Убиецът Росен може да е с автомат! Предупреждават: Да се внимава!

Бившият затворник все още е в неизвестност, полицията продължава да го издирва
6 яну 2018 14:36,
598
Убиецът Росен може да е с автомат! Предупреждават: Да се внимава!
Снимка: архив "Булфото"

Убиецът Росен Ангелов е въоръжен по-сериозно от очакваното и трябва да се внимава! Това обяви военният министър Красимир Каракачанов.

Обвиненията за шесторното убийство в Нови Искър бивш затворник все още се издирва. Полицейската акция в околностите на село Луково продължава, но засега бе успех.

"Има информации, че Росен Ангелов е търсил да закупи автоматично огнестрелно оръжие. Много вероятно е да е успял да го направи", каза Каракачанов, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Затова според него е възможно престъпникът да е въоръжен по-сериозно и не само с оръжието, с което е извършил престъплението – малокалибрен пистолет. 

"Така че човекът е опасен и трябва се внимава", беше категоричен Каракачанов.

По-рано той съобщи, че има индикации, че Ангелов се е обучавал в Чуждестранния легион.

Междувременно майката на една от жертвите в Нови Искър, 18-годишният Боби, се усъмни, че Росен Ангелов е истинският убиец. Според нея той е просто изкупителна жертва.

Прокуратурата и полицията обявиха вчера, че ДНК експертиза сочи по категоричен начин, че именно Ангелов е шесторният убиец. Мотивът му най-вероятно е личен, тъй като е бил в интимни отношения преди години с една от жертвите – 44-годишната Кети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
478
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожелавам на всички дето не вярват че Росен е убиеца да им дойде на гости. Няма нужда да носи автомата гаубицата танка или както там се шегувате. Пистолета е достатъчен.Пожелавам го най-вече на комунистическите платени троломве дето се гаврят тука с нещастието на семейството за да спечелят малко рубли.
477
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЛЪЖАТАза ДНК експертиза са необходими 15-20 дни, и то при най-добрите условия в БГ-----------------Ами не е вярно.
476
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ninaНинче, наистина ли нямаш с какво да се занимаваш , че си седнала да се занимаваш с нещо, което не ти се удава - да разсъждаваш на тема психология и психопати.
475
2
 
4
 
! Отговори
... преди 6 години
Бай Петко навремето с едно ловно чифте взе акъла на цял взвот барети. Рамбо ако има автомат ще очисти МВР-то нацяло. Ще ми се някак да се е скрил зад магнолията и да чака...
474
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе този Росен да не е Рамбо или от френският легион? Кво праи полицията да сега за да не допусте това тежка престъпление? нали знаеше, че е бил в пандиза, наклоностите му, как го е обезпечавала, че и оръжие да има? Стачкувала ли е по това време?
473
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този с един пищов изби 6 души,с автомат отиде цялото село
472
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА кое е факт тогава. Ти беше ли в къщата и видя ли сочите си кое е факт. Всички ние коментираме на базата на това, което е поместено в медиите.И да казваш това е факт, а това не е факт, е не малко, а мноого смешно.
471
2
 
4
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Ние сме в мутренска ДС-държава,лъжат ни, мамят ни чак до забрава,и експлоатират ни щедро -туй е животът ни Гербав !
470
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 498какви факти да ти споделям. Да ти преразкажа тук на бързичко това, което медиите пишат вече пети ден. Ако си забелязал броят на символите е ограничен, повече от 5-6 изречения не можеш да напишеш.В колко на брой последователни поста ще благоволите да ви изложа фактите?
469
4
 
10
 
! Отговори
ЛЪЖАТА преди 6 години
Има статия в офнюз на един доктор по микробиология, който простичко обяснява, че за ДНК експертиза са необходими 15-20 дни, и то при най-добрите условия в Бг, тези на Александровска болница. С апаратурата на МВР и това е невъзможно, защото е изоставена и нямат основни консумативи... Сами си извадете извода какво ви говори от телевизора Главния секретар с гелосаното бритонче и Шефа на следствието с големия лъжлив нос. А всичко е с нашите пари.. само напомням.
468
3
 
