемът е че никой не го разбира. 100% сигурно е, че говори нещо, но просто никой не го разбира. анализите на мат. модели показват много сложна реч.Защо има хора, които говорят за бъдещето все едно е истина? Причината отново е неизвестна. Дори за тези, които говорят "глупости" като Ванга. Все още не е дошло времето да разберете и тази загадка.0 о.с.
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А предрекла ли е дали Боко ще стане още по-богат през 2018...то се знае де, ама аз да си питам.
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп диктатор, глупости. Той е пионка на нечии интереси, а собствените му предизборни планове бяха спрени. Даже Тодор Живков не беше диктатор, за разлика от примерно Чаушеску, който управляваше сам с жена си и се противопоставяше на Съветския съюз.
51
4
 
4
 
! Отговори
Бау преди 6 години
"Например това, че 44-ият американски президент ще бъде последният президент на САЩ. С идването на Доналд Тръмп на власт през януари 2017 това предсказание се оказа погрешно." това не съм убеден, че е грешно ... Тръмп не става за нищо ...
50
4
 
3
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Тия като се интерсуват толко от бабата, не знаят ли поне кой и продаде мозъка на американците.
49
4
 
3
 
! Отговори
Primas Prime преди 6 години
Моето предсказание за 2018, е че голяма част от годината ще бъде трудна и ще бъдем свидетели на невиждани до сега неща.Земята ще стане свидетел на първото извънземно нашествие, което ще започне от София, но извънземните ще бъдат разбити.Ще сме свидетели на много неочаквани но и за някой невъзможни неща.Научният прогрес през 2018 ще се развива светкавично и до 2023 ще се развием до ниво на безпроблемно пътуване в слънчевата система и отвъд!!!
48
2
 
6
 
! Отговори
агроном преди 6 години
Добре че е Хъфигън поуст, че да ви запознае с пророчествата на Ванга. По-голяма смехория не бях виждал отдавна. Превеждаме новините си от чужбина вместо да си ги напишем ние. Браво, З.Ж. =D =D
47
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ ке паднеГришо ке падне от Бойкослед КТБ и държавата ке падне
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 44Аз пък не помня да е казвала нещо.Всичките и "предсказания" са се предавали по системата "една жена каза, че баба Ванга е казала..."И както всички "предсказания" изведнъж стават много известни след като се случи някоя простотия.