НПО-та: С факелно шествие символично ще изгорим ЕС!

Настояват за разпрадане на блока и създаване на нов
Обновена: 11 яну 2018 18:11 | 11 яну 2018 18:08,
63
НПО-та: С факелно шествие символично ще изгорим ЕС!
Снимка: visualhunt.com

Неправителствени организации поискаха излизане на България от Европейския съюз, разформироването му и създаване на негово място на нова организация, която да подкрепя суверенитета на европейските народи.

"Обслужва сили, които се стремят да премахнат държавността, националните традиции и идентичност на европейските народи. Със слугуването си, като васал на САЩ, той е изключително вреден", смята Мадлен Кирчева от гражданска инициатива "За суверенитет на България".

Затова искането е за нова европейска организация, която преди всичко да защитава суверенитета на всяка една европейска държава.

Организациите, сред които сдружение "Приятели на Русия" и Българския евразийски център, планираха факелно шествие в центъра на столицата днес.

"Символично ще запалим първата искра на огъня, с който трябва да изгорим този Европейски съюз", коментира пред БНР Диньо Павлов от гражданска инициатива "За суверенитет на България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някакви бездетни бабки и дядковци , ще ни учат на семейни отношения.. Ще искат да правят от децата ни гейове..
1
19
 
14
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Люблянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се охлаби и България бързо пое глътка въздух....