Убиецът Росен може да е с автомат! Предупреждават: Да се внимава!

Бившият затворник все още е в неизвестност, полицията продължава да го издирва
6 яну 2018 14:36,
598
Убиецът Росен може да е с автомат! Предупреждават: Да се внимава!
Снимка: архив "Булфото"

Убиецът Росен Ангелов е въоръжен по-сериозно от очакваното и трябва да се внимава! Това обяви военният министър Красимир Каракачанов.

Обвиненията за шесторното убийство в Нови Искър бивш затворник все още се издирва. Полицейската акция в околностите на село Луково продължава, но засега бе успех.

"Има информации, че Росен Ангелов е търсил да закупи автоматично огнестрелно оръжие. Много вероятно е да е успял да го направи", каза Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Затова според него е възможно престъпникът да е въоръжен по-сериозно и не само с оръжието, с което е извършил престъплението – малокалибрен пистолет. 

"Така че човекът е опасен и трябва се внимава", беше категоричен Каракачанов.

По-рано той съобщи, че има индикации, че Ангелов се е обучавал в Чуждестранния легион.

Междувременно майката на една от жертвите в Нови Искър, 18-годишният Боби, се усъмни, че Росен Ангелов е истинският убиец. Според нея той е просто изкупителна жертва.

Прокуратурата и полицията обявиха вчера, че ДНК експертиза сочи по категоричен начин, че именно Ангелов е шесторният убиец. Мотивът му най-вероятно е личен, тъй като е бил в интимни отношения преди години с една от жертвите – 44-годишната Кети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
498
2
 
2
 
! Отговори
Ха преди 6 години
До АнонименЧе какво ни интересуват нас немските полицаи. Ако щат пера в г.за си да затъкнат. Нас ни интересуват нещата в България и работата на българската полиция. От немската ти се интересувай.
497
3
 
1
 
! Отговори
Моля? преди 6 години
До пожелателТи прочете ли хубаво кой кълне?Този, дето пожелава на хората да им дойдел Росен на гости. Пък аз му казвам, че по принципа на бумеранга, каквото пожелаваш или правиш на другите то се връща при теб, така, че ако ще идва на някого на гости, то ще е на него.
496
4
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Разстрел и след разстрела червеи,за ГЕРБ е просто и логично,но еврошеФството им требе,какво тук значат нЕкакви си личности.
495
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 526Трудно ще ме навести чак в Германия.Кво сте седнали да им намирате кусури на полицаите в България. Ако мислите че в Германия са едни корифеи... Вчера видях двамата немски полицаи красиво гримирани с оскубани вежди и с изкуствени мигли.
494
2
 
0
 
! Отговори
Верно ли бе? преди 6 години
До Анонимен 516, ми то семейство е русофилско! Тогава банкет ли да правим? Просто им разгледах фейса и синът и бащата са русофили!
493
2
 
4
 
! Отговори
Какви експерти преди 6 години
До АнонименСамо преди няколко седмици беше убийството в Момчилград и Цацата каза, че лабораторията на МВР не можела да направи анализите, че щяло да стане бавно и ако трябва ще плащат на частна лаборатория да стане по-бързо. И до сега никакви резултати не са дали.Какви машинки са си купили, никакви.
492
2
 
0
 
! Отговори
пожелател преди 6 години
До Анонимен 526Сега ако почнеш и да кълнеш...
491
4
 
0
 
! Отговори
nina преди 6 години
#552Явно не си ми прочел постовете.Писала съм-няма да е от любов,омраза,злоба и това вероятно е насъбрано срещу цялото общество.Този човек се укрива от 2009 година,ятаците са му стари другари от панделата,живее по гори,вили и полянки,под радара..Кой знае кога някоя жена му е вързала преди Кети-има минимални или никакви връзки с жени.Осъждан за блудство с 2 деца и изнасилване.Вълк единак от 20 години.Няма нужда човек да е завършил психология,за да види,че този индивид е много,много нередовен.
490
3
 
3
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Пред тоз Росен Рамбо бледнее. Недай си Боже да влязат няколко такива радикализирани в България. Ми, те ще си направят база без никой да разбере. И да се обади някой, докато чакаме 8 години някой да ги търси, те вече ще са изтрепали половин България. Дано си извадим поуките от този случай. Да пази Господ, но сме изключително уязвими от терористичен акт от добре подготвени откачалки или фанатици .
489
3
 
1
 
! Отговори
Абе преди 6 години
До СатаНАТОЧети какво е писало Нинчето, капишковец :.Въпросният Росен-не съм профи в психологията,но от това,което съм гледала и чела относно убийци,серйни убийци,психопати-въобще не мисля,че този индивид е извършил масовото убийство от любов-==Сега кой от двама ни се наема като г.лист на буца.
488
2
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
"Фактите" тука си ги пробутват самите ***, а после градят върху тях хипотези и вадят генерални изводи. Крайно време е да се разбере, че това е форма на въздействие върху обществото, по-точно съзнателно въвеждане в заблуждение на големи маси от хора.
487
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименПожелавам на всички дето не вярват че Росен е убиеца да им дойде на гости. Няманужда да носи автомата гаубицата танка или както там се шегувате. Пистолета е достатъчен.===Благодарим. Да ти се връща. Нали знаеш за ефекта на бумеранга, че кой каквото прави ( пожелава ) , на себе си го прави.Тъй, че чакай го Росенчо.
486
2
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Росен във барака ако сгащят,няма как го спаси дори Калашник,смело ще използват РПГ-то,душата му ще пратят на небето.
485
2
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До АбеАве, ***, никой никога не е твърдял, че престъплението е извършено от любов, капиш?Или нищо не капиш?Какво се напъваш като *** на буца? ***...
484
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според Гугъл сравнителен ДНК тест се прави за 4 часа след 2010 година. Предполагам че и нашите куки са си купили машината. Тука все едни екстерти са се навъдили - 2 седмици, месец, па ги пращали в чужбина....
483
4
 
2
 
! Отговори
Абе преди 6 години
До ninaти че разсъждаваш, разсъждаваш, ама не ти се получава. Факта, че тръгваш да разсъждаваш, че психопат може да извърши каквото и да било от любов, вече говори достатъчно. При психопата, ако има изобщо чувства, те са достатъчно изкривени за да може да направи каквото и да било от любов.А моите аргументи са - нямат доходи, имат приходи, над средните. Някой им е потърсил сметка.Каквото и да ви говорят, знайте, че винаги става дума за пари.
482
6
 
4
 
! Отговори
до 516 преди 6 години
Да заповяда! Ще го посрещна и ще го скрия на драго сърце! Ако можех да му помогна в момента с храна и топла дреха бих го направил и мисля, че не съм единствения.
481
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и отде знаеш, че е местил трупове?..........Ами от всички медии. Информацията, че телата са местени, кръвта бърсана и оставена в кофа на местопрестъплението, я има от завчера.
480
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименВсички ние коментираме на базата на това, което е поместено в медиите.-------------------Именно.Тефтерчето не е факт, защото беше намерено от журналисти, значи може и да е подхвърлено.А освен това никой не го е чел и анализирал подробно.Също така ако един прос *** (поемното лице) казва, че някой е мил пода от кръв, това нищо не означава. Той изобщо не може да прецени такива подробности. Той е само фигурант, който стои ди вратата, когато полицаите влизат.
479
3
 
1
 
! Отговори
nina преди 6 години
#514Грешиш,точно на тази тема ми се отдава много да разсъждавам.А на теб какви са ти аргументите,драги ми конспираторе? ДДс-то или албанската мафия?