2
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Е нали бившата жена на Неделчо каза, че Кети била изчезнала от три дни? Може да е била при Росен? После е решила да си тръгнем оня я хвърлил в кладенеца и отишъл да изпотрепе и останалите.
467
7
 
3
 
! Отговори
nina преди 6 години
#501Не е въпроса за бранене на тезата,а за логично мислене.Но хората си искат конспирацията,ДДС-то и албанската мафия там,където ги няма.Обичам да чета крими романи и да гледам документални филми по темата.Има един много интересен документален сериал на проф Майкъл Стоун по Дискавъри "Най-голямото Зло",в която той прави 22 степенна градация на злото.Може би затова съм много скептично настроена към абсолютно лишени от логика теории на конспирацията.
466
2
 
6
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
ПРЕДИ ГОДИНИ имал връзка с една от убитите+ бил безработен = case solved, той е убиеца! На 100%. Значи няколко дена им трябваха на нашите Шерлок Холмовци да определят, че не е убийство + самоубийство, нещо, което професионалист би установил веднага, но след това за нула време определиха точно кой е убиеца. А стига бе?! Да не е набеден за такъв обаче? За един преАтел питам..
465
2
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 години
Пуц-пуц-пуц, ще си купя автомат. :)
464
2
 
3
 
! Отговори
До Нина преди 6 години
Нина поздравления за упоритостта с която бранш тезата си, но не всички професионалисти са дялани по калъп. Професионалист е човек който си вади хляба, в случая печели пари от дейността си. Т. Е. Може да имаш 30 убийства, да си професионалист заради този факт и да имаш свой собствен стил на действие. Плюс това ако е поръчка - който плаща може да поръчва детайли за да предизвика смут у когото трябва
463
10
 
4
 
! Отговори
nina преди 6 години
#495 Ако не ти харесва това,което пиша-проблемът си е твой.Местенето на трупове и миенето на пода е публична информация,дедото го каза по тв,след което потвърдиха от МВР.За палежа-двуетажна къща не се пали толкова лесно и бързо,това ще извика полицията много по-бързо и няма гаранция,че ще изгори всички улики.ДНК от жертвите е намерено във вилата,където е бил убиецът.Ако беше професионалист,изпълняващ поръчка, щеше да убие поръчаният в засада,без свидетели,без следи и ДНК...
462
5
 
0
 
! Отговори
До 498 преди 6 години
Ами сподели фактите бе мен, или само мяу мяу - така е щото аз така мисля и така казах
461
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тъй тъй Ами, не е помислил предварително просто защото не е помислил предварително бе, бай Шиле! Дошъл им е на гости, пийнали са, казали са си някоя крива приказка и той ги е избил.Някой заради обидата, другите по инерция, да не остават свидетели. Като го хванат, ще се извинява и оравдава, че без да иска... И всички глупости, че нямало сложена маса, че някой мил кръвта, изобщо не са факт.
460
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Момче ти си много комплексираннарцис, на света минута преди да съм публикувал коментара! Да не говорим за прочитане и осмисляне, лекувай се! А ако си момиче или със женски сърце извинявай за обръщението
459
3
 
21
 
! Отговори
тъй тъй преди 6 години
Как така ще живее в чужда вила и ще имат ток, вода, интернет? Нали собственика всеки месец си плаща тока-за толкова време не е ли разбрал, че във вилата му се харчи ток? А кой си прекарва интернет във вила, в която не живее? Па нали и интернета парола има, за да се включиш? Добре де,ние като хора не може ли да мислим, да разсъждаваме и да се питаме и да се чудим на всички тия "следи"? А пропо- кой е доказал,че този е наистина убиец, та сайтовете вече го обявиха за такъв?