Светът тръпне и пита: Какво е предсказала Ванга за 2018 година?

Позна идването на Обама, ударите от 11-и септември, Brexit-а....
28 дек 2017 09:30,
125
Светът тръпне и пита: Какво е предсказала Ванга за 2018 година?
Снимка: Wikipedia

Тя е смятана за най-голямата ясновидка на времето си, пише германското издание на "Хъфингтън поуст". Преди смъртта си през 1996 година българската пророчица баба Ванга прави предсказания за докъм 5079-та - годината, в която според нея трябва да очакваме края на света.

Някои от предсказанията на Ванга междувременно са се оказали верни. Например това, че 44-ият американски президдент ще е афроамериканец - прогноза, която Ванга е направила много години преди Барак Обама да спечели през 2009 президентските избори в САЩ.

Още през 1989 Ванга предупреждава за терористичните нападения от 11-ти септември 2001. Твърди се, че освен това тя е предсказала Brexit-а и възхода на т.нар. "Ислямска държава", посочва още "Хъфингтън поуст".

Какво ни чака през 2018-а?

Предсказанията ѝ за настъпващата година са две. Едното е, че Китай ще се превърне в световна сила номер едно, измествайки САЩ от водещата позиция. Второто пророчество е, че на Венера ще бъде открита нова форма на енергия.

"Хъфингтън поуст"посочва и няколко случая, при които предсказанията на Ванга са се оказали неверни. Например това, че 44-ият американски президент ще бъде последният президент на САЩ. С идването на Доналд Тръмп на власт през януари 2017 това предсказание се оказа погрешно.

Въпросът, разбира се, е колко големи са шансовете предсказанията на Ванга за 2018-та година да се окажат верни? Първата прогноза  - за това, че Китай ще бъде новата водеща световна сила - звучи вече познато. Редица медии вече коментираха, че Китай измества САЩ от водещата позиция в света.

Британското списание "Икономист" например нарече китайския правителствен шеф Си Цзинпин "най-силният човек в света" - определение, което досега е било използвано само за американските президенти. Китай набира мощ и по отношение на икономиката. Още през 2015 производството на страната е съставлявало 15,6% от световната икономика.

Що се отнася до второто предсказание, то е по-скоро безпочвено, смята "Хъфингтън поуст". Според Ванга, на Венера ще бъде открит нов енергиен източник. Понастоящем обаче изобщо няма планове за експедиции на Венера, да не говорим за планове да се търсят някакви енергийни източници.

Изданието обаче посочва, че през 2018 "Parker Solar Probe" - космическата сонда на американската агенция за космически изследвания НАСА - ще прави изследвания на Слънцето и за тази цел ще премине покрай Венера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам как пенсиите хвърлят пачки през балконите, явно системата с врачките и билетчетата от лотарията дава резултати.
44
3
 
6
 
! Отговори
любо преди 6 години
Така е изтръпнал целият свят , та чак в Люлин се чуват гърмежи.
43
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък помня как Баба Ванга каза че Курск ще потъне и целия свят ще го жали. Малко интервюта се излъчваха с нея но това го даваха. Тогава на всички звучеше нелогично защото си мислехме че става въпрос за града Курск
42
3
 
30
 
! Отговори
Българин преди 6 години
С цялото ми уважение към Баба Ванга, но не знам да е давала пророчества по години. Познавам супер големи неверници, които са ходили при нея и са оставали потресени. Жената имаше дарба, но не е добре да се измислят нейни предсказания.
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз да плямпам глупости нон-стоп и аз ще позная него.
40
1
 
13
 
! Отговори
Докъм преди 6 години
Браво Днес, продължавате да измисляте нови думи и да обогатявате езика, поклон. Само кажете, Докъм какво точно значи?
39
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36Точно така. Става въпрос за кравата Венера от ТКЗС-то в Мало Бучино.Така ще се изпърди към април месец, че ще започне нов вид термоядрен синтез.
38
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка ми ми е разказвала една история на едни наши роднини.На братовчед и му било излезнало нещо на крака.Ходили по вякакви лекари и накрая отишли при Ванга.Тя го погледнала и им казала за нищо на света да не позволяват на лекари на го пипат.След време на момчето му отрязали крака (и до ден днешен е с протеза), в последствие се оказало някаква киста, която можела да мине е без ампотиране.Когато отишле пак при Ванга, тя без да ги вижда, изпратила човек да им каже да си ходят.
37
0
 
5
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До ognyanzС тези лоши хора в условията на свободия, сомоизяждането върви с пълна сила.Ти замествай твойте думи ...както щеш.
36
2
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "АНТИ": Ако в това, което си написал се замени "капитализъм" със "социализъм" звучи още по-достоверно. Виж сам:Хората станаха лоши.И слепец го знае.С това оскотяло население,какъв социализъм ще строите ?Пази Боже !!
35
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ако не става дума буквално за планетата Венера? Да си припомним потъването на "град" Курск... Тези на по-ниски нива по-добре да си траят, вместо да злорадстват, че предсказания за "бъдещето" не се били случили - времето е такова само за елементарните създания. Няма минало и бъдеще всъщност.
34
7
 
12
 
! Отговори
Дам! преди 6 години
Aко всичко това са измислици, то тогава защо е този яростен протестърски вой във форума? май има и друго, а? В постовете на протестъра, освен дежурната доза хейтване, отричане и подигравка се забелязва и голям страх и паника, не дай си божетези предсказания да се окажат верни! Тук един по- долу бе писал, че било "небивалици" неминуемия крах на САЩ и издигането на Русия като суперсила. Абе, вуйчо, я погледни по далеч от носа си и от опорките, които ти спускат и огледай реалния свят в момента!
33
0
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Хората станаха лоши.И слепец го знае.С това оскотяло население,какъв капитализъм ще строите ?Пази Боже !!
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този "Хъфингтън поуст" на позитано20 ли се списва, от Сергито и Корнелия?
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно , ако американците бяха се увлекли по Ванга както руснаците какви ли щяхте да ги пишете тогава
30
0
 
17
 
! Отговори
Пчеличката Мая преди 6 години
ДО 28Никой не се подиграва с паметта на починалата жена, а с това, че се прекалява с измислиците
29
1
 
5
 
! Отговори
кефал преди 6 години
До Анонимен 11, примерно да се родиш в Судан, Конго, ,Сомалия или Беларус/
28
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бива така да се подиграват с паметта на жената
27
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Невероятно но факт. Ванга след смъртта си от година на година става все по-голям русофил.
26
5
 
14
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
Нека тръпнат и да питат и докато треперят да не забравят дa си платят дълговете и да дръпнат едно евро-гейско хоро ако първо не ги заколи някой умерен джихадист.